Hepinizdende allah razi olsun.
Yeğenin kritik durumu aciliyeti atlattı, simdi evde çocuklarla sakalasiyor.

Yavrum benim ya nasıl düştü o öyle yahu. Çocukları ne kadar herşeyden sakınsak o kadar çöp batıyor. Çok çok geçmiş olsun o kuzucuğuda kokla benim için. Şu mübarek Ramazan günü allahım inşallah tez zamanda iyileştirir bu kuzuyu.
Şifâ Nnamazı
Şifa namazı nasıl kılınır - tüm hastalıklar için şifa namazı.. Bunu yapan yeniden doğmuş gibi olur..
4.bp.blogspot.com/.../IMG_20150605_214312.jpg
Normal 2 rekat namaz kılınacak. Niyet kısmı ''niyet ettim Allah rızası için 2 rekat namaz kılmaya döndüm kıbleye ya da niyet ettim Allah rızası için 2 rekat şifa namazı kılmaya döndüm kıbleye şeklinde olacak''
1. rekatta subhaneke- besmele ile fatiha ve besmele okumadan direk 3 ihlas suresi okunacak.
2. rekatta besmele ve fatiha ile başlanıp yine besmelesiz 3 ihlas okunacak
namaz bitince kimseyle konuşmuyoruz, ve seccadeden kalkmadan
tam 1000 kez
Aşağıdaki Tesbih Zikir Edilecek.
Ya Bedial Acaibi, Bil Hayrir Hamni İla Yevmiddin (1000)
Anlamı ; Ey Acayip İşleri Eşsiz Olan Allah! Ceza Gününe Kadar Bana Hayırla Rahmet Et
Tesbih Bitince Hasta Kendisine Veya Namaz Hangi Hasta’nın Niyeti İçin Kılınmışsa Onun İçin Dua Edilecek..
www.dailymotion.com/.../xaasf8_hastaya-okunacak-dua-nihathat
www.patsyseeley.com/files/Tea_for_Two_painting.jpg
Kuzucuk nasıl oldu şu an iyi mi?
Bu arada EİG için teşekkür ederim.
Gerçekten iyi olmasına çok sevindim. Bıcırığı yanaklarından benim için öpersiniz.
gelmiş geçmiş tüm sevgili kullarının yüzü suyu hürmetine bilhassa peygamber efendimiz (s. a. v.) in yüzü suyu hürmetine Rabbim acil şifalar versin sağlığına kavuştursun bu yavruyu amin. tüm hastalarımıza Rabbim den şifa diliyorum
Allah acil şifalar versin, takip altındaysa korkulacak bir durum yok ama, ne olur olmaz mantığı ile bekleme durumu söz konusu, biraz rahatla, İnşallah sapasağlam çıkacak ordan :)
Geçmiş olsun f Allah şifa versin. acebook ta böyle sayfalar var bencil duygu sömürüsü yapan beğeni almak için aklım ona gitti.
Cevap
3Cevap
Dikiş atıldı mi ve düzenli tansiyon ölçümü yapılıyor mu
Bor nöroloji uzmanı tarafından incelendi mi
Çok soru sordum fakat , tıp fakültesi öğrencisiyim , başını çok hareket etmemesini sağlayın , geçmiş olsun
Teşekkürler , rica ederim Allah acil şifalar versin küçük beye ✋
Ay canım ya ne kadar masum ve tatlı. Çok geçmiş olsun.
cok gecmis olsun ya :l insallah cabucak kendine gelir iyilesir. :l
allah sizlere bağışlasın acilen şifasını versin inşallah tez vakitte çarçabuk iyileşir
Allah şifa versin geçmiş olsun ya:/
Kıyamam.. Allah şifa versin.
allah şifa versin bu ramazan günü inşallah
Allah acil şifalar versin.
Allah acil sifa versin
Allah acil şifa versin
ALLAH Şifa versin. Amin.
Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun sağlığına kavuşur umarım hemen
Çok geçmiş olsun..
Allah şifa versin ♥
Allah şifa versin..