sabahları yemek görünce bile midem bulanıyor iştahı iyi birisiydim kilo kaybetmeye başladım.
hangi bölümden randevu alabilirim bilgi verirmisiniz ?
hangi bölümden randevu alabilirim bilgi verirmisiniz ?
çok büyük ihtimalle psikolojik olmalı.kafana taktığın bişeyler varsa iyi ya da kötü.onlar etkiler.psikolojik rahatsızlıklarda ilk etkilenen organlardan biri midedir vücutta ve hemen tepki verir.kendini rahat hissettiğin zaman iştahın normale dönecektir hiçbirşey kullanmana gerek yok eğer psikolojikse.ama için rahat etsin istiyorsan gastroenterelojiye başvurmalısın
pskolojik olabilir mi ?
bazen üst üste gelince herşey vucut bu şekilde tepki verebiliyor
1 ay önce bnde senin gibiydim
mideyi rahatlatıcı vucudu gevşetici bir şurupla iyileştim
psıkolojık olabilir son günlerde çok sorun yaşadım arkadaşlar aile streste var üzüntüde :/
ama bu zamana kadar daha fazla sorun yasadıgım zamanlar iştahımda bir azalma olmazdı :/
geçmiş olsun. muhtemelen sinirsel bol bol yoğurt ye akşamları süt iç, sıklıkla ılık duş al bunlar vucudunu dinlendirir elektriğini alır ancak dediğim gibi çok üstesinden gelemiyorsan bir sağlık ocağına git dr hafif rahatlatıcı gevşetici versin sna. kib.
Önce mahallende ki aile hekimine oradan görüş alı hastahaneye sev. Süreç böyle. Kilo kaybı hayra alamet değil. Allah korusun inşallah biz yanılıyoruzdur.
Cevap
6Cevap
arkadasım reflü ya da ülser başlangıcı olabilir.Gastrolojiden randevu al istersen.Birde kısa süre önce sıkıntı stres yasadıysan vede bu devam ediyorsa rahatsızlığın bundan da olabilir canım
Kulak burun "Boğaz" :D
Şaka bir yana.. iştah sorunun için doktora giden birisini hiç görmedim.
zaayıf olunca mecburen :/
ya benim bahsettigim bu degil bende çok yemek yerdim ama artık iştahım yok yemek yiyemiyorum ondan doktora gitmek istiyorum anladın mı ?
Öncelikle dahiliye bölümüne gitmelisin.Duruma göre başka bölüme yönlendirirler gerekli tahlillerden sonra.
Aynen benim gibisin. Benim de bulanıyor, ekşime var. Allah yardımcın olsun.
gastroentereloji yoksa iç hastalıkları...
sabahlari hamilesin aksama dogru düsük yapiyorsun.
küfür etmeme agır sebepsin ama agzımı bozmuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar