Hastaneyimi Sikayet edeyim? ...
Yoksa , kan alan staj yapan 18'19luk kisiyimi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kan alan kişiyi şikayet edersen eger yeni naşlamış bu işe sen onun hayatında kötü bir anıya sebep olacaksın.. Cocuk basına bela almış olacak ve senden somra belkide meslek hayatını yapamayacak ya da korkuyla yaklaşacak.. Evet olmuş olabilir ama kalici birsey değil senin kolun elbet birgun geçer. Ama meslege yeni başlayan birinin içinde bıraktığın psikoloji kalıcı olur..
Onuda dusundum , canm onunda farkındayım benim demem neden henuz damarı bulamayan kısılere bızlerın kanlarını almasını onerıyorlar aslında dedıgjn gıbı onlarım baslarında bı suc kendılerı sıgara molası yapmak ıcın , onlara devredıyor ısı !!!
Staj yapan kişiyi şikayet etsen ne olacak. Şikayetin direkt o kişiyi hedef alacak mi sanıyorsun. yahu yapmayın böyle seyler gülüyorum. Belli ki damarın ince ki patlamış içeri kanama yapmış. İstediğin yere şikayet et havayı alırsın.
Daha kötü oldu benim kolum ve şikayet edilecek bir konu değil. Sonuçta kendi kendine geçiyor. Geçmiş olsun, iyi günler.
Tesekkur ederım , tamam.. Ilk defa kan vermıyorum bn heray hastanedeyım hıc boylr bırseyle karsılasmadım smdıye kadar , etrafımdakıler tepkı gosterdı bune boyle falan fılan sonra bılemedım..
Dostum, benim kolum da morardı ve ben bunu aynı gün o hastaneye danışacaktım ki gittiğimde 3-4 kişinin de böyle olduğunu gördüm. Onlara hep oluyormuş, %50 o an bizim biraz kasılmamız %50 kanı alan kişinin içeride hava bırakmasından kaynaklanıyor bu olay ve %100 geçici, hiç bir zararı yok. 1 Haftaya dağılıp gider. Tekrar iyi günler.
Anladım 1 hafta oldu gecer heralde..
Neyini sikayet edeceksin, eline ne gececek, gayet normal bir olay..
Elıme bırsey gecmıycek belkı ama ıslerı dogru duzgum yapsınlar onlarda 2 3 velet getırıp staja sokuyolar bızım ustumuzde deney yaparak damar gezıyolarmı var mı boyle bırsey ya arkadasım !!!
ya saglik isinde calisiyorum, ne is yaptigim tam önemli degil, bu morarma en tecrübeli doktorda dahi olusabilir, igneyi cektikten sonra yaranin üstüne 2-3 dakika hasta bastirmazsa olusabilir, hastanin bünyesinden kaynaklanabilir..
Kötü görünüyor ama hicbir zarari olmayan dogal bir olay, her hastada her zaman olabilir..
Gorusun onemlı oldu benim ıcın madem bırsey yok dıyosunuz dogrudur saglık ısındesınız
Gece kolumun bu halde olup sızlaması nedendır pekı? :/
1 2 gune gecer bu morarma ama gecmedj ya 1hafta oldu tam korkuyorum bnde bırsey olmus dıye
Dedıgınız gıbıdır umarım tesekkur ederım yorumunuz ıcın
Cevap
28Cevap
Kan almayı bilmeyen stajyere kurban niyetine hastaları teslim ettikleri için hastaneyi canı yanacak seviyede şikayet et.
Hastaneyı sıkayet etsem , aslında o bu bırbırlerının ustune atacak , o dıycek bn yapmadım falan fılan bn yapanı bılıhorum ama henuz o stajer daha ,..
Bılemedım
En fazla 3 gün içerisinde geçer
Geçmiş olsun...
Kesinlikle şikayet et. Bana yapılsa o hastaneden çıkmazdım.
Kan verdıgımde bırsey yoktu sonra sonra gosterdı kendını bole
Sen hastaneyi şikayet et ayagini denk alsin. Ayrica hemen baska hastaneye git şikayet etmek sonraki iş
Tesekkur ederım..
hastaneyi şikayet etcen tabi bu ne olum millet sağlam çekiyor kafayı dicek senin için nerdeyse
Aynen ya otobuse bındım acık gıyınmısım bakıyorlar bnde dıyorum nıye boyle bakıyolar tuhaf tuhaf.. Sordum bır baya dedı sanırım dozunu fazla kacırdıgınızı dusunuyorlar ondam dıye cvp verdı... Nedesem bos o an
O kan alanın Allah belasını versin diyeceğim Allah yok. Geçmiş olsun, hukuki yollara yapış
Saol.. Beddua etmıyorum ama sınırlerıö bozuldu..
Damar zor bulundugu için olmuştur bence okadar sikinti edilecek bir konu degil geçer ama..
