Güzellik & Bakım Gano excel nedir? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu ürünleri kullanan var mı?Bunun ticaretini nasıl yapıyorlar?Gerçekten işe yarıyor mu?Doğal mı?Pek inandırıcı gelmiyor niyese arkadaşın biri bunu yapmaya başlamış bana satmaya çalışıyor bende gerçekten doğalsa...#Moldavyapaptya#Güzellikbakım Gano excel nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Üstteki sabunlarını kullanıyorum ben çok olmadı alalı ama biraz cildimi kurutması dışında memnunum. Diğer ürünleri hakkında bilgim yok 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Baya memnun kalıp kalmadığını iyice kullandıktan sonra bana yazar mısın? Yorumla
filizzz06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Boşver alma bana da hiç inandırıcı gelmiyor. Bilindik yerlerden al. 0 5 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bunun gibi 3 tane daha gördüm homm bitkisel diye birşey daha var bana yalan geliyor para nerede millet oraya gidiyor sanırım. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Dm kutumda bana iş yapma teklifi ediyorlar. Uğraşamam gerçekten yok diyorum kadın hâlâ ısrar ediyor. Yorumla filizzz06 +1 yıl O zaman kesin hayır gelmez kabul etme sen. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Kendime zor bakıyorum bununla mı uğraşayım paranın peşindede değilim Yorumla filizzz06 +1 yıl hahhaa sen bensin. Yorumla
_kuyrukluyıldız_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Merhaba instagram @sevvalgunluu_ bana ulaşırsanız size yardımcı olabilirim 🤗 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabununu bende merak ediyorum 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bende denemek istiyorum da bilmiyorum Yorumla
Toprak_-_Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 67% +1 yıl Kahvesi harika 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Babamın şeker hastalığı vardı sanırım ondan içiyordu ben bilmiyorum tadını yeni tadlar denemeye alışık değilim. Yorumla Toprak_-_Kokusu +1 yıl Yumusak ve guzel tavsiye ederim Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sabunu görmüştüm 0 0 Yorumla
Kalkakk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ne ki bu 1 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Güya sağlık bakanlığı onaylı doğal diş fırçası Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Farmasi var ya katolog onu gibi birşey leke giderici cilt bakımı vb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üstteki sabunlarını kullanıyorum ben çok olmadı alalı ama biraz cildimi kurutması dışında memnunum. Diğer ürünleri hakkında bilgim yok
Baya memnun kalıp kalmadığını iyice kullandıktan sonra bana yazar mısın?
Boşver alma bana da hiç inandırıcı gelmiyor. Bilindik yerlerden al.
Bunun gibi 3 tane daha gördüm homm bitkisel diye birşey daha var bana yalan geliyor para nerede millet oraya gidiyor sanırım.
Dm kutumda bana iş yapma teklifi ediyorlar. Uğraşamam gerçekten yok diyorum kadın hâlâ ısrar ediyor.
O zaman kesin hayır gelmez kabul etme sen.
Kendime zor bakıyorum bununla mı uğraşayım paranın peşindede değilim
hahhaa sen bensin.
Merhaba instagram @sevvalgunluu_ bana ulaşırsanız size yardımcı olabilirim 🤗
Sabununu bende merak ediyorum
Bende denemek istiyorum da bilmiyorum
Kahvesi harika
Babamın şeker hastalığı vardı sanırım ondan içiyordu ben bilmiyorum tadını yeni tadlar denemeye alışık değilim.
Yumusak ve guzel tavsiye ederim
Sabunu görmüştüm
Ne ki bu
Güya sağlık bakanlığı onaylı doğal diş fırçası
Farmasi var ya katolog onu gibi birşey leke giderici cilt bakımı vb
yemektir
Ben üyeyim. 🙋🏻♀️