Sürekli kendimi hasta hissediyorum eski halime dönmek istiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı?

arkadaşlar bundan 2 hafta önce kalp çarpıntısı geçirdim baya korkmuştum panik yaşadım o günden sonra psikolojimin dengesi bozuldu sürekli kendimi hasta hisseder oldum bayılıyormuşum gibi oldum panik atak yaşayan insanlar gibi belirtileri oldu bende. Çok şükür o kadar kötü olmuyorum şimdi ama nefes almakta bazen zorlanıyorum kendimi unutunca hiçbişi hissetmiyorum ama aklıma nefes almam gelince kalbime bişi batıyor gibi hissediyorum özellikle derin nefes almaya çalışırken sürekli derin nefes almaya ihtiyaç duyuyorum nasıl doğru nefes alacağımı bile unuttum lütfen yardımcı olabilecek biri var mı bunun psikolojik olduğunu biliyorum yenmek istiyorum kalbime en ufak acı gelse kalp krizi geçiriyorum sanıyorum lütfen doktora gidin demeyin gitmek istemiyorum yeteri kadar gittim sonuçlarım pozitif ve ailemi üzüyorum bu psikolojim yüzünden gerçekten kafamı dağıtabileceğim veya bu sorunu yaşayan insanlar varsa yardım etsin. Bu arada nasıl doğru nefes alınır hakkında fikriniz varsa yazabilirsiniz ben onun hakkında araştırma yapıyorum şimdiden teşekkürler
Sürekli kendimi hasta hissediyorum eski halime dönmek istiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı?