Saç koklerimde sanki saçım çekiliyormuş gibi bir rahatsızlık duyuyorum Ve elim istemsiz saçıma gidiyor?

Saclarim normal uzunlukta Ve yaklaşık 1.5 yıldır bir alışkanlığım oldu. sacımı kesinlikle baglayamiyorum çünkü bazı bolgelerden çekiliyor gibi oluyor, rahatsızlık duyup geri açıyorum. açık olduğu zamanlarda ise taramama rağmen yine bazı bölgelerden saç kokumden cekiliyormuscasina rahatsızlık duyuyorum. bu yüzden sürekli elim farketmeden saclarima gidiyor. Ve belki biri uyarmasa Ya da farkedip sikilmasam saatlerce sacımı tek tek çekip dolasikmis gibi açmaya çalışıyorum. Annem bazen çok ugrasiyorsun yeter diyor. Birde bazen ortadan bazen yandan ayririyorum acaba şeklini cok değiştirdiğim için saç koklerimde rahatsizlik mi oluyorda istemeden elim gidiyor? Saç yolma diye bir hastalık var ama ben koparmiyorum saclarimi. Kökünde rahatsızlık hissettiğim için sanki dolasiklik varmış gibi onu açmaya çalışıyorum surekli. Ama bir türlü bitmiyor gitmiyor bu his. Artık oturup bir iş yapamaz haldeyim sac kökümdeki bu histen. Benim gibi olan var mi? Ne yapılabilir nedenini bilen var mı? Ve bu sorun için hangi doktora gidilebilir?
Saç koklerimde sanki saçım çekiliyormuş gibi bir rahatsızlık duyuyorum Ve elim istemsiz saçıma gidiyor?