Bu yıl kan alma hemşiresi olarak staj yaptım tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kan almak zor bir islem degil muhtemelen kanınızı almaya calısan hemsire tecrübesiz ve yenidir ee damarıda bulamayınca panik yapmıstır ama yaptıgı sey cok yanlıs sizi tekrar delmek yerine daha deneyimli tecrubeli birini cagırıp özür dileyebilirdi isterseniz şikayet etme hakkiniz var. Çok gıcık bir ağrı yapar umarım morarmamıştır geçmiş olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Birsey sorabilir miyim size
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı hastalar var, elleri titretiyo 😄
22 Yorumla
Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Bikaç sene önce hastanede staj yapan bir akrabam kanımı almışdı. Kiminin damarı ince oluyo onda tecrübesizler zorlanabiliyo. Benim damarda ince geldiğimde baktım iğne yeri mordu :D Sonra amaan nolcak bunlarda stajer yapa yapa öğrenecekler dedim önemsemedim. Yani bazıları tabi kolay yapıyo bu işi. Ama onlar önceden bu işi yapmış deneyimliler genelde. Yenilerde ise öğrenene kadar böyle kazalar olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAcemi hemşiredir o bazen olur öyle bulamazlar bir kaç delikten bisey olmaz dua et kolun yerinde duruyor hala 😂😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
benimde damarlarım zor bulunur bunu hemşirelere söylememe ragmen her iki kolumuda delik deşik edip iğneyi içinde oynatmaktan vazgecmiyolar küçüklükten beri kan aldırmaktan nefret ediyorumm kollarım acıyo :(
22 Yorumla- Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılKaslarım ve damarlarım nasıl diye sorsaydın daha açık olurdu asdsj
Kan almak zor değil..193 Yorumla- +1 yıl
😕😕
bu durum bendede varya damarların ınce dıyorlar bırde bak bak damarlarım zaten barız bellı yanı ben kendım bıle alırız en az 8 kere denedıklerını bılırım en son cocuk hemsıresı almıstı :D
11 Yorumla
+1 yılGecmiş olsun
Meslektasım adına özür dilerim. Hastalar takdir edersin ki acemiden aldırmak istemiyor biz de kolay damara dahi giremeyebiliyoruz.
Tekrar gecmiş olsun12 Yorumla- +1 yıl
😊💕
Kas mi dedi birisi 😍
https://i.hizliresim.com/GzXD73.jpg12 YorumlaKan almak zor değil de
Seni görünce tabi heyecandan eli ayağı titremeye başlamış garibin :D öğrenci de olabilir böyle mülayim kizamayan tiplere falan öğrenci gönderiyorlar 😂11 Yorumla
+1 yılKol gösterisi part 1
Kolum Nasıl görünüyor diye açık açık sorsana güzel kardeşim.
Bak bok oldu güzelim kol şimdi.21 YorumlaBenimde damarimi zedelemisti bir tanesi iğneyi oynatti damarin icinde. igneyi oynatiyosun diyorum yok diyo nasil sinir olmuştum 😡😡 acemilere kan aldırmıyorum artik 👊
12 Yorumla
+1 yılouuv böyle damarlarda bulamaması enteresan :D ya senin damarların kaygan yapılı ince ya da o tecrübesiz , damarların iştah açıcı vallahi ben milyonlarca intraket takılır
15 Yorumla- +1 yıl
evet hemşireyim ve alamadığım canını acıttığım az sayıda hastam olmuştur tuhafıma gitti alamaması heyecan yaptıysa demekki :D
- +1 yıl
teşekkürlerr sende umarım başarılı insanlara denk gelirsin canın yanmaz :D
+1 yılkan alma çok basit hemşire stajyer olabilir. rahatsızlığın dewam ederse acilde bir sağlık personeline danış. gerek görürse doktora çıkarsın
13 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun o zmn 😁
+1 yılAllahallah damarların belirgin gibi aslinda elinin üzerinden alsaydi ama o biraz acitiyi diye diğer yerden alıyolarlar ben senden alırdım yaa:D :P
15 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordaki belli olmasın başka tarftan alamadı mi kanka heyecan yapmıştır https://hizliresimyukle.com/image/MIrK ben babamdan aldım ilk denme de :D erkeklerin damar belirgin olunca kolay bulunuyor belki incedir damarin bilmiuorum ama burdan damarlarıni gördüm sanki:/ bak bir de 1. sinifim düşün :D
- +1 yıl
Yok ya sjsjjs :D belli yöntemim yok aslinda Goz kararı giriyorum şu ana kadar 1 damar patlattım bir hastanın ki :P bakalım inşallah son olur
Desinler kasliyim pıhhhhhh 😂
Saka bir yana, damar bulamayinca zor oluyor ama neredeyse her yerden kan alinabiliyor. Cok ta zor olmamaliydi12 Yorumla
+1 yılDamar gosterecegim derkem kol kasi gosteriliyor:))
Gecmis olsun. Bilemeyecegim kan alma isini. Bazen kardesiminde zor buluyorlar damarini.31 Yorumla
+1 yılBen o damarlara gozu kapali girerim kanser hastalarina bile giriyorum 😂😎
22 Yorumla- +1 yıl
Ya damar kaymistir belki 😑
+1 yılBana da 15 kere denedi bir hemsire sonra babam sinirlendi baska hemsireyi cağırttırdı da sagolsun o 1 dakika da aldı. Hatta kanı alamayan hemsire sizin nabzınız yok dedi 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Vallah öldürdü beni 😂
Daha yakın çekseydin delik deşik görünmüyorsun burdan kol kaslarını göstermeye çalışanlar gibi duruyorsun. 13 kere damar yolu açılmaya çalışmış biri olarak söylüyorum bazıları çok acemi ve salak.
11 Yorumla
+1 yılhahaha belki de ömründe ilk defa böyle KOL görüyordur :p :D
31 Yorumla
+1 yılBenim iki kolumu birden bir de el üstümü oymuşlardı.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, sana da.
boyle kolu banada gosterseler benimde elim titrerdi :D :D
14 YorumlaBir iki ay önce aynı fotoyla aynı sorunun sorulması ne kadar ilginç bir tesadüf
11 YorumlaDamarını bulamıyordur bende de öyle oluyor 3 kerede anca buluyorlar
11 YorumlaGecmis olsun stajer hemsireye mi denk geldiniz. Bikac güne geçer.
11 Yorumla- Sağlık konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yıloha o damardan nasıl alamadı ben görünmeyen damara bile tek giriş yapıyorum
21 Yorumla - Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki acemiymiş, oda zamanla öğrenir yapçak birşey yok😂
12 Yorumla- +1 yıl
Deneme tahtası olmuşsun ama öğrenir zaten😂
+1 yılBen kan vermeye bayılıyorum ya iğne yemeye de bayılıyorum. hatta popodan yedikten sonraki ağrı da muhteşem 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun sana o zaman
Yazar burda fitnesse gittigini ve o siska vucudunu nasil kas yapma gayreti icine girdigini gostermeye calismis koluyla ama kuzum ne kadar kasda yapsan sen cilizsin kabul et yapin bu
30 YorumlaValla o kolda ben de hemşire olsam kan alamazdım. Bence seni görünce heyecanlandı o 😂😂😂
16 YorumlaZorluğunu bilmem de bahaneleri hep hazır. Benim de kolumu mosmor yapmıştı neymiş damarlarım çok inceymiş başka yerde aldırırken kalın ona gelince ince sanki
10 YorumlaGeçmiş olsun damarlar gayet belirgin fotoda stajyer olabilir
11 YorumlaKan almak zor degil ama senin yag dokun fazla ve damarlarin belli nedenlerden dolayi belli olmuyosa zor olabilir ama bu hemsirenin degil kisinin kendi sucu :)
10 Yorumla
+1 yılBana kolunu böyle uzatsan heralde bende bulamazdım damarı 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kas mı damar mı anlamam 😂
@Rusasigi zavallım yakışıklılığını görünce eli titremiştir malum tüm kızlar hastan :D
12 Yorumla"selam kasım damarım var " 😂😂
Aslında zor değil belki stajyerdir12 YorumlaDoğru dürüst bakmazsa bulamaz tabi... cahil hemşire
12 Yorumla
+1 yılBu kasları görünce kız bayılmıştır onu kastettin galiba :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kız haklı. Kınadım seni :D
+1 yılBir stajyer denk gelmiş olabilirsin ve o damarlara turnike bile bağlanmadan kan alınabilir.
Kolaydır kan almak. Bayılırım.12 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılDamar yolu açmak kolayda o gözüken kalın damarlardan alınmıyor kan gözükmeyen yerden aramış. :D amaç tabiki kasları gostermek
12 Yorumla- +1 yıl
Aaa hadi canım tüh nasıl olurr
Kişiden kişiye değişir ancak kan almak için damar gorunmesine değil de hissedilmesine bakıyoruz görünen damarların ve genellikle boru gibi denen damarlar hemen patladgi için dikkatli seçilmeside gerekir tabi.
10 YorumlaDamarların gayet belırgın nesınde zorlanmıs benımkınıde gecen hafta morartmıslardı gecmıs olsun
11 Yorumla
+1 yılLanet olsun kolun benim belimden kalın farkında mısın sddj
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece? Hımm anladım 😒
+1 yılHemşireyim daha kan alamadığım insan olmadı.. Elimede hafif derler🙄 Ayrıcada cok basit🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Bidahakine benim oldugum hastaneye gel..
Ben burdan damar görüyorum. Bence o senden hoşlandı da işte 😂😂😂
12 Yorumla
+1 yılNasıl bulamadı o damarları? Ben bile fotoğraftan görebiliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
:D O zaman gözlerinde bir problem vardır.
Bakınız yazar burada "kaslı kollarıma bakın" demek istiyor.
30 Yorumla
+1 yılAslında o kadar zor değil bu hemşirenin hatası da olabilir bazen de damar çok net ve büyük olsada patlar kan alamazsın
10 Yorumlaordan alamamışsa nerden alsın başka ama bazılarında kaba kuvvet var resmen dönderiyor içinde iğneyi utanmasam kıçımdan al dicem ben de
10 YorumlaŞu damarlardan kan alamayan gitsin atsın kendini bir yerden aşağıya. Kan almanın zor hiç bir tarafı yok. O kız beceriksizmiş.
10 YorumlaBazı damarlar zor bulunuyor ya ama genelde kilolu insanlarda falan öyle olur da seninkini keşke başka hemşire deneseymiş madem ben öyle yaparım
10 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki, bazı işkenceci hemşireler var öyle erkekler daha kibarlar bu konuda :D
15 Yorumla- +1 yıl
Benim kanımı çok narin alıyor erkek hemşireler 😂
- +1 yıl
Ahah olabilir şanslıyımdır genellikle 😂
+1 yılHayır değil de bence sorudaki amacın kas göstermek :D.
11 Yorumla
+1 yılRi to siya bo doğan :)) kan almak kolay da acemi laborantlar var işte napıcan
12 Yorumla- +1 yıl
:D :D
evet damar yoksa sıkıntı benimde sag kolumdan alamiyorlar
12 Yorumla
+1 yılvay ortak kol kası gösterme taktiği mi ben de uygulayacağım :D
20 Yorumla
+1 yılbence o kasları biraz daha elleyebilmek için yalan söylemiş.
10 YorumlaDeneyimsizdir ya da heyecan yapmış olabilir. Böyle böyle alisacaklar bana da denk gelmişti olur öyle çok şeapmamak lazım :))
10 Yorumla
+1 yılhayır değil yeni bir hemşireye denk gelmişsin geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılStajerse belki ya da çok etkilendiyse senden, lab tek olarak şunu söyliyim gözüm kaapalı girerim 😊
10 Yorumla
+1 yılBenden de alamıyorlar damarlarım inceymiş. Veya onların beceriksizliği o kadarını bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yıl"Güzel kol" dememizi bekliyor, hadi onu sevindirelim. Ohaa çok gozol bo kol koşko bonom olso
10 Yorumla
+1 yılStajyer olabilir. Zor değil deneyimsizlikten alamamış :)
10 Yorumla- Devamını Gör (135)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar