Dün bıraz kötü bir gündü. Kolumun üstünde kı son ıkı yara bıraz derin olmus , bunlara dikiş için gidilir mi yoksa eevde yapılacak birşeyler var mı?

kendimi gördüm bir an :) bende bişeye cok sinirlendiğimde böyle aptallıklar yapabiliyordum canımı acıtmak hoşuma gidiyordu hastahaneye de gidemezdim çok saçma bikere ama izleri kalıyor üzgünüm ama bir güzellik uzmanı veya cildiyeci ye gösterebilirsin. bidahada yapma ben şimdi çok pişmanım Allahın bize emanet ettiği bedene bunları yapmaya hakkımız yok hesabı sorulur.
Oluyor arada yapıcak bişey yok :/
😳😳 Allah akıl fikir versin. Neden kendinize zarar veriyorsunuz acaba? Batikon varsa sürün kötü görünüyor ya da derhal acile gidin.
Kolonya döktüm bolca
Gittim dikiş atmadılar pansuman bide tetanoz aşısı
müslüm baba yı mı dinledin?
evde geçer ama temiz tutucan, hava alacak, Terramicin deri merhemi var ondan sür günde 2 keresabah akşam 2 güne kalmaz toparlar, hafif olanlarda iz kalmaz ama derin olanlara bir şey diyemem, iz kalabilir.
O yaraların sebebi derinlerde uyuyan acının dışa vurumunun sadece bir kısmı. Kim anlayabilir o yaraların ardında yatan gerçek acıları..
Cevap
9Cevap
Asker de polis de olamazsın artık
Ulan şimdiki gençlik nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyor anlamıyorum
Doktora git pansuman yapıp sansınlar bin türlü virüs var mikrop var
dikişlik bir durumu yokta kendini yaktın polis asker olma şansın sıfırlandı
Evet dikiş atmadılar pansuman bide tetanoz aşısı vurdular
ne yaptın be güzel kardeşim bedenine bunu yapma o izler sana sürekli sıkıntı olacak özellikle askerde
Ne gibi sıkıntı
Çok yanlış bunlar ilerde polis olmak istesen mesela bunlardan kaybedersin sırf gösteriş amaçlı kesmişsin zaten ergen
Hemen dikiş artırır san o zaman düzelir. Yoksa hayat boyu jiletli bir şekilde gezersin
kolunda iz kalacak ve pişman olacaksın. ahh gençlik ah...
Bu yaralar dikişsiz düzelmez. mutlaka acile başvurun.
Unutma ! Açtığın her "YARA"dan, teker teker hesap soracak "YARADAN"!!!
Bu beden senin değil sana emanet
jilet yarasıysa git dikiş attır ruh hastasimısın arkadasim neden kendine zarar veriyorsun
Ruh hastasıyım galiba :(
Gerizekalısın ya... Bunlara dikişe gidersen soluğu karakolda alırsın
madem sonra pişman oluyosun niye kendine zarar veriyosun anlamıyorum ki
Dikiş gerekmez kendiliğinden iyileşir elleme
Ya sanane
Dikiş gerekmezmıs pansuman yapıp tetanoz aşısı vurdular sadece bide krem
Hastaneye gittiğinde rapor tutmadılarmı?
Hayır bişey tutmadılar kadın pansuman yapıyım dedi bide tetanoz aşısı vurdu bir ay sonra ikinci dozu vurcaz dedi sobrada beşe tamamlarsan ömür boyu koruyucu oluyor dedi tamam dedim ne raporu tutacaklar ki?
Bu çizikleri kimin ve nasıl yaptığı hakkında tutuluyor. önceden başıma gelmiştide
Yok bende tutulmadı hiç birşey iyi bari senin yaraların geçti mi?
Maalesef hala duruyor
O sarı dalgadan sürdüler son hali bu işte üsttekiler iz kalır alttakıler geçer sanırsam :/
https://hizliresim.com/z4EVR9
Çok derin yara bunlar neden bukadar derin kestin
Alkollüyken oldu işte ya pek hissetmedim ilk kesikleri hissetmeyıncede daha derin kesmişim üsttekileri
Ömür boyu iz olarak kalacak.
Abi git hastaneye en azından temizler sararlar
Dikiş gerekmez ancak pansuman şart.
Kolonya döktüm üstüne bolca
Pnsuman yapıp tetanoz aşısı vurdular
Dikis lazım o son ikisine
Gerekmiyormus pansuman yapıp tetanoz aşısı vurdular
Salakmisin. Neden yaptin.
Kendimde olsam yapmazdım ya alkol etkisi flan. Evet salaklık bu farkındayım :/
Ergenmisin mk
Doktora git baksin bir
bu kadar zavallı olma
Amele :D
Bir insan kendine bunu neden yapar
bişey olmaz al bir yara bandı yapıştır.
Çok acıdi mi 😞
Alkolün etkisiyle birşey hissetmedim ama o uyuşukluk geçince kolonya döktüm zar zor o zaman dayanılmaz bir acı yaşadım
Zorun neydi be :/
Beklersen geçer.
neden yaptın...
Façan yansın karşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar