Arkadaşlar boyum 178 bu durumdan hoşnut değilim bazı insanların komplekslerinden bıkmış durumdayım (:
sizce 178 boya 66 kilo nasıl? sizinde düşüncelerinizi bilmek isterim(:
sizce 178 boya 66 kilo nasıl? sizinde düşüncelerinizi bilmek isterim(:
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bilmiyorum o zaman intar edelim cümleten ben 173 üm kız kardeşim 182 kompleks yapmayı bırak millet bayılıyo bu duruma iki kişi kıskanıyor diye mutsuzmu oluyorsun ?
ya daha bakalım kimler kimler burdan reklam yapıcak sarışınım çirkin miyim boyum uzun anormal miyim hayır cidden bu sorulardan benim gibi sıkılanlar olduguna eminim
arkadaşım sen sorun çıkartmak içinmi yaratıldın ya :D ben buraya yeni girdim bilemem o kadar millet nasıl sorular soruyor.Okumazsın olur biter bu ne sinir bu ne öfke.
ben sinirlendiğimi hatırlamıyorum ;) sıkıldım yazdım sinirledim değil ok tatlım :)
sana kendi sorunun cevabını verdim zaten aşağıda yazan kısım her böyle soru sorana göndermedir. Yani soru sorup cevapları kaldıramayan arkadaşları anlamıyorum cidden :)
neyse tatlım bi problemin yok iyisin yani tamam mı şimdi ok dimi ;)
1.79boyundayım bende şu an sok oldum::)kısa boylu olsan hadı eyvallahta uzun boyundan nıye hosnut degılsın?nıye sen kompleksli oluyorsunkı?yada ne dıyorlar devedede boy var fılan mı dıyolar?uzun boy herkese nasıp olmaz bence ınsanlara bu kadar takılma gayet ıyısın
yok canım ben kompslesli değilim bazı insanlar bana bu durumu yansıtıyor. Doğru evet haklısın bir yerde yalnız değilim onu da görmüş oldum(:
12 yaşında boyun kaçtı
Hoşnutsuzluktan ziyade,iltifat almak için sorulan bir soru gibi geldi bana,
Uzun boylu olmak itici gelmezde bana yukarda belirttiğim maksatlı davranışlar bana epey itici gelir.
verdim arıtını.
Allah allah ben kendi yazdığıma sen böyle diyince tekrar inceledim ama kusura bakma sadece dışardaki insanların düşüncelerini merak ettiğim için sordum zaten bu sitenin amacı da bu değilmidir?
a-) normalsin..
Cevap
26Cevap
lan onu bunu geçtim de 1.60 boy ortalamsı olan cağnım ülkemde boylarını takan bu kızları görünce mutlu olmuyorum desem yalan olur.lan bizim boyumuz kısa sizin kadar takmıyoruz yemin ederim.nerde kısa boylularla ilgili bişe görseler aman şöyleler de böyleler de .şimdi normal olup olmadığını merak ediyorsun.yani hala kendinden emin olamama durumu .inan 1.55 lik kızlar bile sizden daha çok kendiyle barışık .
doğru evet öyle
20.83 vücut kitle endeksin .Bilimsel bir veri bu.20-25 arası gayet normal.25 i geçince zaten şişmanlık kategorisi.Süper ölçülerin var bence.Herkesin lafına bakıp da morali bozma.Bir de ölçülerini yazarsan sevinirim.Gülen yüzün hiç solmasın.
Normal.
Dikkat etmen gereken tek şey kilon.Sakın kilo alma.
Maşallah :)
Bende yok o kadar boy.
