Saçımı uzun zmaan sonra kısa kestirdim ve bu halde tek taraflı seyrelme yaşıyorum bu aralar çok stres yaptım ondan olabilir mi ne önerirsiniz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçımı uzun zmaan sonra kısa kestirdim ve bu halde tek taraflı seyrelme yaşıyorum bu aralar çok stres yaptım ondan olabilir mi ne önerirsiniz
Cevap
4Cevap
Ektirirsin başka çaren yok ha ama öncesinde prp veya mezoterapi süreci geciktirebilir
Gidip saçma sapan şeyler de kullanma bak ona göre. Dökülürse dökülür
Knk son 3 4 aydır böyle çok seyrelmis mi sence özelikle tek taraflı seyreliyor
Seyrek durmuyor öyle stresten de olabilir. Ha duşta çok dökülüyorsa falan sıkıntı. Yani uğraşma derim ben denedim zamanında olmuyor
Kral Allah yukarda 3 ay öncesine kadar bişey yoktu hatta saçlarımı tüm gücümle çeksem bile 1 tel gelmezdi şimdi de tararken 5 6 adet küçük saç görüyorum çok zoruma gidiyor bu yaşta gitmesi
Olum bu yaşta diyorsun ben 16 yaşında kel oldum büyük ölçüde. 15 yaşında ise bayağı vardı yine. Diyeceklerim bu kadar işte o yüzden alışıyorsun bir şekilde
Shsjsksksksksk seninkide zormuş kral Allah yardımcımız olsun ektirdin mi bu arada
Ektirdim yani ne diyeyim ama dediğim gibi o zaman bilsem prp veya mezoterapi yapardım diğer her türlü şey boş. Hepsini denedim yani boşuna uğraşırsın. Bir de kısa tut istersen dermaroller ile destekle bari
Kafamı kazıtım reis zaten Ekim nasıl oldu memnunsundur inşallah
Ben 18 yaşında yaptım yani sen düşün. Ha daha iyi olabilirdi ekim işi ama buna da şükür işte
Fotoğrafı var mı reis merak ettim
Eski yeni olarak mı?
Eski halini aşırı saklamıyorum yalan yok iyi gelmiyor
Yeni knk saç ekimin nasıl onu merak ettim
stresten uzak olup yediklerine dikkat et. sigara içki içme.
Dökülecek yavrum bişey önermem
Bu gerçeğe hazırla kendini
Yok ağa ben kel olamam zaten burundan kaybettik sacdan olmayalım bari
Saç besleyici vitaminler kullan knk biotin mesela
Onlar ise yarıyor mu sen kullandın mi knk
Ben seyrek sakal için kullandım 1 yıl kadar çok gürleştirdi, saça da faydası var
Sakala da mı faydası var
Evet migrostan almıştım normal vitamin hapı reçetesiz sakal için hem biotin hem yılan yağı hemde sarımsak yağı kullandım aşırı gürleştirdi yanağımın ve boğazımın tamamında çıkıyor
Kellll olucan kanka şaka şaka saç ektirirsin
Knk çok yardımcı oldun ya sağol yine de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, saç dökülmesi ve seyrelmesi gerçekten stresle bağlantılı olabilir. Stres, saçların dökülmesine sebep olan "telogen effluvium" adı verilen bir durumu tetikleyebilir. Stres faktörlerini azaltmaya çalış bu süreçte; yoga, meditasyon veya günlük yürüyüşler çok iyi gelebilir. 🧘♂️✨
Bunun yanı sıra, saç diplerini rahatlatan masajlar ve doğal yağlarla (badem yağı, hindistancevizi yağı gibi) bakım yapmak saç sağlığına faydalı olabilir. Beslenme de çok önemli, proteinden zengin ve biotin içeren yiyeceklere ağırlık ver. Eğer durum devam ederse, kesinlikle bir dermatoloğa görünmeni öneririm çünkü gerekirse daha etkili tedavi sunabilirler. 💇♂️🌿