Bir kaç aydan beri kendimi, bulunduğum ortamı hissedemiyorum. İnternette gezinirken tesadüfen böyle bir hastalığın olduğunu öğrendim. Derealizasyon ve depersonalizasyon. Derealizasyon; kişinin bulunduğu çevreyi algılayamaması, depersonalizasyon ise kendini hissedememe algısıdır. şu an bunları yazıyorum ancak sanki ellerim ve beynim benden habersiz hareket ediyor. Hissetmiyorum hiçbir şeyi. Sanki bir film izliyormuş gibi yaşıyorum hayatı. Tüm insanların birer robottan ibaret olduğunu düşünüyorum bazen. Bazense kendimi hissetmek için kafamı duvarlara çarpıyorum, yumruk atıyorum. Fakat acıyı bile hissedemiyorum.
Bipolar konusunda ise tam olarak emin değilim. Kısacık bir an mutlu oluyorum sonrasında ise tekrar yaşama isteğim sıfıra iniyor. Çok sevdiğim bir şeyi yapmak istiyorum, yapacağım diyorum fakat bir anda vazgeçiyorum. Çok az uyuyorum, 2 gün boyunca uyumadığım bile oluyor bazen. Her şeye, herkese elimde olmadan bağırıyorum, öfkemi kontrol edemiyorum. Hatta ortaokuldan mezun olacağım hafta disipline gittiğimi bilirim. Üzerinden yıllar geçmiş şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen intihar etmeyi bile düşünmüyor değilim. Kimseye de anlatamıyorum. Kafayı yiyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.
Öncelikle zamanınızı ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sizce ben bir bipolar hastası mıyım? Bipolar hastası olanlar yaşadıklarınızi, hissettiklerinizi buradan paylaşır mısınız?
Bipolar konusunda ise tam olarak emin değilim. Kısacık bir an mutlu oluyorum sonrasında ise tekrar yaşama isteğim sıfıra iniyor. Çok sevdiğim bir şeyi yapmak istiyorum, yapacağım diyorum fakat bir anda vazgeçiyorum. Çok az uyuyorum, 2 gün boyunca uyumadığım bile oluyor bazen. Her şeye, herkese elimde olmadan bağırıyorum, öfkemi kontrol edemiyorum. Hatta ortaokuldan mezun olacağım hafta disipline gittiğimi bilirim. Üzerinden yıllar geçmiş şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen intihar etmeyi bile düşünmüyor değilim. Kimseye de anlatamıyorum. Kafayı yiyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.
Öncelikle zamanınızı ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sizce ben bir bipolar hastası mıyım? Bipolar hastası olanlar yaşadıklarınızi, hissettiklerinizi buradan paylaşır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer