Halsiz Bir Yavru Kedi İçin Ne Yapmalıyım?

Bir parkta beslediğimiz yavrulardan biri çok çelimsiz. Diğerleri daha toplamış vaziyette fakat bu yavru hiçbir şey yemiyor içmiyor. Veterinere götürdüm biberon aldırdı ve sütle suyu karıştırıp içirmeye çalıştım fakat içmek istemiyor. Emmeyi bile bilmiyor sanki ağzını açmak bile istemiyor. Çok halsiz. Nasıl bırakırsam öyle kalıyor. Ne yapmam gerekir? El birliğiyle kurtaralım bu meleği. Şimdilik sadece kucağımda sıcak tutuyorum ve zorla da olsa damla damla süt içirebildim biraz. Yardımlarınızı bekliyor yavrucak. 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar az önce dikkatimi çekti; hızlı hızlı nefes alıyor ve nefes almakta güçlük çekiyor sanki. Ağzını açıp kapatıyor nefes alırken. 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Veteriner olacak alçak yüzünden bu yavrucak az önce melek oldu. Muayene etmesine rağmen bizi biberonla eve gönderdi. O kadar da halsiz olduğundan ve normalde böyle olmadığından bahsettim ama anlıyorum ki olaya sadece meslek gözüyle bakanlar da varmış. O kedi yalnızca bitkin değildi eminim. Bir problemi vardı ve bu bana söylenmedi. Elimden gelenin en iyisini yaptım ama olmadı. Çok üzgünüm...
Halsiz Bir Yavru Kedi İçin Ne Yapmalıyım?