Prolaktin artışının belirtileri neler?

Selamlar,

Regl periyodu 14 yaşından beri 2 kez şaşmış biri olarak, 4 gündür regl olamamaktayım. Üstelik regl olacağıma dair en ufak bir belirti (şişkinlik, göğüslerde hassasiyet, bel ağrısı vb.) de yok. Hamile olma ihtimalim yok değil, ama ne yalan söyleyeyim pek sanmıyorum da. Zaten vücudum hamileliğe dair belirti de vermiyor.

Şimdi ben 1 aydır Lamictal diye bir ilaç kullanıyorum. Şöyle bir araştırdım, prolaktini yükselttiği için regl gecikmesine sebep oluyormuş. Doktorcum bayram tatilinde, ben hala hamile olduğumu sanmadığımdan test yapmıyorum. 3 gün daha olmazsa, o zaman yaparım belki falan filan.

Yani işte size sorduğum, Lamictal kullanıp benzeri sorunlar yaşamış olan var mı? Lamictal kaynaklı olmasa bile, prolaktin sorunu yaşayan oldu mu? Olduysa belirtileri nelerdi?

Öperim <3
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse, hamile değilmişim ondan eminiz artık. Nurtopu gibi hormon problemimiz olduğu kesinleşti, hayırlı olsun!

Bu arada, beklenen adet gününün geçtiğinin hemen ertesi gününden itibaren gebelik testi yapılabiliyormuş onu da öğrenmiş oldum. Ama hala prolaktinden emin değilim, o lüzumsuz artınca süt gelmiyor muydu yahu?
Prolaktin artışının belirtileri neler?