Ayak bileğinde kire benzeyen leke ama kir olduğunu düşünmediğim lekeler var, yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bu sorunla karşı karşıyayım ve bunu kimseyle paylaşmadım. İlk defa burada benden başka birileri öğrenecek. Yıllardır ayak bileğinde kire benzeyen leke ama kir olmayan lekelerle baş etmeye çalışıyorum lakin nafile ! İlk başlarda kir olduğunu düşündüm ancak kese atma dahil sayamayacağım kadar yöntem denedim. Söylemesi ayıp uzun süredir fitness ile uğraşıyorum ve haliyle kaslıyım biraz :) Her kaslı erkek gibi denize gidip kızlara vücudumu göstermek isterim ancak bu ayak bileğinde oluşan kahverengi lekeler yüzünden başkalarının görmesinden utanıyorum ve denize gidemiyorum. Doktora gitmeyi de düşündüm ancak buna da utandığımı belirtmek isterim... Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardımda bulunun :( Teşekkür ederim.
Ayak bileğinde kire benzeyen leke ama kir olduğunu düşünmediğim lekeler var, yardım eder misiniz?