AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bilim adamlari tarafindan arastima yapilmis Bilim arastirmasi her zaman olmasiwww. healthline. com/.../reishi-mushroom-benefits
düzenlı kullanırsanız sonuç alacagınız kesin. ayrıca mocha kahveyı de hayatınıza sokun farkı göreceksınız
Gano excel ürünleri hakkında bilgi alma, üye olmak isteyen ya da urun temin etmek iisterseniz ulaşabilirsiniz 05064721688 necla
gano excelin içinde e471 ve e472 a var bunlar domuz katkısı değil mi arkadaşlar aydınlatırmısınız bizi
Evet bu numaralar var bazi ürünlerinde, ben bunlara karşı çok dikkatliyim. Bu rakamlar üçe ayrılıyor: kesin domuz katkısı içerenler, kesin bilgi olmayanlar, ve sağlığa zararli olanlar. e471 ve e472 kesin olmayanlar arasına giriyo ve Gano'nun ürünleri yurt dışından geldiğinden bir-iki koruyucu gıda maddesi gerektiği için kullandıklarını düşünüyorum. Bide özellikle e471'i bir çok şeyin içinde görüyorum
Şeker hastası tanısı kondu bu ürünün çok iyi ggeldigini ögrendim nasıl alıcam ve faydaları yan etkisi var mı
Almak istersen ben Gano Excelde direktörüyüm yardımcı olabilirim istersen şeker hastalığı için ganoderma kapsül, çay, ve sade kahveyi düzenli kullanırsan şekerini düzenler ☕
Bende sabununu kullanmaya baslicam bugun bakalim faydasi olcak mi renk tonunu düzeltir mi sizce kullanan var mi sabununu
Arkadaşım transparan sabununu kullaniyo, rengini düzelttiğini söylemişti
@Aishas inanmayın ya bende sabununu kullandım berbat etti cildimi hep bunlar ticaret işte insanlara umut vererek günaha giriyorlar. ek besin olabilir ama kansere de çare olacağını da sanmıyorum.
@meerii zaten kansere birebir faydası olduğu fikri değil söylediğimiz bağışıklık sistemini yükselterek tedaviyi hızlandırıp yan etkilerini ortadan kaldırıyo olumlu yönde destek veriyor bu kanıtlanmış bir gerçek
gano excel e üye olarak ürünleri geliş fiyatına alabilir ve isterseniz altınıza üyeler yapıp bunu iş fırsatınada dönüştürebilirsiniz.
Ben Kullanıyorum ve Bayiliğini yapıyorum, Süper Bir Ürün Hiç Bir Yan Etiksi Yok, Aksine Yararı Var !!
gano supreno ve classsic kafe aldım nasıl kullanmalıyım ne faydaları vardır?
Gano Excele üye olmak isteyen benimle iletişime geçebilir Instagram: lhasanyalcin
kullanmadım merak ettim şimdi
Ben kilo almak istiyorum gano nun sıcak çikolatasının aldırdığını söylüyorlar bilgisi olan var mı
evet sıcak çikolatanın birçok faydası var bunların biride kilo aldırması isterseniz kilo da verdiriyor
GANO EXCEL İÇİN BU NUMARADAN KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ TR3602350
evet gano Excel kullandım biliyorum
evet bilgim var
gano ürünlerini satan arkadaşlardan fiyat bilgisi alabilirmiyim
Merhaba, isterseniz bilgi verebilirim :)
@semrademirci merhabalar ürün zayıflatıyor mu nasıl kullanılıyor
sistemi bilmedigin için böyle diyorsun ürünler elinde kalmaz kullanırsın
Gano exs hangi urunu zayiflamaya yardimci olur acaba
Klasik kahvesi çok etkili sabah aç karına. ..
Hiç bir ürün zayiflamaya yardımcı olmaz...
Herbalife kullanarak zayiflayanlar sosyal medyada biz bunu kullandık zayıfladık diye reklam yapıyor... Bu ürünler kilo kontrolü yapar diye tanıtım yapan kişi 100 kg gelir
Bu firmaya girisimizi yaptik sonra bir sorun oldu cikmak gibi bir sansikiz var mı . Acaba
Bu işin bayiliğini almış olmanız size bir sorumluluk yüklemez zaten. Alışveriş yapmamanız yeterli aktif olmamanız için.
Migren için hangi ürünleri kullanmalıyım? Bilgi verirseniz sevinirim
Gano dermanin üçü bir arada kahvesi ya da isteginize göre sade kahvesini kullanabilirsiniz. Bununlq birlikte kapsullerine de baslarsaniz bir ay gecmeden etkili sonuç alırsınız.
Canım ben Gano Excel direktörüyüm, bu ürünleri biz sipariş veriyor ve gönderiyoruz, migren için ganoderma kapsül ve sade kahve işini görür :)
@Ganoexcell fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim
@Ganoexcell Bana da yardımcı olur musunuz? Mail atarsanız sormak istediklerim var..
@Bademcigiller yardımcı olayım
@Ganoexcell zayıflamak için hangi ürünü öneriyorsunuz ben günde bir öğün yiyorum ama yinede zayıflıyamıyorum
gano excel 3ü 1 arada kullanıyorum.1 günde 400 gram kilo veriyorum. çok memnunum tavsiye ederim...
Bende kilo vemek istiyrm nasl kullnçam yardimcı olurmsn
Sadece kahwesinimi kullandınız
merabalar
Ben kullaniyorm ve cok memnunm hepsinden oldukça guzel ve saglikli urunler
Kahveleri çok güzel ama sanırım fiyatı pahalıydı
Üyelik yaparsanız fabrika fiyatından alma şansınız olur.
ben kullanmadım ama merak ettim reçeteli ilaç mı
hayır gıda takviyesi gibi satılıyor
teşekkürler cevap için galiba sitede hiç kullanan yok ilk kullanan siz olacaksınız kullanınca detayları alabilir miyiz?
sanırım yok 1 ay sonra yazarım, ilk gün için sunu söyleyebilirim zaten zor uyuyordu hasta kahve tam uykusunu kaçırdı o yüzden sabahları vereceğiz bakalım inşallah iyi gelir
çok teşekkür ederim bekliyorum bakalım inş iyi gelir
eic için teşekkürler
ben teşekkür ederim sizden başka cevap veren olmadı :)
zaten benim de başka türlü eic seçileceğim yok:D
olur mu daha yenisiniz herhalde o yüzden öyle düşünüyorsunuz bende ilk zamanlar öyle takıltılıydım niye eic seçilmiyor diye :D şimdide çok iyi değilim ama bezen hiç beklemediğiniz cevap seçilebiliyor
faydasını göremediğimiz için ilacı kullanmayı bıraktık...
teşekkür ederim hatırlayıp yazdığın için
Merhaba. Nasil faydasini gormediniz?
Reçeteli ilaç değil, gıda takviyesi ürünüdür. Genel olarak bağışıklık sistemini destekler, hücre yenilenmesine yardımcı olur. Vücudun detoks yapmasına yardımcı işlev görür
Bilmiyom hic duymadim ne o?
GünlÜk kullanılan çay kahve dişmacunu gibi ürünlerin bir marka ile değişik hastalıklara falan iyi geldiğini söyleyenler var bilmiyorum doğru mu bir mantarmış kırmızı mantar içeriyormuź
Bir kaç seminerine gittim tamen ayak
@sanalşeyşi
@sanal_şeysi
Bende kullanicam
05306314770 arayıp bilgi alabilrsiniz
gano excel ? cano exel?
Gano excel
yazılım mı bu
yok gıda takviyesi
5306314770
5306314770
Pek biseye yaramuyor