size hiç dikiş atıldımı biyerden düşmüşsünüzdür bişey olmuştur vs.
ne kadar yarılmıştı derin mi az mı?
ne kadar yarılmıştı derin mi az mı?
Kaşıma atılmıştı 6-7 yaşlarındayken. Derindi 8 dikiş atılmıştı. 10 yaşındayken kışın düşmüştüm hem 2 kolum hem 2 dizim yarılmıştı derin değillerdi. Bir de geçen hafta bıçakla kesmiştim elimi derinden kesilmişti 😂
Çok geçmiş olsun
Evet koluma dikiş atıldı ;(
çok geçmiş olsun canım
peder küçükken bizi çok döverdi. kafamı kırdı, alnımda yarık var. 4 dikiş atıldı. iskelede denize atlarken ayağım kaydı yosundan, kafam kırıldı gene.
ne kadar sürede geçti bunlar çok geçmiş olsun :o
unutmaya çalış, o onun ayıbıdır ona kalsın boşver gitsin.
Vücudumda toplam 10 tane dikiş atılmış yer vardır.2 si kavgada oldu sen birde karşı tarafı gör :D komalık ettim.
çok geçmiş olsun kardeşim :D
Cevap
2Cevap
Yaralanmadım ama amelyat oldum. İz hala kaldı. İkinci amelyatda geliyor malesef..
çok geçmiş olsun, iz miz kalabilir ama emin ol ameliyat olmasak veya dikiş atılmasa sağlığımız acısından kotu olacak
Ayağıma ve çeneme dikiş atıldı.
Çenemde ki derin değildi ama ayağım beni baya uğraştırmıştı.
çok çok geçmiş olsun...
Bir kere kafam kopmuştu. Bogazıma küçükken şu demir seyler girmisti. Derim parcalanmıstı. Yemek boruma gelseydi geberirdimde hastaneye yetistirdiler. Dikis attılar. Yasiyorum. Dikis izide kalmadı 😄
abartıyosun kafan nasıl kopsun kopsa yaşamzzdın yalan söyleme
Kafam koptu abartı zaten. Sonradan acıkladım farkettiysen 😄
ellerim titriyo ya yazdığını okuyunca çok kötü olmuş çok geçmiş olsun demir nasıl boğazına girdi ne taraftan boğazda şah damaerıda var ölebilirdin de, bunuda geberirdim flan diye anlatma kendine değer ver bence.
Yaşım 13tü. Ve şu villaların etrafında sarılı olan demirlerden. Kaçmaya calısırken ayagım kaymıştı. Asılı kalmıştım öyle. 😄
boğazına tam mı girmişti yahu sonra seni nasıl kurtardılar demiri kesip mi hastaneye götürdüler yoksa boğazını çıkartıp mı
Asılı kalmıştım bildigin. Sonra kendim çıktım. Bogazımı tutarak evin sahibine kosmustum. Oda hastaneye goturmustu. Sanslıydım 😊
boğazının ne tarafından girmişti kafamızın boğazımıszın ön kısmında şah damarlar var, yan kısmlardanmı, ve sonra hastanede yatmış mıydın veya yoğun bakıma alınmış mıydın yoksa dikiş atıp eve mi gönderdiler
Hayır ön taraftan girdi. Ama cok kucuktum. Cm farkıyla kurtulmustum bide erken mudahale edildi. Dikis atıldı ama eve gonderilmedi. Normal dikisten farkliydi. Boynuna parmak soktugunu ve onun girdigini dusun. Oyle bir seydi 😄
bu olayda pskolojin bozulmus muydu şu an gülerek anlattığına bakmıyorum belkide o zaman çok etki bırakmıs olabilir :D
Çok etki bıraktı. Ilk defa isten kovulmustum 😄
@samurai27 samurai hadi ordan git karaktersiz
sektir git
hadi oradan git !
işten kovulmak mı? bu sekilde hastayken zaten calışamazdın ki, ben pskolojik etkileri soruyorum
Psikolojik etkisi olmadı. İşten kovuldum diye üzülmüstüm sadece. :)
cesaretli biriymişsin, inşallah/umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın çok geçmiş olsun :)
😊😊
Sırtımda 32 dikiş izi var boylu boyunca
oha nasıl oldu bu :(
Deri nakli
çok geçmiş olsun :)
Rica ederim
Bıçak gömüldü bileğime 3 dikiş attılar
derin miydi kucuk bıçakmıydı ağladın mı dikiş atılırken şah damarına gelseydi ölürdün
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar