Saç Bakım Arkadaşlar erkeklerde saç ayrımı kel gibi gösterir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim saçımın çıkış yönü böyle fakat tam o tepede bu kadar boşluk oluşuyor. İlerde sorun olurmu saçlarımın kıvrım yönü böyle yani istesemde ters yöne atıp orayı kapatamıyorum açık kalıyor orası. Arkadaşlar erkeklerde saç ayrımı kel gibi gösterir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Madam99 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yok ya o kellil degil tabi yaşlılık dönemini bilemem 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlılık dönemi umrumda değil isterse 1 tane tüyüm olmasın yeterki 30 yaşına kadar kel kalmayayım :D Yorumla Madam99 +1 yıl Kalmazsın inş orjinal sabun kullan saç dökülmesine karşı Yorumla Soran +1 yıl İnş sarımsaklı kullanıyorum :) Yorumla Madam99 +1 yıl Hıh bide onu yanında güzel kokulu sabun öneriyorlar o sarımsagın kokusunu alsın diye hemen sarımsaklı sabunun ardından onu kullanırsın Yorumla Soran +1 yıl Sabun değil özel 40 tl ye alıyorum kokusuz hiç koku yapmıyor dostum Yorumla Madam99 +1 yıl O zaman iyi kardeşim 👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl saolasın Yorumla
En İyi Cevaplar