Ateşimi yükseltmek istiyorum, tebeşir tozu olmadan nasıl yaparım? En iyi ateş çıkarma yöntemleri neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ateşimi yükseltmek istiyorum, tebeşir tozu olmadan nasıl yaparım? En iyi ateş çıkarma yöntemleri neler?

Neden böyle bir şey istiyorsunuz anlam veremedim ama bir sağlıkçı olarak yardımcı olayım.
Fiziksel olarak aktif olmak sizi kesinlikle terletecek ve ağır nefes almanızı sağlayacaktır. Ayrıca kalp atış hızınızı artıracak ve vücudunuzdaki kan ve oksijen dolaşımını artıracaktır. Fazla soğuk su da tüketirseniz kısa bir sürede vücut ısınız artar e ateşiniz çıkar. En iyi ateş çıkarma yöntemi olarak bunu deneyebilirsiniz. Hem pratik.

Termoterapi olarak da bilinen bu yöntem, esas olarak ağrıyı hafifletmek veya sağlık ve zindelik için bir tedavi olarak ısıyı kullanır. Ama aynı zamanda vücut ısısını da arttırır. Termoterapi, sıcak bezler, sıcak su şişeleri, ısıtma yastıkları, ultrason ve çok daha fazlası gibi araçları kullanarak yapılan bir yöntemdir.. Bunları kullanmak, gerekli protein ve oksijeni taşırken kan akışınızı artırmanıza yardımcı olur ve bu da vücut ısınızı artırır. Uyumadan önce sıcak bezlerle sarın vücudunuzu. Sabaha ateşiniz çıkar veya evde ısıtma yatağınız varsa onun içine terli bir şekilde girerseniz işe yarar. Ateş yükseltme yöntemleri arasında en çok işe yarayanlardan biridir.

Diğer bir seçenek de işleri basit tutmak ve sıcaklık için günümüzün teknolojik yeniliklerinden yararlanmak aslında. Çin sağolsun bu tarz ürünleri artık çok uygun fiyata bulabiliyoruz ve her yerde satılıyor. Elektrikli bir alt battaniye ile vücut ısınızı istediğiniz zaman yükseltebilirsiniz. Özellikle de uyurken kullanırsanız çok kısa bir süre içerisinde ateşiniz yükselecektir. Ateş nasıl yükseltebilirim sorusuna en maliyetli yöntem budur.

Sauna veya buhara dalmak için spaya gitmek rahatlatıcıdır. Aynı şekilde uzun bir sıcak banyo veya duş aldıktan sonra da söylenebilir. Bu aktiviteler yararlı olduğu kadar isterseniz ateşinizi çıkarma için de kullanabilirsiniz. Sauna veya spadan çıktıktan sonra nemli bir şekilde soğuk havada yaklaşık yarım saat kalın. Üstünüz çok ince olsun. Hemen ateşiniz çıkar. Ateş çıkarmak için ne yapılır soruları için aklıma gelen ve bildiğim yöntemler bunlar.

Büyük etki için son derece sıcak olduğundan, yünden yapılmış daha kalın battaniyeler alın. Aynı şekilde tüylü veya ipekten yapılmış çarşaflar da alabilirsiniz. Artı olarak, etrafınızı daha fazla yastıkla çevreleyebilirsiniz. Yatağınızın büyüklüğüne bağlı olarak, iki ila dört ekstra parçaya ihtiyacınız olacak. Bu ek katmanlar, yatağınız için sıcaklığını önemli ölçüde artırarak iyi bir yalıtım sağlayacaktır. Soğuk su içerek çok sıcak bir yatağın içinde uyursanız sabaha ateşiniz yükselir. Tebeşir tozu hariç nasıl ateş çıkarılır sorusunun en iyi cevabı bu. :)

Ateş Nasıl Çıkar?
İnsanların vücut ısılarının artması ve ateş gibi olması sonucunda çıkan şeye ateş denir.
Ateşten ziyade hasta olmak istiyorsan o zaman tarihi geçmiş veya bozulmuş yiyecek yersin.
Yom ben illaha ateşleneceğim diyorsan gece yatarken pencereyi aç ve çıplak yat sabaha off!
Evet bunların hepsini yaparsan ki ben yaptım acile gidersin sana 3-4 şişe serum veririler + kan alırlar+
İğne + seni devlet hastanesi derken daha kötüsün bu seferistifra başlıyor. Yani okulun varsa 10-15 gün kaytardın.
Yardımcı oluşumdur umarım bu söylediğimi yaparsan durumun vahim :)
HADİ GEÇMİŞ OLSUN CANIM :D :D :D :D :D
Halkı, hasta olmaya teşvik etmekten seni tutukluyorum 😁
@scorpion_29 😂😂😂
@scorpion_29 ahahahaha manyaksın sen
Olmadı-..
Yeni banyo yaptığın zaman balkona çık ve göğüslerine iyice su dök ve balkona çık. Balkondan hava gelmiyorsa eğer yelpaze iş görür. Akciğerlerine hava gelmesini sağla %100 işe yarıyor, ateşin en az 37.50’a kadar çıkar ve çıktıktan sonra, olabildiğince az kıyafetle yatağa gir ve üstüne kat kat yorganla kal. 10-15 dakika sonra 38 veya 38,5 derece olur ateşin. Ben denedim ve gerçekten işe yaradı.
Banyo yaptıktan sonra kıyafetlerle mi balkona çıkacaz şey suyu göğsüme dökemede balkon açık herkes görür. Ama banyo ettikten sonra pantolon kazak sonra direk balkona çıksam 5-10 dakika sonra ateşim çıkar mi
En iyi ateş çıkarma yöntemleri birkaç tane mevcut. Sık ve hızlı egzersiz yapmalısın, kaplıcaya gidebilirsin veya çok sıcak bir banyoda durabilirsin, elektrikli ısı aletleri kullanabilirsin, çok sağlıksız ama tebeşir tozu seçeneği de var. En kesin çözümü ise ıslak saçla yatağa gir ve pencereni açık bırak sabaha kadar. Net ateşlenirsin.
İnsanda ateş ikiye ayrılır. Biri hastalık terimi olan ateş; vücut ısısının normalin üzerine çıkması ateş olarak tanımlanır. 36-37 dereceleri normal olarak kabul edilir. İkincisi cinsellik olarak yükselen ateş; bu durumda kişinin cinsi hormonları aşırı derecede salgılanır. Cinsel temas ihtiyacı duyar. Bu ihtiyacı karşılayacak birini bulamadığında kendi kendini tatmin eder. Bu isteklilik her an fantezi kurulmasına dahi sebep olabilir.
Arkadaşlar tabiki sıcak duşa girin. Sonra kendinize buzlukta su bekletin suyu alın ve sıcak suyla duş aldıktan sonra bekleyin. Buzlu suyu başınızdan aşağıya dökün şaçınızı yarayıp balkona çıkıp 10 dakikaya bekleyin. Sabah kalmadan hastasının.
TEBRİKLER
@Gercekbilgiler sakın hiç mi biyoloji işlemediniz onu yaparsan hastalıktan daha beter duruma gelirsin bir bardağa kaynar su koy onu dök hemen ardından buzlı su koy bardak çatlar
@yigit4883 O, fiziğin içine giriyor ama sen bilirsin.
havalar soğudu zaten gece çık dışarı kalın giyin ve koş koşabildiğin kadar tyerleyene kadar... sonra soğuk su kap eline üstüne aç azcık incelt yani.. bak nasıl ateşin çıkıyor :)))
Cevap
20Cevap
Okula gitmek istemeyenler için harika bi taktik
Her zaman yapıyorum baya işe yarıyor
Arkadaşlar okul saati bizden 1 saat önce kalkın
Yüzünüzü yıkayın yatağınıza geçip yanaklarınızı bastırarak öfeleyin 1 saat boyunca bunu yaparsanız
Anneniz babanız sizi hastaneye götürecektir
Ve bunu biliyoruzki doktorlar hasta olmasanda şu var ya da bu var şu ilacı alın gibisinden sözler söyluyorlar
Bu sayede okula gitmek istemeyenler 3 ya da bilemedin 4 gün evde yapabilirler ama rapor unutmayın rapor gösterirseniz hocalar size kızmayacaktır hadi kolay gelsin aynı taktiği ben şimdi uygulayacağım fpföşcödçxç😼
Söyleme valla! Bende bunun için buradayım tam! Yarın okula hiç gidesim yok XD
üşütme belirtileri görüyorum merak etme yakında yükselir.
Simdi birinci 6 20 falan kalkın sonra anneniz yanınıza geldinen söyleyin ki ben kalktım üşümesin geldi giyindim kıyafetlerimi boğazım ağrıma başladı ve sonra karnım ağrıdı gittim toilete kustum kendimi ve dün de 1 2 falan yattım uykusuz kaldım yattım kendime 🤣🤣
Kibritle yak kendini, ateşin yükselir hiç inmemek üzere.
çok doğruuu:))en pratik yolu:))
@prenses_nur Ayn
soğuk suyla duş al sonra saçların ıslak balkonda kal 20 25 dk bak nasıl yükselir hey allahımm
Denicem şimdi şekerim
Ama simdi yatiyorum buz yiyince felan olurmu
peki çok mu fena yükseliyo
Yaptım bile
@Kizzzzzlar işe yaradımı😂
@Leylaaa000 işey yaromu acıll
Öldüm mk bu ne şimdi camın yanındayım inş olur bir yandanda tokat atıyom flldödl
Sağlığınla oynama pişman olacağın sonuçlara katlanmak zorunda da kalmazsın böylece.
Aynen ben bir ara bu ve buna benzer yöntemlerle hasta olmuştum (kendimi hasta etmiştim) sonra pişman oldum hiç öyle cazip değil böyle şeyler boşver
Dondurma yerken buzlu su icerken arabaya binip pencereyi sonuna kadar ac. Denenmis onayli kesin atesin cıkar tir tir titrersin:/
Buzlu su falan içme boğazın ağrır hasta olan bir arkadaşına söyle boğazın ağrıuormu ağrımıosa bide sunu sor ateşin var mı diye birinci soruya hayır derse yüzüne hapşurt iğrenç bişi ama etkili sonrasında yüzünü yıka denenmedi ;)
Kızlar tebeşir tozunu yutmayacaksınız yutarsanız nide bulandırır ateş yükselmez. Burnunuzdan çekmeniz gerekir ozaman ateş yükselir en kısa sürede ;)
burnumuzdan çekmek derken
Marry mi bu kanka burnundan çekicekk
ütüyü ısındır sonra bir giysiye bas sonrada onu alnına koy ateşn yükselir
Eminmisin
manyak mısın sen sonra ateş tavan yapsn beyin kanaması geçirde gör tövbe estağ..
Sıcak suyla duş alın (soğuk su vücudunuzu destekler) sonra üstünüzü ve saçınız kurulamadan cam açıp oturun ve yere düşen şeyleri falan yiyin ateşiniz çıkar
Merhaba arkadaslar su anda yorum yonergeleri dogrultusunda kafami buz gibi suyla yikadım corapsiz ve sortla pencerenin onunde oturuyorum yarin sizi guncellerim
Öldün galiba
Öncelikle soğuk suyla duş al sonra incecik şeylerle balkona çık ya da ...
Hasta olmak yerine numara yap alnına çok sıcak bir şey koy ve soğuk su iç
Ateş asla 1 günde çıkmaz 2 3 günde çıkar vücud o soğukluğu heryere dağıtmalı bu zaman alır ve hasta olmak istiyorsan Buz ye 10 15 tane soğuk su iç vucüduna 20 dk buz tut 40 derece ateşin çıkar
Arkadaşlar çorap giymeyin balkonda 10 -15 dakika kalın buzlu su için yine balkona gidin sonra yattiğinizda atlet ve kilotla yatin cam i açık tutun sabaha... bittin ve okuldan kaytardın 👊🏻
Rapor vermeyi bırak cenaze namazını bile kıldırabilirler bunları yaparsan
Ne Yap Biliyor musun Eğr Okula Gitmek istemiyorsan Gece Yatmadan 5 dk önce
duş Al ama Kurulanmadan Yatağa gir Sabaha Ateş ve halsizlik kesin denenmiştir onayı var ✔✔✔
kurutma makını yuzune tut kızarsın ve sıcak olyr :d yarm saat ısını görur :D
Tamamdır saol tesekkur ederim.😃😀
Aynen, ise yariyor :D
Yarım saat boyunca mı ateş yükselir yoksa yarım saat boyunca mı kurutma makinesini yüzümüze tutmamız lazım
Bunda Ateşiniz Çıkmaz Ama En Az 5-10 Dakika Duvarda Amuda Kalkın Suratınız Ve Gözlerinizin İçi Kırmızı Olur Denendi !
Niye kanka okula gitmeyip evde kalmak için annene yalan mı söyleyeceksin?
Ahahahaha.
valla benim quizim var saat 12 de yattım sabah 4.30 da kalktım ama yetişyor annem ateşim çıkarsa göndermez diye umut ediyorum daha önce tebeşir tozu yuttum sadece midem bulandı
@GİZLİ__KANKA Kızlar tebeşir tozunu yutmayacaksınız yutarsanız nide bulandırır ateş yükselmez. Burnunuzdan çekmeniz gerekir ozaman ateş yükselir en kısa sürede ;)
Hala okulu kirmak icin bu ates yalani isliyormu.
Ates yukseltme konusunda bi bilgim yok uzgunum.
1 bardak suyun içine 1 kaşık şeker 1 kaşık tuz at bir yudumda iç (tadı çok kötü ben hepsini icemedim)
grip aşısı yaptırıp soğuk ta kalın nasıl hasta oluyosun ben 2 haftadır bu yüzden hastayım ve şu an boğazımın acısından konuşamıyorum neredeyse
Yazdıklarınızı okudum da gerçekten bunları yapacak kadar hayat size ne yaptı merak ettim
Tebeşir yiyin ama hemen atesiniz cikmaz bi 3/4 saate cikar
Banyo yap saçın ıslak bırak 2 hafta rapor alıyosun GDHIDITSIFXUF
Ateş değilde kusmak için ağzına 10 tane karanfil al onları tükür ona bak kusarsin ben DENEDIM
ateşli hatunlara bayılırım asdsdsa
Baska turlu ateş bunun derdi dostlar
bence de
Senin için fesat
Acı ye belki etki gösterir
tebeşir tozu yut ama daha zevkli yolları var
Ya da bi fantezi yapıp popon sok:)
ateşle oynama :))
Yanaklarına tokat at.
Kardesim 10 dk dır deniom olmuo ag
@Ahmetakkaya1 nhahahahhshzh
Emanuella 2000 aç izle hararet yap.
şimdi bşe yazardımda neyse..
buzlu su iç duş al dışarı çık
Etkisini ne zaman gosterir
hm tebeşir tozu
Hiç bir işe yaramıyor mu yoksa ben mi yanlış yapıyorum suya 1 tane kalem tebeşir kırıp kafama diktim olmadı şimdide ıslak kafayla balkonda bekliyorum
Tebeşir tozu
Ateşini anca partnerinle paylaşırsın
Ya Ateş'im Nasıl çıkar
Google sor
Niye ki noldu
Az biraz..
En kolay yolu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?