İnanmıyorum ya ne hale getirmişler hastaneyi et bu nasıl iş böyle
bizim uzerımızde stajerler deney yapıyor bıde havalanıyorlar benımde alamıyorlar kendı kendınıze ogrenın mılletın kolunu acıtmaya geek yok bence
İkisini de et kolunun haline bak bu yarın bir gün başka birinin başına da gelebilir
Kan alan hemşireyle ilgili bişey değil tamamen cildinin vücudunun hassas olmasından dolayı verdiği tepki, benim arkadasımdada böyle oluyo hep üstelik annesi hemşire annesi yaptığı halde böyle oluyo, yani senin cildinle alakalı
Inan cıldımle alakalı olsa heray dıyorum canım bak kan verıyorum bırsey olmayan sey smdı kolum ne halde ayrıca tam 1hafta gectı acıyor ustune yatamıyorum gece sızlıyor resmen..
Baya zaman geçmiş aslında da, geçer ya şimdi ne uğrasçan şikayetle falan hem stajyer öğrenciymiş sonucta takma geçer ya, hem yazık olur ya o öğrenciye bende hemşire olmak istiyorum biliyomusun benim başıma böyle bir şikayet falan gelse yıkılırdım heralde 😔
Evet evet gecer bugun ıs cıkısı doktora gıdıcem doktor sorursa ne oldugunu soyleyıp anlatcam ama , sıkayet etsem bazı kısılerın dedıgı gıbı o stajere yazık olucak , onun sucu yok aslında.. Baslarında suc.. Gerekırse bır uyarı modunda uyarılacaklardır bundan emınım hastane herkes tanır bnı , ve emınım o baslarındakı kısılere uyarı gecılcektır.. Stajer ıcın heycan yapıp panıkleyıp damarı bulamamıstır dıyorum..
Aynn öyle, en iyisini yapıyorsun 👍
delik desik etmisler seni aynisi basima geldi, bayan stajyerdi, dur dedim kendim halletdim
Benimde morarıyor kan aldırırken ama bu ne hal ya napmış koluna
Hastaneyi şikayet et öyle tecrübesiz kişileri çalıştırdığı için.
Bu ney lan kolun da sismis sikayetten once doktora gorun
İş kazası, olur arada. Damarı çatlatmış sadece. 3-4 gün içerisinde geçer.
baya kotu bence sıkayet et
Bılemedım gercekten edıp edmemekte acıyor bırde ressmen dokunamıyorum yatamıyorum ustune ya..
bazılarının damar yolu zor bulunur
Zor bulunmayla alakası yok canım her ay hastanedeyım bn , heray kan verıyorum normalde hoc boyle bırseyle karsılasmamıstım,
Ya baskasının ıgnesıyle damar yolu actı ıgneyı cope atmayıp ya da damarj bulamadı.
Sadece kan mı aldılar?
Aynen kan verdım sadece noldugu hakkımda bılgım yok..
geçer 3 güne dert etme
Normalmı dıyosun yanı?
olmuş diyorum artık zamanı geri alamıcağına göre
Tekrar edilmemesi için daha tecrübeli kişiler çalıştırılabilir mesela. Ayrıca genç bir insanda 3 günde geçen bu morluk yaşlı bir insanda aylarca kalabiliyor. Takdir edersiniz ki hastanelere giden yaşlı oranı da çok yüksek. Hastanenin bunu düzenlemesi gerekiyor "geçmiş bitmiş" kafasında olsa herkes sizin gibi, düzelme adına hiçbir adım atılamaz. Hastane insanları iyi etmek için var, kötüleştirmek için değil.
öyle tabikide onu burda soru sorarak değil bizzat yerinde o zaman müdahale edilecek durumda iken yapılmalıydı artı sşikayet edilse bile dikkate alınacağını zannetmiyorum ben
@igrencapacheçikoo
Soru sordum cunku kararsız kaldım, herkes sıkayet ettı dıye bnde kararsız kaldm , stajer yapan kısıye yazık dıye kararsızlıgımdan oturu buraya yazdım , herseyde karar ve goruslerınızı almak ıcın herkes bırseyler soruyor oyle kararını verıyor degılmı? Bnde smdı burdan bırseyler cıkarıp neyapacagıma karar vermıs olmam arkdsım bukadar takma soruma yanı ok.. Iyı gunler..
Bu kan almada mı oldu, dayak yemiş gibisin
Aynen valla oyle altarafı kan verdım soktayım noluyor bole gunden gune morarlasıyor.. :/
Şikayet et diycem ama pek sonuç alan görmedim, bence bir doktora göstermelisin bu arada
Darp edildin sandım...
oha bu ne böyle tabi şikayet et
Azkaldı gıdıcem..
bu kanı nereden aldılar merak ediyorum, durma git.
Oha nooldu
Kan verdım sadece ve sonuc bu anlamadım ılk defa kan veren kısı degılım.
Başhekime bildir ve gereken uyarıyı yap...
Detaya bakmadan önce dövüldüğünü dusundum
One be dayak yedin sandım fghjfg
hemen şikayet et geç olmadan
of geçmiş olsun damarı delmiş salak
Olabilir komplikasyondur hos gormek gerek bence
o stjeden sorumlu kişi şikayet edilen"
o görevi veren başında durmalı hata yapmasına engel olmalı
Hastaneyi
normal aynısı banada olmuştu bir kaç güne geçer
1 hafta oldu hala gecmedı
o zman bir görün
Şikayet et bence
İkisini de et.
Et la
Yuh bu nasıl oldu
Yoksa , kan alan staj yapan 18'19luk kisiyimi?
şikayet et
Hepsini sikayet et.
Hastaneyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar