Sağlık Siz istisnalar grubunda mısınız? Limyenfi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hep dikkatimi çekmiştir, küçükken zayıf olan insanlar büyüdüklerinde kilolu oluyorlar ya da tam tersi. Tombik doğanlar zayıf oluyorlar.Sizde de bu geçerli mi? Çevremdeki insanların geneli böyle neredeyse, istisnalar kaideyi bozmaz.😄 Siz istisnalar grubunda mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tomrissbanu Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Kücükken o kadar kiloluymusum ki, bu kiz büyük dayisi gibi obez olucak demisler.. sonuc: 48 kiloyum:)) rekor kilom 52 0 0 Yorumla
Belinelli Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl 4.5 kilo dogmusum, 20 yasima kadar obezdim. Evrim gecirdim dikkat etmezsem direk aliyorum kilo. Yani yalan onlar :D 0 0 Yorumla
kill4freedom Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Katılıyorum küçükken çok zayıftım geçen yıla kadar baya kiloluydum 93 kilo 6-7 ayda 20 kilo verdim şu an ortayım 0 0 Yorumla
sedatcapraz Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl bence alakası yok sadece senin dikkatini zayıfken kilolu kiloluyken zayıf olanlar çektiğinden öyle zannediyorsun 0 0 Yorumla
BaltazarHero_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bebekken çok tombişmişim annem babam sürekli kavga ederlermiş sen taşı diye şu an fit olduğumu düşünüyorum 😎✌️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçücük dogmusum hep zayiftim universitede az da olsa kilo aldım 0 0 Yorumla
İzMiRli-BEyEfeNDi Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Küçükken de kilolu değildim şimdi de kilolu değilim. 0 0 Yorumla
PrettySweetyWoman Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Zayiftim zayifim, değişmedi henüz. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar