Kist büyürse ne olur?

2 tane yumurtalık kisti var bende. 30 mm ve 33 mm sol ve sağda. Doktor ilaç verdi 2 ay kullandım hiç fayda etmedi tam tersi daha çok kilo aldım ve mide bulantısı yaptı. Bugün doktora gittim dediği laf istersen ameliyat ol dedi ya da başka bir hastaneyi önerdi. Bana boşuna hap verdi baştan söylebilir di? Bugün bana 15 güne kadar zayıfla dedi. Çok kilolu değilim ama bugün boşuna hastaneye gitmiş gibi oldum 2 aydan beri kistlerimde ne küçülme var ne de büyüme. Zayıfla diyor da nasıl zayıflacağım 15 günde. Benim Noncompaction diye kalp kasıyla alakalı doğuştan nadir bir hastalığım var bu yüzden koşamıyorum. Spor yaparken çok fazla nefes darlığı ve bayıldığımdan spor yapamıyorum. Yeme içme yapsam fazla zayıflayamıyorum. 15 günde koşmadan nasıl hızlı zayıflayabilirim bilmiyorum. Kistler cm olursa ameliyat olmak zorunda kalacağım. Özel hastaneye ya da üniversite hastanelerine gitmeyi düşünüyorum ilerlemesini istemiyorum. İlerlerse neler başıma gelir? Şimdilik bir şey yok gibi duruyor. Doktora ilk gittiğim zaman bir taneydi şimdi azalması gerekirken 2 tane oldu. :(

Kist büyürse ne olur?