Topuklu giyme bencede arkadaşların dediği gibi, Asuman programda topuklu giyiyor bazen denk geliyor öyle, kadın baya uzun kalıyor yarışmacıların yanında itici duruyor :)
bencede ben boyumu uzatmak için boy uzatma hareketleri yapıyorum hergün keşke biraz daha uzun olsaydım:d
inşlllah çabaların işe yarar (: boyun kaç ki
1.63
Mankenlik için başvuracaksan ideal.Diğer yönden zeki,kültürlü,anlayışlı .. gibi özellikleri taşımıyorsan isterse 3 metre boyun olsun giderin yok.
yüzün de güzelse çok şanslı bir insansn,mankenlik modellik gibi alanları deniyebilirsin ama yüzün çirkinse ne yazıkki şanssz bir insansın:/
Ne anormali ya (bi daha cevap yazmak istedi canım ) :D Gayet mükemmel :) Maaşallah diyelimde nazar değmesin :P :D
ahah ewy :P
halk arasında "daş,at" gibi nitelendirmeler duyman olası olsa da hoşsun hanım gız üzülme hoşsun:D
onlar olsa gene iyi valla :D sağol canım.
çeşitli varyasyonları olabilir tabi
ee o tonlamayı duyacak yani taş demezler ona daş derler napim ben halkın sözcüsüyüm:D
Normaaal :) Gayet :) Bende 1.78 60 kiloyum :) Bişi yok yani :D
almıyo vucut arkadaş kilo napalım kısmet böylemiş bize de (:
bir cok bayan sizde olan boy ölçüsü yok.bence boy ve kilo orantısı cok iyi..nei sorun edersiniz ki :S
bunun neresi iltifat oldu..
sanırım yanlış anlaşıldı angell ben buraya hava için değil sadece insanların fikirlerini öğrenmek için paylaşmak istemiştim
Tü tü maşallah,supersin.Boşver sen kompleks yapıp başını agritanlari.
Valla "taş" daha ne olsun.. senin genlerinden yeni bir nesil türetelim bence bıktık cücelerden::)))
uzun boylu olmak güzel kız veya erkek farketmez herşey yakışıyor ben erkek olduğum halde 168 boyundayım 80 kilo keşke 180 filan olsaydım senin boyun süper manken gibi işte d.d
180 olma topuklu giyince beni bile gecersin :P normalsin sorun yok hani :)
Daha ne istiyosun be kardeşim :))
Seni sevgilim görmesin bende görmeyim uzun boylu kızlara fobim var :) benimkisi uzun meraklısı malesef.
Anormal bir durum yok kızlara göre biraz uzun boylusun
devede boy var ama kırkı bi eşşen arkasından gider derler bizim orda
Normalin biraz üstündesin ama bu iyi birşey.66 kiloda boyuna göre iyi.
Benim boyum 176, 185 kizi gorunce kiskaniyorum. Gayet iyisin.
boyun ve kilon orantılı ve bnce boyunun uzun olması çok hoş manken gibi ooh :)
saçmalıosun bence çok güzel bir fiziğin var bana göre sakın düşünme öyle şeyler:)
eğer yüzün çirkinse çok şanssz bir insansın
gayet iyisin neyin kompleksini yapıyorsun ki
Ben kompleks yapıyorum demiyorum ki dışarıdaki insanlar yapıyor bunu ve bende gerçekten bu kadar acınılası bir durumdamıyım bunu sormak istedim bu kadar tartışma konusuysa kaale almayın
hayır ben kompleks yapmıyorum ki dışarıdaki insanlar böyle diyorum sadece. Gerçekten bu kadar acınılası bir durumdamıyım bunu bilmek istedim bu kadar sorunsa bu soru kaale almamanız yeterli
mükemmel ne denile bilirki
peki teşekkür ederim(:
Güzel.. Bu sekılde tutmaya calıs kilo verme..
Topuklu ayakkabi giyiyor musun? :-))))
giymek istiyor canım ara sıra ama giyince de fazla aşırıya kaçıyor tabi :D
o yüzden HAYIR :/
Boyun aslinda güzel ama topuklu ayakkabi giyememek cok kötü bir durum olmali :-))
3 cm mi? Hahahahaha ona topuk mu diyorsun sen? :-))
topuklu giymezsen sorun yok
biraz da kemikli olsaydın at gibi derlerdi sana
Allah'tan belanı mı istiyorsun? :))))
allah boy vermiş.
bendensin cicim, yaklaş yamacıma.
:D :D
Başka derdin yok mu?
Normal ve çok seksii :)
Bence şanslısın
Çekingensin.
at gibi hatunsun işte ne güzel :)
kıskanıorlardır seni