Unutkanlık sürekli baş ağrısı dalgınlık bir hastalığın belirtisi olabilir mi?

Arkadaşlar liseyi dışardan okudum bitti 4 yıldır hep evdeyim çalışmıyorum ev kızıyım yani anlayacağınız. Evde genelde bir çok işi ben yapıyorum. Ama şu 1 buçuk 2 yıldır bende çok fazla dalgınlık unutkanlık düşünememe duymama gibi sorunlar çıkmaya başladı ben de farkındayım. Bazen ev terliğini buzdolabına koymaya kalktığım, çatal kaşıkları bardak dolabına koyduğum eşyaların yerlerini değiştirdiğim çok oldu. O an farketmiyorum ama yaptıktan sonra aklıma geliyo naptım ben ya diyip düzeltiyorum. Ama şu son 6 aydır bu çok olmaya başladı. şu an nişanlıyım ve nişanlımla sürekli sorunlarımız oluyo. Kendisiyle 7 yıldır görüşüyoruz zaten, ve çocukluğumdan beri bir çok sorunlarımız oldu. Bir de askere gitti. Çok şey düşünüyorum sürekli başıma ağrı giriyo bu yüzden. Bunalıma girince kimisi kendini yemek yemeye gezmeye alış verişe verir ya, ben de tam tersi sürekli uyuyup hiçbir şey yemeyip odama kapatıyorum kendimi. Kendi kendime düşündüm acaba kafama bir çok şeyi taktığım için mi bende böyle haller başladı diye. Hastalık derecesinde olduğumu düşünmüyorum ama bir hastalığın belirtisi olabilir mi çok korkuyorum
Unutkanlık sürekli baş ağrısı dalgınlık bir hastalığın belirtisi olabilir mi?