Biraz önce dayanamadım ve sabun yedim. Elime yıkarken köpüklerini hep ağzıma atardım ama böyle yapmamıştım. Sabun yemekten başka yeni yıkanmış çamaşırları içime sokarcasına koklarım ve bazen şimdi garip olcak ama kokusunu emerim. Yeni yıkanmış saç içinde aynı şey geçerli. Mesela evde birisi duş aldığında giderim saçına saldırıp suyunu ve kokusnu emerim. Vitamin eksikliğim mi var neyim var bilmiyorum. Ama gerçekten çok hoşuma gidiyor kendimi alamıyorum bayılıyorum tadlarına.
Cevabın nedir?
Pika ismi kulağımıza pek aşina değilse de, aslında sık rastlanan bir sendrom. Bu hastalar gıda ürünleri dışındaki maddeleri yeme dürtüsüne hakim olamıyor. Hastalık çoğu zaman demir, çinko, bakır gibi vücuttaki eser elementlerin eksikliğinden kaynaklanıyor. Kurşun kalem uçlarını kemiren öğrencilere, toprak aşeren annelere ya da saçlarını ısırarak iştahla yutan çocuklara ülkemizde de sıkça rastlanmakta. Sadece bunlar değil, kum, kireç, kâğıt, ip, buz, boya da bu hastaların ana öğünlerini süslüyor (!). Bu kişiler vücutlarındaki madde eksikliklerini bu cisimlerle telafi etmeye çalışıyor. Hatta saydıklarımızın kokusu bile onlar için en ağır yemeklerden, güzelim tatlılardan lezzetli. Ancak hastalık, tam bir kısırdöngü. Vücutlarındaki eksiklik yüzünden bu maddeleri afiyetle yiyenlerin, mide ve bağırsak mukozası bozuluyor. Bu durum, maddelerin emilimini daha da zorlaştırarak, vücuttaki ihtiyacı artırıyor. Sonuçta hastanın bu maddelere olan iştahı kabarıyor. Alıntıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltemizlik kokusu hastalığı var sizde.. ileride aşırı titiz davranmalar olabilir.. ilerideki boyutu tehlikeli olabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli el yıkama ve bazı yerlere dokunamama da vardı. Bunu yapıyordum ama hiç buna yormadım.
- +1 yıl
bu bir psikolojik sorun.. destek alın bunun la ilgili.. daha sonra insanların ve aile içinde dokunulan şeyleri ellememeye veya iyice silip öyle dokunmaya başlayacaksınız.. kapının kolu mesela..
+1 yılYaa bende çamaşır makinesinin deterjan bölümünü açıp kokusunu içime çekerim çok güzel yiyesim gelir ama hiç yemedim. Çocukluğumdan beri duştan sonra saçımın suyunu emerim. Ayrıca her deterjanlarla temizlik yapmaya banyo tuvalet temizlemeye bayılıyorum. Bu bir sorun muymuş şimdi?
11 Yorumla
Soran+1 yılSorun bencede ama bende çok seviyorum.
+1 yılPiskologa gorun istersen piskolojin boxuk olduğu için değil ama böyle devam edersen midene zarar verirsin dahiliyeye vitamin testi yaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılAnksiyete, okb var. Ondan kaynaklandığını zannetmiyorum ama
- +1 yıl
Yinede görün ama koklayarak bile kendine zarar verebilirain
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
31Cevap
+1 yılBanada aynısı oluyor :D heleki toz deterjanlar kokusundan mest olup artık burnuma çekiyorum o derece yalnız değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBayılıyorum kokularına. Çamaşırlarında tadına bakmalısın :D
- +1 yıl
Arkadaş ne manyak çıktınız siz ya 😂
+1 yılyuh bir doktora git ama böyle sevgilim olsun isterdim durmadan koklasın kokumu emsin ay çok tatlı böyle bir erkek var mı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSende garipsin :D
- +1 yıl
koku konusunda hassasım ve çok dikkatliyim kokumu emen bir sevgilim olsaaa
+1 yılKızımız sabun fetişi çıktı, herşeyi duydum da sabun ne be 😂
117 Yorumla
Soran+1 yılBir şey daha var ama o ayıp :D
- +1 yıl
Midene zarar vericek şeyler yapma da ne olursa olsun 👍🏻 yeme sabun filan
Soran+1 yılGöğüs..
- +1 yıl
Yok daha memeler?
- +1 yıl
gogus de mi emiyon lan :D
Soran+1 yılCiddiyim, kötü bir şey :/
- +1 yıl
Sabundan daha yararlı
- +1 yıl
Bundan kötü ne olabilir?
Soran+1 yılOna utanıyorum da ellemek gibi bişey of asfdfd
- +1 yıl
Aklıma kötü şeyler geliyor 😂
- +1 yıl
Hııı aferin kızım topla başımıza milleti aferin 😡
Soran+1 yılKızmasana :/ Sadece paylaşmak istedim :D
- +1 yıl
Ahahah😂😂
- +1 yıl
Neyse hadi iyi geceler ponçik🖐🏼
Soran+1 yılİyi gecellerrr
Bu durum pek vitamin eksikliğine benzemiyor daha büyük sıkıntıların var bence.
20 YorumlaBunun sonuçlarını ilerki yıllarda daha sacma şeyler yaparak ödersin bu yüzden aklın varsa git pskologa
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir zevktir lan o bende deniycem kafa yapıyor mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ama mest oluyorsun asgjdfgfgs
- +1 yıl
Dur bir deniyeyim. Kalıp sabunun üstüne nutella sürsem iyi gider mi acil taktik :S :S
Soran+1 yılZeytinyağlı sıvı sabun öneriyorum.(Komilinin ki güzel oluyor) Bıraz sık, köpürt sonra ağzına koy.
- +1 yıl
Ağzıma alma gibi bir huyum yok kusura bakma :D
Soran+1 yılYeni bir öneri veriyim ozaman. Git yeni yıkanmış bir saçı em :Dböyle diyince çok garip oldu
- +1 yıl
Midem bulanmaya başladı sanki yağlı yağlı böyle öğğğ :S
Soran+1 yılYağlı saçın tadı farklı oluyor :d
- +1 yıl
Üzdün :/
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılObsesif Kompulsifsin. Tekrar tekrar yapılan, kalıplaşmış, ne hoşlanılan-zevk alınan ne de doğal olarak sonuçta olması gereken işe yarayacak tutum ve davranışlardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleyimde hoşuma gidiyor ve zevk alıyorum.
Cevap sahibi+1 yılevet zevk alırsın zaten. Esas yapmazsan tuhaf hissedersin. Mutlaka yapmak istersin.
Soran+1 yılHiç ona yormamıştım bu durumu
Cevap sahibi+1 yılHalamda okb. Günde 3 kere evi temizler. Sonra mesela biri eve gelse tozdan felan bahsetse evi ogün kaç kere temizlerse temizlesin bir daha temizler :D
Soran+1 yılKötü bir şey ya :d
+1 yılBende kucukkken ipe asılmış camasirin suyunu emerdim
Ruh hastasiyiz sanirim02 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel bişi.
- +1 yıl
Tadi guzel
vitamin eksikligi degil tahta eksikligi git psikologa gorun
10 YorumlaSabun yemeseydin iyiydi. Ben birde yuttum yanlışlıkla, çıkışı kotu oldu
00 Yorumla
+1 yılBence bir doktora gir kardes bu boyle devam etmez
00 YorumlaAman Allahim senin durumunda ne kadar cok kisi varmis yorumlari okuyunca sok oldumm yaa..
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes içinde tutuyormuş
+1 yılben de aynı şeyleri plastiklerle yaşıyorum. özellikle plastik lastik kokusu.. anım çekti yine
00 Yorumla
+1 yılAyni bende oyle sabun kokusuna bayiliyorum saatlerce sabunla ellerimi yikiyorum kopuklendiriyorum sonrada kokusunu icime cekiyorum rahatlatiyo sinirlerimi yatiriyo. Ama tek bu digerleri olmuyo bende
00 Yorumla
+1 yılNiye her yediğinizi paylaşıyosunuz hayır olan var olmayan var ⁉
01 Yorumla
Soran+1 yılpardon :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak emdiğim için kendime garip miyim acaba derdim ama seni gördükten sonra değilmişim anladım :D
038 Yorumla
Soran+1 yılAyak emmek daha garip bencee :D
Cevap sahibi+1 yılHaha saçmalama sabun yemek, saçın suyunu emmek, çamaşırları içine sokarcasına koklamak ne? :D Ben bakımlı ayaktan zevk alırım ve ojeli hatta ince çoraplıysa 24 saat nefes almadan yalayıp emerim bence ben daha normalim :D
Soran+1 yılBenim içinde ayak yalayıp, emmek garip bir durum :DD
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama çoraplı ayak çok lezzetli :D
Soran+1 yılSen saçmalama yeni yıkanmış çamaşırlar mükemmel :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha gel ben sana duştan çıkıp saçlarımı koklatıyım sen de ayaklarını yalat? :D
Soran+1 yılAyak yalatmak iyi bir fikir değil :D
Cevap sahibi+1 yılÇorapla be çıplak ayağını değil siyah çorapla yalıcam :D
Soran+1 yılSiyah çorap neden? :D
Cevap sahibi+1 yılÇünkü dünyanın en lezzetli şeyi 1. iskender 2. siyah çoraplı ayak :D o transparan gizemli görüntüsü yok mu? yalarken dilimdeki tırtık efekti bana kriz geçirtiyor :D
Soran+1 yılBana benden normal olduğunu söyleme bir daha :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha tamam ama en fazla eşitiz bence ya benim siyah çorap yalamam = senin saç emmen :D
Soran+1 yılKabulumdür :D
Cevap sahibi+1 yılHaha tamamdır anlaştık :D Bir gün siyah çorap giyip ayağını ağzıma sokarsan istediğin her şeyi yaparım sana kutu kutu sabun bile alırım :D
Soran+1 yılKonu gittikçe garipleşiyor :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha alışık olmadığın bir şey olduğu için garip geliyor ama ayak emmek kadar normal bir şey yok inan bana :D Sadece bir siyah çoraba bakar :D
Soran+1 yılBilemiyeceğim artıkın :D
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en masum zevki be ayağını ağzıma sokmaktan ne zarar görebilirsin şaşkın? :D
Soran+1 yılDüşününce bile garip geliyor ya :DD
Cevap sahibi+1 yılYapmadığın için farklı geliyor yoksa alttan üste doğru tek seferde bir dil kaydırdım mı oha müthiş zevkli diyeceksin :D
Soran+1 yılYeterli bence bu kadar :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha aman be tamam ne kıymetli ayağın varmış yalamıyorum tamam al senin olsun! :D
Soran+1 yılÇok sevindim, teşekkürler bende bunu bekliyordum :DDD
Cevap sahibi+1 yılOha resmen zulmetmişim kıza ya tamam dokunmıcam bile ayaklarına söz :D
Soran+1 yılBirazcık öyle oldu gibi, söz dedin bak :D
Cevap sahibi+1 yılTamam be tamam :D Sen zorla aç ağzını sok şunu ağzına demediğin sürece hiç öpmicem bile :D
Soran+1 yılOy rahatladım. Anlaştık :D
Cevap sahibi+1 yılIlımlı adamımdır yani boşuna korktun :D İnce çorap giydiğinde izin isteyip masaj yaparım en fazla o da izin verirsen sadece :D
Soran+1 yılKalın, nine çoraplarından hoşlanmıyor musun? :D
Cevap sahibi+1 yılHayır ya aşırı kalın giyinme ince giy transparan olmasa da naylon olsun yeter :D
Soran+1 yılKalın çorap giyip, pijamanıda içine sokmakda çok seksi bence :D
Cevap sahibi+1 yılAyağına kezzap dökerim öyle yaparsan :D
Soran+1 yılKıyamassııın :d Kezzap çok tehlikelidir
Cevap sahibi+1 yılTabii ki kıyamam ama sen de o kadar vicdansız olma benim karşımda naylon çorap giysen ölür müsün yani? :D
Soran+1 yılOnunla ayaklarım üşüyor benim :D
Cevap sahibi+1 yılMasaj yaparken ısınıyor :D
Soran+1 yılÇok güzel cevap, tebrik ederim :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha ne diyim be başka? :D Tamam ya aşırı ince olanlardan değil de orta olanlar var ya ayağı çok az belli eden onlardan giyersin :D
+1 yılBu yaşa geldim hatta 12 gun sonra yeni yasima gireceğim boyle manyaklik gormedim..
10 Yorumla
+1 yılOksijen eksikliği var beynine yeteri kadar oksijen gitmiyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi, çünkü nefes alamıyorum bu ara :D
+1 yılPsikolojik bir durum bence tıbbi destek almalısınız
00 Yorumlabenden daha tuhafsın ben de kitap da öyleyim ama emmiyorum
00 Yorumla
+1 yılvallaha helal olsun sana moruk lan sabun yeme nedir mk bu nasıl bir fantazi :D
00 Yorumla
+1 yılManyaksın kızım sen ne vitamininden bahsediyosun ya 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSen daha portakalken vitaminsizmişsin demekki 😂
20 Yorumla
+1 yılmidem bulandı ciddiyim. doktora git bence
02 Yorumla
- +1 yıl
çok zararlı bir şey ölüme bile yol açabilir hemen doktora git
+1 yılTuz oranı basıldı, çok mu tuzluydu az mı
010 Yorumla- +1 yıl
*nasıldı
Soran+1 yılKalıp sabunu beğenmedim çok. Tercihim sıvı ve köpükleri.
- +1 yıl
Sorunun cevabini tam alamadim :)
Soran+1 yılOnu anlayamadım diyeyim ozaman :)
- +1 yıl
Sabunların tadı tuzludur, sıvı sabunda falan farketmişsindir, tuz oranını sordum yoğun muydu hafif mi :)
- +1 yıl
Muhabbete bak sanki yemek programı 😂😂
- +1 yıl
@DokuzHarf2 hayir buradan sabunun kalitesiyle ilgili bir cikarimda bulunacaktim sadece :)
Soran+1 yılTuz oranını anlamadım açıkcası. Daha çok aroma tadı geliyor.
- +1 yıl
@Huntersandfoxes o nasıl oluyor :) kullanıcı adını çok mu aradın 😂
- +1 yıl
@DokuzHarf2 çok detayına girmezsem en basit haliyle tuz orani fazlaysa kalitesi dusuktur diyebilirim :) hayir
+1 yılBiseyler eksik ama vitamin mi onu anlayamadim :D
017 Yorumla
Soran+1 yılTahta mı? :D
- +1 yıl
Hava olmasin? :D
- +1 yıl
Hıyar 😂😅
- +1 yıl
Gotunuzden element uydurmayin :D
- +1 yıl
@bolywood27 ben hıyar dedim kardaş elementler ne alakası var sana uyarmi hıyar 😂😂
- +1 yıl
@bambAşka1iyim kardes onlar hava felan demis ya. Gora filminde ates su toprak hava 4lu elementi var filmde hani arif karakteri hava yerine tahta diyor da sonrasinda gotunuzden element uydurmayin diyor. İste arkadaslar da hava felan deyince şeyapiym dedim :D Allah kimseyi esprisini aciklatma durumuna dusurmesin :D
- +1 yıl
@bolywood27 orasını anladım da lafı ortaya atın sen aslan parcasi bizde çocuken çok yapardık böyle espiri 😊
- +1 yıl
Tanidigim bir psikolog var istersen numarasini veriym iyi gorunmuyon sen :D
- +1 yıl
@bolywood27 bak bu espiriydi çocuken çok yapardık çocukluk işte 😊 ver bakıyım numarasi 😊😅
- +1 yıl
ulan 1 yas buyuksun 21 yasindaki insana cocuk diyorsun bir s. g lutfen kufur edicem gerizekali midir nedir
- +1 yıl
@bolywood27 😂😂 sende öfke kontrolü yok cevap verecek zeka olmayınca hemen kaba kuvvete baş vuruyorum 😊
- +1 yıl
Vuruyorsun
- +1 yıl
@bolywood27 bu arada zaman sadece armutlari olgunlastirir kardeşim sen çocuk kalmışın kuzum😊😂
- +1 yıl
Ne itici bir insansin sen ya kuzum ne lan. Bende zeka cok da seninle ayni seviyeye inmek icin kullanmiyorum. Haksizlik olmasin. O profil resmini de kaldir. Hic bir Ataturkcu gibi degilsin. Derdini de anliyorum aslinda burda iki kiz varken beni bozmaya calisacaksin. Bu arada kimin daha cocuk oldugu belli durduk yere laf sokmaya calismalar felan :) İşine bak.
- +1 yıl
@bolywood27 belli oluyor zeka yapın kuzum lafına takıldın lan diyorsun terbiyesiz yanın da olsam sana terbiye verirdim😊 ( burada iki kiz var beni bozmaya calisiyon demisin bozmak istesem zaten bozarim yavrum 😅)(hiç bir kız için birini bozmam ben a. m salak değilim ki bazıları gibi bir kız için bir delikanliyı bozayim.
- +1 yıl
@bambAşka1iyim kuzum gibi kelimeler kullanacagima kufur ederim daha iyi.
Bozmak istesem zaten bozarim diyorsun ama cumlenin alti bombos, Uçmak istesem zaten uçarim demek gibi hic bir dayanagı yok. Neyse hadi gule gule. - +1 yıl
@bolywood27 boşver sen dayanagimı aslan hadi güle güle
+1 yılBende çocukken su diye çamaşır suyu içmiçtim 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmıyorum işte :D
- Sağlık konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılIy kiz nasil zevklerin var oyle :D
00 Yorumla Sende bir kac parca tahta eksik gibi😅
00 Yorumla
+1 yılAkıl ver Allaaaahııım.
00 Yorumla
+1 yılnormaldir hayatım bende çamaşır tozu yemiştim
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 kerelik olan bir şey değil hep yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKahkaha attım anlatma şekline😂
10 YorumlaAllahtan zehirlenmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılVitamin değil de omega3 bayağı eksik..
Balık ye.00 YorumlaLan iyi misin kafan mı güzel mk
00 Yorumla
+1 yılne tür bir değişiksin la sen
00 Yorumla
+1 yılSıçarken veya işerken baloncuk oluyor mu 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYok boşuna deneme :D
- +1 yıl
Tüh yaa çıkması lazimdı ama 😂
+1 yılÇamaşır deterjanı falan da kokluyosundur sen
00 Yorumlaçamaşır suyu iç bakam iyidir o da
00 YorumlaBu gidişle mokunuda yiyecen
00 YorumlaSağlık konusunda 825 cevap paylaştı. Sana kaymak lazım. Afyon kaymağı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit hastaneye de mideni yıkasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBokun deterjan kokuyordur :D :D
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni arkadasimla tanistircam o da senin gibiymis ama sadece kokluyormus yemiyormus :D
Soran+1 yılBende çamaşırları yemiyorum suyunu emiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSeni ben aliym de camasirlarin suyunu cekersin en azindan :D
Soran+1 yılÇok mantıklı, beğendim bunu :D
Cevap sahibi+1 yılNe zaman geliyorsun beni istemeye :D
Soran+1 yılÇamaşırlar yıkandığı zaman :D
Cevap sahibi+1 yılşu an makinada :D
Soran+1 yılYavaştan geleyim ozaman :D
Cevap sahibi+1 yılOzele dogru aliym seni cabuk :D
Soran+1 yılDizi izlemem lazım, daha sonra alabilirsin ancak :D
Cevap sahibi+1 yılgizli olcam takip et sonra yazarim
Soran+1 yılTamamdır.
acil şifalar.
00 Yorumla
+1 yıl40 yıllı tinerciyim böyle kafa görmedim
00 YorumlaOha :D
00 Yorumlahelal
00 Yorumla
+1 yılHahahha mal
00 Yorumla
+1 yılMidem kalkti
01 Yorumla
+1 yılDerdin ne senin?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece seviyorum.
+1 yılRuh hastasısın 😇
00 YorumlaAaaaa
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOha :D ilginç la
00 Yorumla
+1 yılallah allahhh
00 Yorumlayarasın
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Midem bulandi
00 Yorumla- Sağlık konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılbiri şunu silksin
00 Yorumla Doktora gitmelisin😐
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ilginç
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi