Ya Desyrel 50 mg kullanan var mı? Desyrel 50 mg'nin yan etkileri nelerdir, nasıl bir ilaç, bilen var mı? Doktor değil ama eczacı verdi doktorun yazdığı ilaç olmadığı için. Çıldıracağım uykusuzluktaaannn!! desyrel 50 mg
Desyrel 50 mg kullanan var mı, Desyrel 50 mg yan etkileri nelerdir?
Desyrel 50 mg, aslında doktorlar tarafından verilen yetişkinler için üretilmiş bir antidepresandır. Reçetesiz olarak satılmadığı gibi herkese de verilmemektedir. Çünkü Desyrel 50 mg'nin etkileri kadar yan etkileri de vardır ve bu ilacı kontrollü kullanmakta, reçeteye uymakta büyük fayda vardır.
Desyrel 50 mg olası hafif yan etkileri şunlardır: - kol ve bacaklarınızda ödem, - uykulu hal, - baş dönmesi, - kabızlık veya ishal, - burun tıkanıklığı, - iştah azalması ve kilo kaybı, - deride döküntü, kaşıntı, kızarıklık, - göğüs ağrısı, - kas ve eklem ağrıları, - huzursuz hissetme ve uyuma güçlüğü ve - grip benzeri belirtiler Desyrel 50 mg'nin hafif yan etkileridir.
Desyrel 50 mg olası ciddi yan etkileri de şunlardır: - baş ağrısı, - yorgun, güçsüz hissetme, - bilinç bulanıklığı, - konsantrasyon güçlüğü, - hafıza problemleri, - kaslarda ağrı ve sertlik olması veya iyi çalışmaması, - bulantı ve kusma, - yürürken dengesizlik hissi, - görmede değişimler, bulanık görme ya da görme bozuklukları, - göz içerisinde, çevresinde şişme veya kızarıklık, - halüsinasyonlar, - davranış veya duygu durumda ani değişimler, - saldırgan, sinirli veya şiddete meyil eden davranışlar da Desyrel 50 mg'nin ciddi yan etkileridir.
Eczacının verdiği antidepresanı kullanma derim, her antidepresan uyku yapar, evet, ama her antidepresan da iyileştirmez. Bu yüzden doktoruna eczacının verdiği Desyrel 50 mg ilacı bir sor, doktorun onay verirse kullanmaya başla.
Desyrel genel anlamda uyku yaptığı bilinen antidepresan bir ilaç. Psikiyatri klinik hemşiresiyim ve nöbet usulü çalıştığım için maalesef ben de kullanmak için reçete ettirmiştim ama zerre uyutmadı aksine daha çok tetikledi. Eğer bunu yapıyorsa senin vücut mekanizman ilaçla bağdaşmıyor yani ters etki yapıyor. Uyanıklık için verilen ilaç seni uyutur demek bu. Mesela modiwake. Uyanıklık sağlar ama ben ters tepki verdiğim için beni uyutuyor. Ketiyapin kullanabilirsin. Doktoruna danışarak. Atarax kullanabilirsin. Reçetesiz alırsın atarax.
Moderatör arkadaşlar buradan ilaç ismi verilmesi, özendirir gibi resminin konulması yasak olması gerekir. Üstelik bu tür ilaçlar reçeteli ilaç yani doktor gözetiminde kullanılmazsa çok kötü sonuçlar doğurur. Bu soruyu paylaşan arkadaşa bu tür bir ilacı internet ortamına sorup kullanmasını asla önermem.
Bir işe yarayın da kaldırın şu soruyu yoksa sonuçlarından siz sorumlu olursunuz..
Ay unutmusum yazmayi. Antidepresan sanirim uyku icin. Doktorum farkli birsey yazdi ama yokmus artik piyasada uyku icin bunu verebilirim dedi aldim ama ilacin etkisini de bilmiyorum icemiyorum.
Hic uyuyamiyorum hic bir sekilde 2 aydir boyle yeni gittim doktora ilac kullanmak istemedigim icin. Ama yapmadigim sey kalmadi. Ya korku gibi yanliz asla uyuyamiyorum uyumaya calistigim sirada kotu seyler aklima geliyor surekli uyku falan kalmiyor zaten gunduz gece hic farketmiyor. Kendi kendime uyuyakalirsam ancak oyle 3 5 saat uyuyabiliyorum.
Yemin ederim beni anlatmışsın ayni durumları bende yaşıyorum zanax kullanıyorum ama oda zaman la mafediyormus o yüzden araştırma yaparken senin paylaştığın ilaci aldım eczaneden nasil faydasını gördün mu
En İyi Cevaplar