Merhaba arkadaşlar benim yüzümde kırmızı lekeler var ve iltihaplı sivilceler oluyor. Bu lekeler ve sivilcelerden kurtulamıyorum bir türlü. 1 senedir böyle neredeyse. Cildiyeye gittim ve bana Benzamycin verdi bir de yanında Magnis krem verdi. Benzamycini biliyorum yani araştırdım ama Magnisi bilmiyorum. Şu an kullanıyorum 5. günüm. Aranızda magnis krem kullananlar var mı? Magnis ne işe yarar?magnis krem kullananlar
Magnis krem kullananlar memnun mu? Magnis ne işe yarar?
Selam :) Magnis krem doktorlar tarafından verilen medikal bir krem. Aslında ilaç desek daha doğru olacak çünkü iyileştirici etkisi ile mucizeler yaratıyor. Ben hiç kullanmadım ancak bu kremi ve özelliklerini çok iyi biliyorum çünkü kardeşim ergenlik döneminde çıkan sivilceleri için gördüğü tedavide bu kremi kullanmıştı. Genelde sivilce tedavilerinde kullanılan Magnis krem kullananlar memnun mu birlikte bakalım.
Magnis krem faydaları neler?
magnis krem kullananlar
Magnis ne işe yarar ve faydaları nelerdir? sorularının cevabını merak ettiğinizi biliyorum çünkü benim de adını çok duyduğum bir kremdi ve kardeşim kullanınca etkilerine yakından şahit olmuştum. Magnis krem yorumlar:
Uzman doktorlar tarafından hastalara önerilen ve etken maddesi nadifloksasin olan Magnis krem sivilce tedavilerinde kullanılan bir ilaçtır.
İltihaplı sivilceleri geçirmek konusunda uzman bir kremdir.
Sivilceleri iyileştirmekle kalmıyor, tekrar çıkmasının da önüne geçiyor.
Aktibiyotik bir kremdir.
Cilt üzerinde hijyen sağlıyor ve mikrop kaynaklı sivilce oluşmasının önüne geçiyor.
Yüzde oluşan kırmızı kabarcıkların geçmesini sağlıyor.
Sadece yüz değil, vücudun çeşitli bölgelerinde çıkan sivilceler için de kullanılabiliyor ve o bölgelerdeki sivilcelerde de çok işe yarıyor.
İçerisinde bulunan etken madde çok sık olmasa da kimi kişilerde kaşıntı ve tahriş gibi yan etkilere sebep olabilir. Böyle bir durumda doktorunuza başvurmanızı öneririm.
Magnis krem nasıl kullanılır?
magnis krem yorumlar
Magnis kullananlar sabah ve akşam cildini temizledikten sonra kremi uyguluyorlar. Eğer bir sivilce tedavi sürecindeyseniz doktorunuzun verdiği yüz yıkama jelini veya sabununu kullanabilirsiniz. Ancak bir tedavi süreci içerisinde değilseniz cilt tipinize uygun ve size faydası olduğunu düşündüğünüz bir yüz temizleme jeli kullanmalısınız. Yüz temizleme jeli ile yüzünüzü yıkadıktan sonra Magnis kremi yüzünüze masaj yaparak uygulayın. Kremi eğer yüzünüz haricinde bir bölgeye uygulayacaksanız o bölgeyi öncelikle doğal bir sabun ile yıkayın, daha sonra kremi sürün.
Magnis krem nerede satılır ve fiyatı nedir?
magnis krem sivilce
Magnis aslında bir ilaç olduğu için sadece eczanelerde satılan kremdir. Doktorunuz tarafından yazıldığı zaman ve SGK tarafında karşılandığı için 3 TL gibi çok uygun bir fiyata bu kreme sahip olabilirsiniz. Ancak doktorunuz yazmazsa kremi eczanelerden 39 TL ye satın alabilirsiniz. Ama içerisindeki etken maddeler yan etki yapabileceği için bir doktorunuza başvurmadan Magnis krem kullanmanızı tavsiye etmem.
Ben şu an magnisi kullanmaya başlayalı 2. aydayım. Aknetrent ilacı ile birlikte doktor verdi tedavi sürecindeyim şu an. Antibiyotik gibi ciltteki ölü deriyi atıyor ve iltihaplı sivilceleri götürüyor ben etkisini yavaş yavaş görüyorum çünkü fazlaca sivilce problemim var. Sabah akşam sürüyorum ilk ay günde 1 defaydı fakat sürdükten sonra güneş ışığına çıkmaktan kaçınmalısın☺️ Cilt kremi çok geç emiyor yağlı görünümü verebilir ama etkili bir krem
Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum şöyle anlatayım devlet hastanesinin cildiye doktoru yazdı bunu şikayetim tek tük küçük beyaz uçlu pütürlerdi yanında sivex verdi ve sonuç Harika umudum yoktu ama bu ilaç bir gecede söndürüyor çok etkili gece sürün ve inçe tabaka halinde sürün düzenli devam edin 20 günde etkisini gösteriyor
🍀Antibiyotik bir kremdir. 🍀 Cilt üzerinde hijyen sağlar. 🍀vücudun çeşitli bölgelerinde çıkan sivilceler için de kullanılabilir. 🍀 Ama yinede bir cilt uzmanına danışarak, size uygun olup, olmadığını doktorunuzun belirlemesi uygundur. Onun kontrolü altında kullanmanızı öneririm..
Ben magnis kremi kullandim cok etkili bir krem kullamaya basladiktan iki gun sonra ciltteki kirli ve lekeli deriler atmaya basladi bu bormal ama dudak ve cevrrsine surmeyin yara yapiyo sabah. Aksam uyguladim iyi bir kirem
Bu kremi kullanıyorum ve cildimde kistik şekilde içten sivilceler çıktı krem dışarı çıkarıyor samırım2 içerdeki iltihabı fakat ne zamana düzelir ne zaman artık dışarı atmaz çekilir
Ben 10 aylık bı roaccutan tedavisi gördüm ve tedaviden sonra bile yüzümde koca koca sivilceler çıkmaya devam etti bende doktoruma gittim. Bana yeşil sabun kullanmamı söyledi fakat yeşil sabun yüzümü aşırı kuruttuğu için magnis kremi nemlendirici olarak yazdı. 1 yıldır yüzümde toplasam 5 sivilce çıkmadı. Ama ben sabun estetik durmuyor ve sürekli taşıyamıyorum die farkli bı yıkama jeli ve nemlendirici aldım inanılmaz pişmanım yüzümde koca koca sivilceler çıktı. Ne kadar taşıması zor olsada eski düzenime dönücem
Merabalar yeşil sabundan kasıt nasil bi sabun acaba Çünkü bende roaccutan tedavisi gordum 7 ay boyunca ve sonrasında tekrardan çıkmaya başladı... Ve sabun ve magnis kremi gunduzmu kullanıyordunuz yoksa askamlarimi..
Merhabalar ben kullanali 4 gün oldu ve 10 12 saat sonra yeniden surmeyince kaşıntı kızarıklık yapıyor ve içten kızarık sivilceler çıkardı bu normal mı sivilceyi çoğaltıp mı atıyor iltihabı bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
Eczaneden aldim ben senin gibi yüzüm 1 ah düzenli kullandım ve gerçekten faydasını gordum. 1 ay ara verdim ufak tefek sivilcelerim oldu şu an yeniden başladım 3 gün oldu lekelerimde azalma var. Tavsiye ediyorum
Doktor bana da benzamycini ve magnis verdi. Nasıl kullanıyorsun ikisini? Ben magnisi gece benzamycini gündüz kullanıyorum ama tam emin değilim tam tersi de olabilir. O yüzden sormak istedim