Ciltteki lekelere çözüm bulan var mı lütfen bilgili olanlar cevap yazsın yardımınıza ihtiyacım var?

Ciltteki lekelere çözüm bulan  var mı lütfen bilgili olanlar cevap yazsın yardımınıza ihtiyacım var?

Ciltteki lekelere çözüm bulan var mı lütfen bilgili olanlar cevap yazsın yardımınıza ihtiyacım var?

Merhaba arkadaşlar sinek ısırığı böcük yakan vs buna tarz şeylerden kollarım ve bacaklarımda kaşıntı sonrası kalıcı lekeler oluştu ve bir türlü lekeler geçmiyor, hastahaneye gittim neyden olduğunu neyden meydana geldiği bilmiyor sizde bu tarz olupta çözüm bulan oldumu arap kızı ideal krem bepantol expigment gibi vs kremler kullandım geçmedi kese yapıyorum ölü seri çıkmıyo cilt soyucu krem mı alsam veya ibrahim saracoglu cilt leke karşıtı krem alam oldumu veya faydasını aldığınız kremler oldumj lütfen yardımcı olur musunuz özeldende mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler gevezelik içinde konu açmadım bilginize.!!