neden oluşmuş? ramazanda oruç tuttum ayrica dişlerimi fircalarken hep balgam geliyor

O kabarcık dediklerin dilin tad tomurcukları. Damakta bir tane peteşi bence önemli değil de kahverengi noktalara anlam veremedim. Neyse 3. sınıf tıp öğrencisinden bu kadar geçmiş olsun.
Cevap
5Cevap
bende de aynı sorun var doktor mantar olmadığını söyledi ama tam ne olduğunu söylememedi ilaç kullanmama rağmen geçmiyor sende durum nedir tanı koydular mı
Dostum bu dil kandida mantarının çok olduğunu gösteriyor acilen şeker ünlü gıdaları ekmeği kesip doğal sebzelerden Yemen lazım kendine dikkat et sağlıklı günler dilerim
Aynı sorunu yaşıyorum? Sebebi neymiş acaba bilen var mı
Merhaba beende de oldu sizin geçti mi
@anonim8856 tanı alabildiniz mi bende de var aynısı ne olduğunu anlamadı doktorlar da geçmiyor konuşabiliriz
selam neyaptiniz çare bulabildinizmi bendede oldu
bunu nasıl cekebildin
Senin dil kangren olmuş.
Merhaba bende de oldu sizin geçti mi
Bendede var ne oldu sizinki
Merhaba bende de oldu da sizin geçti mi
Nasıl oldu diliniz düzeldi mi...
Ne olduğunu buldun mu bendede varda
Bulabildiniz mi acaba ben de de var da
selam ayni sorun bende de cikti 5 aydır drlar birsey yok diye yolluyor. Kurtulamıyorum gecmiyor psikolojim bozuldu. Cok rahatsiz ediyor. Siz bir çare buldunuz mu..
@Gizemasuman sizin duzeldi mi
Düzeldi mi diliniz..
@Elfida3523
Aynı sorundan bugün doktora gittim
Candida mantarının çoğalmasından dolayı oluyor ağız mantarı pamukçuk yani bogaza kadar ilerleyebiliyor bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla alakalı durum birçok sebebi var ben tek doz kortizon iğnesi oldum doktorum bu da yapar dedi diyabet vs gibi birçok şey etken oluyor maxfiflu gargara ve mikostatin verdi kullancam bakalım
@Moonlighht01 merhaba sizin geçtimi acaba aynı sorunu yaşıyorum
@Minekcbyk merhaba çare buldunuzmu
@Elfida3523 selam nasıl oldunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?