Arkadaşlar Herbalife kullananlar veya içeriğini bilenler var mı? Sağlık açısından Herbalife zararları nelerdir? Herbalife zararlı mı, Herbalife sağlıklı mı?Herbalife
Arkadaşımın birisi Herbalife kullandı, baya zayıfladı. O yönden iyi sanırım. Şimdi ise yediklerine dikkat ediyor. Diğer bir arkadaşım da kullandı ama bir etkisini görmedi hatta bıraktığında daha fazla kilo aldı :D Eğer kullanırsan Herbalife'ın zararları yok ama devam etmeden bırakırsan verdiğin kiloların 2 katını alma gibi bir dezavantajın var.
Hayır öyle birşey söz konusu değil ama Güvenilir kişilerden Alman daha iyi olur. Yoksa sahte pazarlık isinde olan çok kişi var sahte harbelife tozunu uygun fiyata satış halinde sunan kişilerin sayısı hayli ile fazla. Sen kendine güvenilir bir yerden veya güvendiğin bir arkadasın bu iste pazarlık yapıyorsa oradan al :)
Kilon çok fazla yoksa tavsiye etmem. Ama fazla kiloların var ise kullanmanda sakınca yok. Ama istediğin kiloya ulaşmadan Bırakmamalısın Çünki yan etki yapıp, deminde söylediğim gibi 2 kat kilo almana neden olabilir. Çünki Harbelife tozu Tok tutmaya yaran Meyve ya da çikolata karışım tozudur :) mide boş ama bir Okadar tok olur.
Keşke spor felan aktivitelere katılsaydın :) parana yazık olmuş Ozaman. En azından vücûd hareketli ve dirençli olurdu. Ama yinede sen bilirsin. Sonucta yan etkileri olan Harbelife kutudaki kağıtta elinde :) sunu bilmelisin ki öyle karaciğere vs seylere zararı yoktur. Kullanmak istersen kullan.
İyi bir danışanla çom güzel sonuçlar alınıyor. İyi danışanlar sana aile gibi oluyor zaten sonrasında kilonu korumana yardımcı oluyor ben ve çevremdekiler her ürününden çok memnunuz
Eski erkek arkadaşım Herbalife kullanıyordu. Çok da memnundu ama çalışanlardan memnun değildi sadece. Çok yapışkanlar, peşini bırakmıyorlar, sürekli bir şeyler satmaya çalışıyorlar diyordu. Ama Herbalife ile baya kilo vermişti. Herbalife zararlarından sadece çalışanları zararlı diyebilirim.
Protein tozu zararlı demedim vücudun gereksinim duyduğu besin değerini karşılıyor. Protein tozu ise yalnızca protein karşılıyor ve doğru antrenman yapılmadan kullanılan protein tozu zararlıdır. Doğru şekilde kullanılırsa yararlı olur ancak. Herbalife gıda takvitesidir. Cr7 dahi Herbalife kullanıyor. Dünyaca ünlü futbolcu. Sen gelmiş şüpheli diyorsun.
protein tozu zararlı falan değil araştırın biraz spor yapacaksan herbalife ile olmaz. hele güzel bir vücut istiyorsan hiç olmaz adam akıllı kullanacaksın supplementlerini
sağlık bakanlığı onayı olmayınca kulağa hoş gelmiyor. sağlık bakanlığından onay alamayan herşey gidip tarım bakanlığından alıyor buda öyle bilemiyorum ronaldo yu da biliyorum ama işte içimin rahat olması ve şnanmam gerekli o yüzden
Pardon ama Protein tozunun yararını ve zararını bana mı öğretiyorsunuz. Kaç yıldır dövüş sporlarıyla ilgileniyorum. 1 Yıla yakın fitness yapıyorum. Yanlış fikirlerden yürütmeden önce doğru okumayı öneriyorum sana.
Protein tozu doğru kullanıldığı takdirde yararlı, yanlış kullanıldığı takdirde zararlıdır yazdım. Evde her gün oturan bir adam ölçek ölçek protein tozu içsin dursun bak bakayım ciğerleri nasıl yağ bağlıyor. Fakat diğer bir şekilde ( örneğin ) vücut geliştirme yapan bir sporcu antrenman sonrasında aldığı protein tozu ile kaslarını besleyerek gelişmesini sağlar. Bu da yararlıdır. Antrenman sonrasında o Proteini alması gerekir.
Cidden üzülüyorum senin gibi insanlara. At gözlüğü takarak yürüyüp konuşmayın. Karşınızdakini önce bir dinleyin.
Ayrıca spor için herbalife ı kullan gibi gibi bir şey söylemedim. Ne kadar tuhaf bir herif çıktın sen. Herbalife gıda takviyesidir dedim. Cahille tartışıyormuşum gibi hissediyorum şu an.
tamam ben yanlış anladım sakin ol dostum. ben protein tozu içme ölürsün diyenlerden bıktığım için, seni de onlardan biri sandığım için böyle yorum yaptım sadece sakin ol biraz :D
@lucky_luck piyasa da tonlarca ilaç mevcut. Satılan her ilaçtan devlet deli gibi para kazanıyor. Silah ve ilaç sektöründe ne kadar para olduğunu biliyor musun sen? Eğer sağlık bakanlığı Herbalife ı onaylarsa ilaçların çoğu ellerinde patlayacak. Herbalife doğal, kimyasal değil çünkü. Şu an yediğin sebzelerin hepsi hormonlu. O besin değerini herbalife karşılıyor işte. Bilgi sahibi olmadığınız bir konu hakkında fikirde bulunmayın.
ben fikirde bulunmuyorum aksine fikir edinmeye çalışıyorum bence sorduğum soruyu tekrar okuyun. ürün hakkında bir bilgim olsaydı bu konuşmalara ihtiyaç duymazdım
Konuyu hortlatmış olacağım ama yazmadan edemedim. Bence bilmediğin konularla ilgili yorum yapmak doğru değil. Protein tozunun çeşitleri var sadece protein olması mümkün mü sence? Peynir altı suyundan yapılıyor ve içinde ki değerlere göre alacak olan alıyor. Kiminin kalorisi yüksek kilo almak isteyenler ve kas kutlesini geliştirmek isteyenler kullanır (spor yapmayinca protein tozu sadece günlük protein ihtiyacını olması değere yaklaştırır. Spor yapmayan biri protein tozu ile kas yapamaz.) Kiminin de kalorisi düşüktür ve günlük alınması gereken öğün değerlerini içerir ve kilo vermek isteyen kullanabilir yani Herbalife protein tozlarından daha fazla birşey vermiyor. Hatta protein tozu daha faydalı tabi tadına dayanabilen varsa. 😊 Herbalife pazarlama tekniği sayesinde iyi satıyor. Yani özet geçeceğim protein tozu ile Herbalife shake arasında ki farklar değerlere bakarak anlaşılır. Besin değeri Herbalifeden daha iyi olan fiyatı daha uygun olan tozlar var daha çabuk zayiflatadabilir ama tadı iğrenç. Herbalife bu konuda bir çoğundan fazlasıyla üstün.
Herbalife'ın birçok ürünü var aslında. Sanırım bu ürünlerden en sık kullananı shake tarzında olan ve toz şeklinde olup hazırlanan ürünler. Ben de kilo verme sürecinde bu ürünlerden kullanmıştım. O zamanlar benim de aklımda Herbalife zararları nelerdir, Herbalife sağlıklı mı diye birçok soru oluşmuştu. Hatta o zamanlar görüştüğüm diyetisyenime de sormuştum Herbalife zararlı mı diye, o bana ürünlerin genel bir zararı olmadığını, bir öğünden alınabilecek kalorinin ve besin değerlerinin bir içecek ile alındığını söylemişti sadece.
Ancak bunun yanında şöyle bir durum var. İnsanlar rafine şeker kullanımını çok fazla desteklemiyor biliyorsun. Doğal şekere yönlenmesİ gerektiğini söylüyor. Ancak Herbalife ürünlerinde rafine şeker bulunuyor. Bu yüzden bence yıllar boyunca kullanılması pek de önerilmemeli.
Herbalife Zararları Nelerdir?
herbalife sağlıklı mı herbalife zararlı mı
Herbalife'ın kanıtlanabilmiş çok büyük zararları olmadığını söylemiştim aslında. Ancak rafine şeker kullanımına bağlı birkaç olası zararının olabileceğini düşünüyorum, bu çerçevede Herbalife zararları şu şekilde sayılabilir:
Kan şekerini hızlı yükseltir, kolay acıktırır
Tip 2 diyabet yatkınlığı olan kişilerde diyabete sebep olabilir
Şeker hastası olanların doktoruna sormadan kesinlikle kullanmaması gerekir.
Herbalife Akciğere, Böbreklere Zarar Verir mi?
herbalife çayı zararları nelerdir herbalife karaciğere zararları
Herbalife karaciğere zararları var mı, Herbalife böbreklere zarar verir mi soruları ürünleri kullanmaya başlayacak olanlar için oldukça önemlidir. Sağlık bakanlığının yaptığı bir incelemeye göre hepatotoksisite ile ilişkilendirilmiştir. Yani bu şu anlama gelir, Herbalife ürünleri karaciğerde hücre harabiyetine sebep oluyor olabilir. Bu yüzden ürünler kullanılırken ekstra dikkat edilmelidir.
Herbalife böbreklere zarar verir mi konusunda ise Herbalife çayı zararları nelerdir konusu devreye giriyor. Çünkü birçok bitki çayı fazla kullanıldığında böbreklere zararlı olabiliyor. Bu durumda özellikle böbrek hastalarının bu çayı içmemesi ve günde 2'den fazla bitki çayı içilmemesi önerilir.
Evet, sana bu içeriğimde Herbalife sağlıklı mı, Herbalife karaciğere zararları var mı, Herbalife çayı zararları nelerdir gibi konulardan bahsettim. Umarım anlattıklarım yardımcı olmuştur. Bu konu hakkında oldukça detayli bir yazı daha okumak istersen bu yazıya da bakmanı öneririm.
Herbalife gibi ürünleri kullanmadan önce mutlaka doktor kontrolünden geçmek ve gerekirse ürünü doktora gösterip fikrini almak gerekiyor. Zararları da bu şekilde anlaşılabilir.
Herbalife ile 23 kilo verdim ve verdiklerimi de koruyorum. Herbalife ile yediklerime dikkat etmeyi değil, sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Dikkat dikkat nereye kadar. Gün gelir dikkatiniz dağılır sonrası gelsin geri kilolar. O yüzden dikkat etmek yerine sağlıklı beslenmeyi öğrenip hayatınızın sonuna kadar sağlıklı beslenme yapmanızı gerekiyor.
Herbalife 43 yıl geçmişe sahip dünya devi bir marka. Kilo almak veya vermek kaloriler ile alakalı ve hiç bir takviye ile kilo alma veya vermeyi bekleyemezsin. Herbalife beslenmeni güvenli yoldan takviye eder ve daha pratik beslenme listesi, daha iyi enerji seviyesi için ürünlerinin desteği olur. Uzun lafın kısası Herbalife en iyi firmalardan biri uzman bir koç eşliğinde güvenle tuketebilirsin. Verdiğin kiloları geri alman ürünler ile ilgili değil izlenen yanlış süreçler ile ilgilidir.
Şahsen ben kullanıyorum ve 64 kilo verdim isteyen herkese de tavsiye ediyorum inanmayanlar oluyorsa da istagramdan bana yazıp eski yeni halimi atabilirim ben sağlığıma kavuştum burda millet karalama peşinde hiçbiri yaralı parmağa işiyim demiyor cansuu_aleynaa_das
david heber ı instadan takip edin. Bakın bakalım herbalife neymiş. ya da luis ignarro adını herbalife ile yan yana yazın. Nobel tıp ödülü almış bir adam oturup bu şirketi anlatıyorsa vardır bir bildiği. ikinci konu bu ürünler ilaç değil sağlık bakanlığından onaya ihtiyacı yoktur sadece takviye üründür ve tarım bakanlığı onayı yeterlidir
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Halam da kullandı ben de kullandım kilo verdirme açısından işe yarıyo sağlıklı diyolar ama bilmiyorum o kadarını.
Böyle şeylerle uğraşacağına diyet ve spor yapsan daha sağlıklık kilo verirsin. Herbalife'ı kullanan arkadaşlarım var, sağlığa zararlı değil kilo da verdiriyor ama bırakınca daha çok kilo alıyorsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bıraktıktan sonra fazlasıyla kiloların geri alındığını biliyorum. Ayrıca içeriğindeki katkılar sebebiyle karaciğeri ve böbrekleri çok yoruyormuş. Doktorlar da tavsiye etmiyor.
Doğru ürünleri kullanrsanız sorun yok ama gidipte alışveris sitelerinden alırsanz sahtesi olabilir ama herhangi bir herbalife distrbtoründen alırsanız sorun yaşamazsınız
protein tozu deniliyor. kilo kontrol şeysi :D bitkisel bişey işte ben araştırdım tarım bakanlığı türk kalp vakfinin onayı var ama saglık bakanı yok. ayrıca spor toto nun sponsoru
38 ulkede faaliyette olan kisisel bakim urunleri ve kilo kontrol programlari pazarlayan katlı pazarlama sistemiyle yuruyen amerikan sirketi. titan'a benzerligi ugur dundarin gozunden kacmamis ve 2 yil once bir arena programinda olayi bitirmisti. hala gazete ilanlarinda kim 500 milyar ister edasiyla ilanlarina rastlanir. gel gor ki artik hicbir sey eskisi gibi diil..
En İyi Cevaplar