ilaç öneriside olabilir ama kortizonsuz varsa önerirmisiniz
En hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir

Beslenme ile doğru orantılı. Çok yemekten bahsetmiyorum tabii ki. Ama, proteinler, vitaminler, mineraller ihmal edilmemeli. Bu saçı kan yoluyla besleyecektir.
Bir de saçların nem dengesini korumak adına doğal bitki yağlarından yapılacak karışımlarla kür edilebilir. Saçlar sık yıkanmalı, ancak, suyun kirecinin zararı unutulmamalı. Kremsiz şampuanlar, çok az kullanılmalı. Çok yoğun şampuan kullanımı da yıpratıyor saçları. Saçlarda yüksek hijyen saça zarar veriyor. Saçlar mümkünse boyanmamalı, o boyalarda çok zarar veriyor..
Bu faydalı olabilir: link Have a "Good Hair Day" linkine tıkla.
minoxilde kort,izon mu varr saç için uzamaa evigen bemiks tarzı saçın ne adar zunlukta ki ırak kendiliğinden uzasın ya da saç bakım yağı uygula
evet minoksil ve onun benzerlerinde var
Görüş
21Görüş
Belki uzar :P
img.haberler.com/.../...gelirse-3528520_8149_o.jpg
Bunca zaman denemediğim ürün kalmadı, en son instegramda gezerken Organik saç uzatıcı diye bi sayfaya denk geldim. Tek umudum o kalmıştı. 5 yıldır kuaförüm yüzünden küsen saçlarım uzamaya başladı ve artık dökülmüyor. Kel kalcam diye ağlıyordum hergun. Çok şükür geride kaldı o günler.
Saçı yağlandırırsın evde bulunduğun sürede yıkamazsın dipleri kuru kalmaz ve güçlenir sonra yıkadığında iyice güçlenir ve uzar :)
bulursan bana da söylesene. birisi ısırgan otu yagı mı kremimi ne dedi ama
makyaj bloggeriyim revox kullan ayrıntılı bilgi için özelden mesaj at
nashi argan yagi , cok guzel bir urun kuaforlerde var
Argan yağı kullan marka olarak Urbani önerebilirim sana. Saçlarında kırık varsa aldır uzamaz yoksa. Saçlarını islakken tarama biraz nemli olsun sadece şimdilik bukadar dene bakalım
Bu konuyla ilgili birkaç tane bence gördüm onlara bakmalısın
Günlük yıkamamalısın hatta sabah akşam olarak ta yıkaya bilirsin ama 3 günde 5 cm olacak die bekleme kaktüs çiçeği değil yani bir gecede 15 20 cm uzasın 🙃😉
Hmm o konuda badem yağı olabilir ama bunları kullanmadan önce bir profesyonele danışmanı tavsiye ederim
badem yağı ve biotin içeren şampuanlar kullanmalısın
her gun kafana soguk gelecek sıcaklıktakı suyla yıka
bemiks evigen bepanten (3 ude ampul )
badem yagi bide sinameki. sinamekini 1 cay b. suda kaynat. hepsini karistir. 1 er ampul 2 ymek kasigi badem yagi ile. dustan 2-3 saat once sac diplerine uygula. haftada 1 yap. cidden ise yariyor :DD
bemiks evigen bepantende kortizon vr mı
yok . icmiyosun zaten. suruyosun. neden bukdr taktin kortizona.
İçilmediğini biliyorum kortizon çok kötüdür çok zararı vardır bilinçli insan kullanmaz ve evet kortizon saç çıkarır ama ilacı bırakınca döker beyinde dış olsun iç olsun çok zarar verir
Harnup (keçi boynuzu) pekmezi ve keratinli şampuanlar
teşekkür ederim :)
Ben saclarimi soğanla uzatmistim fena etkili
Nasil ypiyon onu
1 ya da 2 soğanı saçına gore kesiyon tencereye su koyuyon tüm saça yetçek kadar su sonra kaynatiyon su yeşil oluo kokusu felan çıkıyor soğanın soğumasını bekliyon sonra saçına dokuyon 2 saat felan bekliyon yikiyon kokusu kalmio zatem
annem sık yıkanırsa saç çabuk uzar dşyor...
bildiğim kadarıyla saçlar karanlıkta ve soğukta daha hızlı uzar
Bunu ilk defa duyuyorum. Boya vs yok saçımda, çok da uğraşmam onla. Gür uzun ve parlak koyu kestane saçlarım var.
Herkes çok şanslı olduğumu söylüyorsada bana gayet normal geliyor.
tavuk yemek haşlanmış.
hindistan cevizi yağı
Badem yağı
Badem yağı bemiks ampul
bekmiks ampulde kortizon var mı
içmek veya sürmek fark etmez kortizon varsa kullanmam ondan dedim teşekkürler
En İyi Görüşler