Sağlık Lekeler Fotografa bakin Yüzdeki ergenlik dönemlerinde oluşan lekeler den nasil kurtuluriz arkadaşlar kesin cozum. varmi? kayranlı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arladaslar nolur yardımcı olun nasıl kurtulurum napmalıyım.😥 Lekeler Fotografa bakin Yüzdeki ergenlik dönemlerinde oluşan lekeler den nasil kurtuluriz arkadaşlar kesin cozum. varmi? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ş_A_T Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Bizimi koparıyon anlamadımki lekeymiş... 0 2 Yorumla kayranlı +1 yıl Ben değil leke 3 tane ben var sarı Yorumla Ş_A_T +1 yıl Cildi soydurman lazım sivilce ilaçlarımsoyuyo acnelysa isotrexinle felan soydur sonra hematanla iyileştir soyulduktan sonra Yorumla
bilgiarsızı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben değil mi onlar bene benzettim 😂 0 2 Yorumla kayranlı +1 yıl Ben değil leke 3 tane ben var sarı Yorumla bilgiarsızı +1 yıl Ben leke göremedim ama yine de geçmiş olsun😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Leke değil ben 0 1 Yorumla kayranlı +1 yıl Ben değil leke 3 tane ben var sarı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizimi koparıyon anlamadımki lekeymiş...
Ben değil leke 3 tane ben var sarı
Cildi soydurman lazım sivilce ilaçlarımsoyuyo acnelysa isotrexinle felan soydur sonra hematanla iyileştir soyulduktan sonra
Ben değil mi onlar bene benzettim 😂
Ben leke göremedim ama yine de geçmiş olsun😃
Leke değil ben