internette araştırdımda eğer kınaysa yani kötü bişey değilmiş bu kına değilse zaten kan lekesidir başka bir ihtimal yok birileri intertte şöyle paylaşımda bulunmuş Kına diyince akla hemen dügün ritüellerinden olarak gelir, oysa kına korunaktır..
Kainatta ilk kına yakan kişi İbrahim Peygamberdir.. Bunu kendisine yapmıştır, dügün nişan vs tören için degil korunak ve kınaya has bazı özelliklerin tecellisini almak içindir... İslam Peygamberi Hz. Muhammed asv. bir hadisinde kınadan bahsederken şöyle buyuruyor; Kına yakın. Zira güzelliğinizi, gençliğinizi ve nikah sevginizi artırır. Ayrıca cinlerden ziyade Kına konusunda melekler hassasdır yine bir hadiste Meleklerin kınayı sevdigi bildirilir... Cin ya da diger bedensiz varlıklar konusunda kınaya has bir ayin duymadım görmedim.. Tek bildigim melekler kınayı sever, kına korunaktır, kına güzelliktir, agrı kesicidir vs..
Sen elcin deyince nasıl korktum var ya :) araştırdım yani kına lekesiymiş korkulacak bir durum yokmuş ama nihat hatipoğlunu sevmem ama onun yorumuna kadar dinledim korkulacak bişey değilmiş :D elimi yıkadığımda geçmedi dediğimde yani sabunla sıkıyorum çıkmıyo değil suya tuttum biraz geçti sonra havlunun yüzeyi hani biraz sert olduğu için onla sildim geçti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koku var mıydı? Sadece leke mi?
Sadece lekeydi
Bir defa banada oldu. Benim elim çok güzel kokuyordu 👍 Üç gün kadar koku devam etti 😊
Kötü bişey mi bu şimdi ya elcin geldi aklıma felan diyo yorumcu arkadaşlardan biri :(
Yok aklına kötü şeyler getirme...
Hah iyi bari :)
Cinler elıne kına yakmıstır
Yani ne anlama geliyor bu
Dalga geçme bee
Yok valla bak dalga geçmiyorum
:/ Elcin geldi aklıma :/
Anlatma ya en hassas olduğum konu 3 harfliler :( ama kan lekesi olma ihtimalide var yüzümde 1 sivilce var onla sürekli oynuyorum kanamıştır belkide
internette araştırdımda eğer kınaysa yani kötü bişey değilmiş bu kına değilse zaten kan lekesidir başka bir ihtimal yok birileri intertte şöyle paylaşımda bulunmuş Kına diyince akla hemen dügün ritüellerinden olarak gelir, oysa kına korunaktır..
Kainatta ilk kına yakan kişi İbrahim Peygamberdir.. Bunu kendisine yapmıştır, dügün nişan vs tören için degil korunak ve kınaya has bazı özelliklerin tecellisini almak içindir...
İslam Peygamberi Hz. Muhammed asv. bir hadisinde kınadan bahsederken şöyle buyuruyor;
Kına yakın. Zira güzelliğinizi, gençliğinizi ve nikah sevginizi artırır. Ayrıca cinlerden ziyade Kına konusunda melekler hassasdır yine bir hadiste Meleklerin kınayı sevdigi bildirilir... Cin ya da diger bedensiz varlıklar konusunda kınaya has bir ayin duymadım görmedim.. Tek bildigim melekler kınayı sever, kına korunaktır, kına güzelliktir, agrı kesicidir vs..
Sen elcin deyince nasıl korktum var ya :) araştırdım yani kına lekesiymiş korkulacak bir durum yokmuş ama nihat hatipoğlunu sevmem ama onun yorumuna kadar dinledim korkulacak bişey değilmiş :D elimi yıkadığımda geçmedi dediğimde yani sabunla sıkıyorum çıkmıyo değil suya tuttum biraz geçti sonra havlunun yüzeyi hani biraz sert olduğu için onla sildim geçti
Ben izlediğim filmi söyledim :D orada da böyle bir şey oluyordu. İçini ferah tut ya bir şey olmaz.
Yok bişey olmaz ya :D aman aman elcin felan deme önceden fazla şey okudum 3 harfliler hakkında şimdi o konulardan çekiniyorum :)
Karıştırma o yüzden :)
Aynen boşver düşünmüyorum bile sıkıntı yok :)