sebebini sormayın mavi ama, ela olsun istiyorum
nasıl değiştirilir
eleştiri yapmayın lütfen güzel cevabınız varsa yazın
nasıl değiştirilir
eleştiri yapmayın lütfen güzel cevabınız varsa yazın
Lens al canım doğallığını bozma sonra pişman olursun. Valla benim gözlerim ela ve bende arada mavi olsa nasıl olur diyorum. Ama denemiyorum o ayrı bir mesele :)
Ameliyatla yapılabilen bir şey ama youtube'daki videoları izledikten sonra vazgeçersin bence
o niye?
Korkunç
Retina nakli ile değiştirilebilir ancak en iyi göz rengi siyaha en yakın olanıdır. Renkleri daha iyi ayırt edebilir ve bozulması daha zordur
teşekkür ederim güzel cevabın için
@Ogisins ne kadar açık renkli olduğuna bağlı. Eğer mavi gözlü isen annen ve babanın hatta hatta atalarının genleri zayıf demektir. Açık renkli göze sahip olanlar güneş ışığından daha fazla etkilenir ve renkleri ayırt etmede zorlanırlar ve göz yapıları daha hızlı bozulur. Genetik biliyos 😎
@Ogisins koyu kahverengiyse en iyisi. Zaten siyah yok. Ama daha iyisi mordur ve mor renkli göze sahip insanlar var onlar bizden evrimsel olarak daha gelişmiş. Biz bmw ise onlar lamborghini gibi bir şey oluyor.
Gözüne pastel boya sok. Ama önce istediğin rengi seç.
Cevap
13Cevap
Bunu tıbben yapmak mümkün bildiğim kadarıyla ama geri dönüşü olmayan bir müdahale imiş.
Mermiye kafa atarak değiştirilebiliyor diyorlar. Bence mutlaka denemelisin. Lütfen dene.
Sabah sabah idolsün. Güldürdü :D
Lens başka yoku yok. Birde göze dövmee yapiyorlar belki öyle degisir
LENS ;) BAŞKA YÖNTEM OLMA İMKANI YOK
lan cahil var mış?
Keşkeeeeee lazerle olur
ciddi misin
kalıcı oluyor değilmi
Süper gözlerin var be sevgilin olup içinde kaybolmak isterdim
Gözüne mavi sulu boya enjekte et.
Lens taksana degisik
lan kalıcı olsun istiyorum
Lens al