Çok önemli ya çok acil :(( ?

eskiden böyle değildi ama ne zaman sert bişey çiğneyecek olsam iki haftadır şakaklarım büyümeye başlıyor ve sürekli kulağımın içinde bir doluluk hissi var. bazen kulağımdan çeneme ağrı vuruyor hatta iki gün evvel çenem kilitllnedi. bir de daha evvelden böyle bir durum yoktu bu aralar çılgınlar gibi sakız çiğniyorum alakası mı vaar? bir de bu şakak şişme olayı bir süre sonra kulağımdan sıvı aakmasıyla geçiyor sapsarı bir de.. sakın kulak tümörü falan olmasın yaa. bir de bana belki sinüzittir diyen de oldu ne alaka? şakaklarım şiştiğinde ölücekmiş gibi oluyo bir de dayanılmaz bir şişkinlik hissediyorum kafamın patlıycağını hisssediyorum balon gibi aynı. bir de aynaya gidiyorum kocaman şakaklar. bu hafta doktora gidemiycem malum sınavlar finaller randevu almıycam ama haftaya gidebilirim. o zamana kadar biraz fikrim olsun çok kötü oluyo ya :( şimdi hem çenemle alakalı hem beyin de olabilir ama kulak burun boğaza gidicem daha mantıklı olur heralde? ya sizce nedir çok kötü oluyo şişince bir de kulağım da dayanılmaz basınç ve zonklama var? bazen aşırı ağrıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de yutkunurken de kulağım acıyabiliyo
Güncellemeler
+1 yıl
ya şu sitede bir sağlıkçı yok mu e normal tabi yunanistandan hekim getirirler bu ne kıtlık sdfggjk
Çok önemli ya çok acil :(( ?