Arkadaslar meraba 21 yasındayım saçlarım o kadar sıkıkı alnımda bile var kücücük alnım var cidden piskolojim bozuldu alın saç cizgim fotograftakine benziyor daha dar alnımı genişletmek istiyorum lütfen lazer epilasyon hakkında bilgi sahibi arkadaslar yorum yapsın. Normalde olması gereken alın saç çizgisi: benimki ( foto bana ait değil ama buna benziyo
Alnımda bile saç var lütfen iki dakikanızı ayırıp bakabilir misiniz?
İlerleyen yaşlarında kaçınılmaz olarak saçların dökülecek ve ilk oralardan başlayacak zaten. O zaman o kadar sık olduklarına sevineceksin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sülalemizde daha dökülen görmedım sadece 50 sinden sonra seyrekeşiyor, bilakis bu bende saç dökülmeyeciği anlamına gelmiyor ama inan bana 14 yasımdan beri bende öyle düşünüyordum 22. yaşıma girecem hala dökülmesini bekliyorum ama nafile :(
Eğer gerçekten çok rahatsızsan, bir estetik uzmanı ile görüş ama devlet hastanesi olsun mümkünse. Öbürleri para uğruna saçma sapan şeyler söyleyebiliyor. O sana dökülüp dökülmeyeceğini, işlem yapılırsa nasıl yapılabileceğini söyler.
Göz yakınlarına lazer epilasyon yapılmaz bu arada. Belki varsa iğneli epilasyon vardır.
Alnı dar olanın iç fesat olur Allahtan benim alnım seninkinin 2 katı. Teyzemin alnıda dar oda fesat bunu ben değil bir dini filozof diyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim benim kaçıncı asırda yaşıyoruz cidden böyle batıl inançlara inanıyor musunuz hala? Çok cahilsiniz yemin ediyorum sizin gibiler yüzünüzen ülkemden soğuyorum ya. İnsanın dış görüşüne göre nasıl yargılarsınız Allah sabir ver!
En İyi Cevaplar