19 yaşındayım minyon birisiyim ve zayıfım ama bu ara etrafımdan sürekli çok zayıfsın lafını duyuyorum çevreme baktığımda gerçekten benim gibi pek rastlayamıyorum türk kadınlarının geninden belkide ama ben zayıf olmayı seviyorum 2 3 kilo alıncada mutsuz oluyorum böyle mutluyum birisi bir şey dediği zamanda üzülüyorum gerçekten ciddi yorum yapmanızı istiyorum teşekkür ederim.
Sanırım 34 bedensin gerçekten çok iyi hiç kötü durmuyı zayıf olmak iyidir bakma sen burdaki erkeklere onlar cinsel acıdan konusuyolsr ama yinede cekici değil evlenince cocuk dogurucada soguyolar ama sen her zaman böyle kalıcksın mutlu olmalısın. etrafındaki insanların abartma nedenide söyledim Türkiyede zayıf kadınının olmaması bak yabancılara senin gibi 34 beden manken gibide fizikleri var sadece kilo verme yeter sağlıklı beslen formunda kal 😊
Bel üstün ve kolların kabul edilebilir ama bacakların cok ince biraz bölgesel kilo almaya calıs. Sana cok zayıfsın diyenler 40 yas üstü kisilerse onlar kendileri 80 kilo oldugu icin onları dikkate alma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim evet bacaklarım ince ama burda dahada bir ince cıkmış sanırım topukludan ve elbiseden
Fotoyu cepheden atmıssın, görebildiklerimize göre yorum yapabiliyoruz sonucta. Yinede 2-3 kilo alsan senin icin yararlı olur ama öyle hastalıklı gibi durmuyosun aldırıs etme o şişman yorumculara
normalsin merak etme senden daha zayıflarını gördüm ben ama zayıfsın lafını duymaktan rahatsız oluyosan birkac kilo alabilirsin :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bende daha zayıflarını gördüm zayıfsın lafı aksine hoşuma gidiyo ama abartılarak söyleyince sanki giydiklerim yakışmıyo çirkinmişim gibi hissediyorum 34 bedenim sizce nasıl
ınan bana bır cok ınsanın hayır dıyemeyecegı kadar harıkasın hıc kafanı karıstırma havada kaparlar senı sana laf atanlar emın ol cekemeyenlerdır :) bence supersın
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçektençok teşekkür ederim bu güzel yorumunz için
Bence çok hoş bir vücudun var. Eteğin de çok tatlı Giyim zevkini beğendim Tam kalem etek ya da askılı uzun kırmızı elbise giyecek bir vücudun var işte. Bir de yüzün bebeksi ise... Senin tadından yenmez...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldm çok naziksiniz
İyi olmuşsundur o zaman hoşuna giden yorumları oku ve mutlu olmaya bak kötü düşünceleri alır nedense hep insan oğlu zaten onca iyi hissettirecek duygu ve mutluluk varken. Allah'a şükür.
Öncelİkle kimin ne dedigi umrumda olmasin ben sakat veya ozurlu olabilirim dis gorunus degil kalbin onemli, fikirlerin ve dusuncelerin sana guzel seyleri hissettirmeli
Belkide elbiseleri filan iyi taşıyonuzdur çokta belli etmiyorsunuzdur ideal kilonuz 54 yazıyor 50 kilo filan istiyosanız iyi olcakmış gibi duruyor kilo alınca yağlanmadan filan mı korkuyosunuz göbek kısmında filan spor yapabilirsin cf.kizlarsoruyor.com/.../...-beb8-36e5775627c0.jpg
Genelde 43 45 arasında gidiyorum daha 2 kilo bile alınca mutsuz oluyorum acıkcası zayıf olmayı ve zayıf insanları seviyorum sizinse güzel bir fiziğiniz var
@soran o zaman dik durmanız ve bedenine uygun elbiseler giymeniz lazım spor yaparsanız çok faydanıza olur ben bu kiloda yapıyorum ama çok işime yarıyor dik durmamı filan özgüvenimi sağlıyor birde zayıf insanları niye seviyorsunuz?
@soran valla zayıf erkekler genelde kilo almak için uğraşırlar ya da kendini beğenmezler bana da spor yapmadan önce zayıfsın kilo al filan diyorlardı hep bende kilo almaya çalışıyorum
Kuzum bence idealsin öyle çok zayıf falan da değilsin. Sakın kendi moralini bozma. Sana zayıf diyenler kim onlar kendi düşünsün. Kilo alıp da verememek inan daha kötü bir şey. Senin gibi olmak isteyen bir sürü kadın vardır inan bana
Mutluyum ama abartılıncada kötü hissediyorum ben kendimi çok zayıf görmüyorum sadece türkiyedeki kadınlara göre zayıf görüyorum. Birse yaşımın küçük göstermesi zayıflığımamı bağlı acaba diyip üzülüyorum
türkiyedeki kızlar biraz enli çünkü boşver kilon da iyi bence çok zayıf değilsin. Yaşının küçük olması minyon olduğundan kaynaklıdır senin demene göre küçük ve kilolu kızlar daha büyük duruyor öyle bir şey yok
Eekek arkadaşımın olması demekki zayıf inaanlarda beğenilebilir olduğunu gösteriyo ki normal olanda o zaten de neyse inşallah aldığın kiloları geri verirsin bu benim sana bedduam 😀
Senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var şu an emin ol fiziginde kilonda gayet iyi onlar balık etli dolgun seviyor herhalde bende anlam veremedim ama iyisin güven bana
En İyi Cevaplar