Şimdi arkadaşlar geçen seneden beri aşırı şiddetli, yaşamsal faaliyetlerimi kısıtlayacak kadar ağrım oluyor. Dışarıda yakalandığım zaman zaten eyvah, millet başıma üşüşür, bir kere bankta saatlerce yatmıştım eve gidememiştim. Ağrım olduğu zaman terliyorum, nefesim kesiliyor, bacaklarımı ayaklarımı birbirine sürtmekten yara oluyor derim parçalanıyor. Asla o acıyla sabit duramıyorsunuz çünkü. Kusmakta cabası, bu ay kusmadım geçen ay kusmuştum mesela. Acillik oldugum zamanlar da oluyor, ve ne zaman doktora sorsam, "Normal normal" diyip geçiyor. Beni gören şaşkınlıktan "Oha hemen doktora gitmelisin bu ne böyle!" diyor. Acıyı çeken anlar misali.
Ee, ben ilaçsız hayatta duramıyorum, psikolojik mi bilmiyorum sadece Majejik iyi geliyor. Ama vücudum alıştı mı ona bilmiyorum, dün 3 tane bugün 2 tane içtim, zar zor iyi geldi. Geçen sene doktora gitmiştim, yumurtalıklarıma bakmıştı, bir şey yok diyip geçti. Adetinin 2. günü gel hormon testi yaptır dedi, yaptırmadım.
Kesinlikle bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü son bir kaç aydır, artık 3 gün önceden ağrım başlıyor ve her gün sürüyor. Normal de adetimin ilk günü ağrıyı çekerdim biterdi. Dün çektim bugün çektim ondan önce ki gün çektim.
Ee, ben ilaçsız hayatta duramıyorum, psikolojik mi bilmiyorum sadece Majejik iyi geliyor. Ama vücudum alıştı mı ona bilmiyorum, dün 3 tane bugün 2 tane içtim, zar zor iyi geldi. Geçen sene doktora gitmiştim, yumurtalıklarıma bakmıştı, bir şey yok diyip geçti. Adetinin 2. günü gel hormon testi yaptır dedi, yaptırmadım.
Kesinlikle bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü son bir kaç aydır, artık 3 gün önceden ağrım başlıyor ve her gün sürüyor. Normal de adetimin ilk günü ağrıyı çekerdim biterdi. Dün çektim bugün çektim ondan önce ki gün çektim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer