Benim burnuma özel bir durum mu sadece, sebebi ne olabilir?
Cidden merak ettim.
Not: Biliyorum iğrenç.
Cidden merak ettim.
Not: Biliyorum iğrenç.
içeride fazla bekleyen sümüğün yoğunluğu artıyor ve koyu renk alıyor :D :D idrarda da aynı :D içerde fazla bekleyen idrar sarı oluyor az bekleyen renksiz :D
Çok geride beklediyse bilemem, sürekli hınkırıyom çok rahatsız bir durum. Yalnız soruyu yanlış algılamışsın.
yooo doğru anladım (._.) benim de oluyor öyle bazen (._.)
Zorlayınca çıkıyor cevaplar herkeste dalga geçme peşinde. Tabii sen neden olduğunu merak etmedin hiç değil mi :D
neden olduğunu görüşte belirttim ya zaten :D :D taze iken biraz sulu ve renksiz, biraz beklemişi sarımsı ve katı oluyor :D :D balgam gibi :D :D hepten bayatlamışı yeşil ve katı oluyor :D :D
cevabı bildiğim için sorgulamaya gerek duymadım 8) 8)
Yav sen anlamıyorsun bunların yolu aynı değil mi neden farklı renkteler :D :D :D
yaw bir kanalı iyi temizleyememişsindir :D kalmıştır içerde bir miktar sümük... diğeri hepten boşalmıtır :D o biraz kalan içerde bekledikçe rengi atıyor :D :D
benim mesela hangi tarafa yattıysam üstte kalan burun deliğim açılır diğeri tıkanır hep :D :D o yüzden benim yettiğim taraftaki sümüklerde de bir renk değişimi olabiliryor :D :D
şimdi düşün bakalım :D :D yakın zamanda o rengi farklı sümüğü olan burun deliğinin tarafına yatırdın mı başını :D :D
Ne tarafa yattığını hatırlamıyorum :D :D
bu dediğimi yakın bir zamanda dene :D göreceksin öyle olduğunu :D
bir insanı daha engin bilgilerim sayesinde karanlıktan aydınlığa çıkardım 8) yine çok harikayım 8)
Haha :D :D Müthişsin sen, gerçekten tebrikler ve teşekkür ediyorum :D :D :)
önemli değil 8) ne zaman karanlık seni ele geçirirse aydınlığa erişmen için orada olacağım 8)
ben kahraman animecigenç 8)
her zaman aydınlığa eriştiremeyebilirim ama en azından basamaklara ışık tutarım (._.) bastığın yeri görürsün en azından (._.)
😄😄😃😄😄
Çok havalı bir isim
Cevap
4Cevap
Alerjiye bağlı mavi de akabiliyor😂ciddiyim
Ohaa
Bursalısın Normaldir
Hayır ya o kadarda değil. Nasıl böyle iğrenç soruda aklına o gelir.
Erkek işte 😒
Kaç yaşındasın?
Ne alaka
biraz dalga geçer gibi soru sorduğunu düşünüyoeum
Hayır 4 gündür hastayım, böyle şeylerle dalga geçemem iyileşmek istiyorum :D
Geçmiş olsun, endişelencek bir durum yok biriken sümüğün rengi farklı olur normal sümük e göre. Yinede kendini rahatsız hissedersen bir doktora görünmeni tavsiye ederim iyi günler
Sistem mesajı gibi konuştun, teşekkürler :D
Insan degilsin ondan
Öf hasta bir insanım sadece
igrenç bir soru
Senin için notum vardı :( detayda kısa niye okumuyon :(
görmedim :D
ama sebebi hastasın o yüzden iyi bir grip falan almıssın haberin yok benimde öyle olmustu bir ara
Bir daha olmasın :D
Haberim var niye farklı tarzda sümük geliyor onu merak ettim. Yolları aynı sanıyordum, bence ilginç bir olay :D
tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan aynı soru gibi geldi bana :D
:D :D Hehe.
İyi bakalım, teşekkürler
you're welcome ::
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar