Kızlar, güneş lekesi tedavisinde sizce hangi yöntemi seçmeliyim?

Arkadaşlar öncelikle güneş lekeleri git gide sırtımda aşırı derecede arttı biraz kararsızım işlem pahalı bir işlem ama araştırdım İstanbul'da bir klinik buldum. hizmetle alakalı bilgilerine ve videolarına rastladım ve iyice dinledim okudum. yalnız aşağıdaki 4 yöntemden birine karar veremedim tedavide 4 yöntemden 1 ini seçmek lazımmış lütfen daha önce olan varsa fikirlerini alabilirmiyim? Melazma (güneş lekesi) tedavisinde kullanılan yöntemler - Leke giderici kremler Kimyasal peelingler Lazerler Cilt yenileme yöntemleri Melazma (güneş lekesi) tedavisini hangi faktörler etkiler? Melazma (güneş lekesi) tedavisinde leke yeni başladıysa tedaviden daha iyi yanıt alınmaktadır. Lekenin süresi ne kadar uzunsa tedavi de o ölçüde uzun sürmektedir. Ayrıca melazma lekesinin derinliği tedavinin süresini ve etkisini değiştirir. Yüzeysel lekeler tedavilerle kolayca yok olurken derin lekeler ısrarla kalabilir. Ayrıca ten rengi çok koyu olanlar ve cildi hassas, kızarık yapıda olanlar tedavilerden zor etkilenirler.
Kızlar, güneş lekesi tedavisinde sizce hangi yöntemi seçmeliyim?