ev yemeklerii hem iştahaımı azaltıyo hemde kilo aldirmiyo
tek çözüm burgerking bence. döner ekmek de hem iştah kapatiyo yine kilo alamiyorum.
tek çözüm burgerking bence. döner ekmek de hem iştah kapatiyo yine kilo alamiyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu yapmamalısınız.
Özellikle Amerikan tipi hamburgerler ne idüğü belirsiz sağlığa zararlı gıdalar. Kilo almanızın yanında bedeninizin ihtiyacı olmayan yiyecekler yemek yerine hem lezzetli hem de sağlıklı besinlere yönelmelisiniz.
İştahınızı açıcak ve bir yandan da size kilo kazandırıp sıkı görünmenizi sağlayacak bir önerim var. Spor yapmak.
Bedeniniz spor yaparak harcadığı kalori yerine sizden sağlıklı yiyecekler talep edecektir. Hamburger benzeri yiyecekler yerine sizi güçlendirecek ve fit görünmenizi sağlayacak protein, vitamin ve hatta karbonhidratlara yöneltecektir. Antalya'da yaşadığınızı görüyorum. Çok güzel koşu, bisiklet parkurları var. Bunlardan faydalanabilirsiniz. Bir de balık yemeyi tavsiye ederim. Balık hem bedeninizi en iyi şekilde şekillendirmenizi sağlar hem de sizi sağlıklı bir insan haline getirir.
turkiyede tab gıda güvencesi var benim boş vaktimde yok. ufak bir hamburger hem doyuruyor hem 2dk nı alıyor
O güvencelere inanmamanızı tavsiye ederim. İşin içinde olduğum için ne kadar zararlı olduklarını biliyorum.
Ufak bir hamburger. Yanında kızarmış patates. Bir de kola. Zararlı ürünler menüsü.
Arada sırada yenebilir ama sık sık tüketmek sağlığa zararlı.
devamlı tüketmeye bütçe de yetmiyor zaten. s ama Amerikada Fakirler gidiyor. burada Zenginler gidebiliyo
Amerika ve batı toplumlarında McDonalds ve Burger King gibi hazır gıdalar satan yerler alt tabakaya yöneliktir. Fakat bizde de aynı dönüşüm yaşanıyor. Bugün Burger King'te 10 TL'ye karnınızı doyurabiliyorsunuz ama bir lokantaya gidip de kuru + pilav yeseniz daha çok para veriyorsunuz.
sen ye bı tabak yemekle 1 ekmek 2 ekmek sonra ulke neden obez
Ev yemegı gıbısı yok Mutfagıda sevıyorum Allaha sukur elımdende gelıyo
Oyle cok sık dısarda yemek yemem zaten herseyı kendım yapabılıyorum kım bılır nasıl yapılıyor dısarda o yemekler.
iştahım yok oyle pilav corba cok nadir yerim zaten zayifim. s
evet hizli damarlarım felan deavmlı atio gum gum cabuk cabuk
Aldirmayana aldirmiyor iste naparsin
birgun iyi yiorsun ertesi gun iştahım olmuo az yiyorum
Cevap
5Cevap
kalp damarlarını tıkayarak kilo almak, bir hayli büyük oynamak yalnız. onun yerine bir diyetisyene gidip fikir alsan çok süper olacak.
biliyorum dogru
protein agırlıklı vs
Ne sıklıkta yediğine bağlı. Haftada 1 falan yersen aldırmaz ama her Allahın günü yersen tabiki alırsın.
Aldırmaz mıııı aldırır tabi. Sen burgerda da salata ye bence 😅
Yok be ne aldıracak. Çikolatadır , tatlıdır , fast food'tur hepsi yalan...
bence köri soslu tavuk ilan ye bazı yerlerde müthiş oldugundan dolayı acayıp yiyorum , tabakta kalan sosu bile ekmekle sıyırıyorum :D gobitten feslegenli tavuk da güzel
tskler cancagzim
Ne demek
Aynen burgerde calısıyodum bı ara bır ayda 15 kılo aldım ama bunyem kıloya musaıttı
işten cktnmı
Cıktım sadece kılo deıl bı sure sonra alerjıde yapıyo menuler enges ama cok saglıksız
e tabi yani. yaptıgın sporlada alakalı
dogru kardeşşŞim :D
En güzeli iskender kardeş
Aldırır. Ama sağlıksız kilo aldırır.
kilo aldırmaz yağ oranın artar sadece
Mesele marka değil yemeklerin kalorisinde.
Aldırıyor
dogru canım kardeşim
Quinden ye alma o zaman
aldırır tabi
burgerkingde tırtıl çıkmış fotosunu gordum :(
google bak ve sonra ekşi sözlukte detaylı anlatmslar
kardeşim ya yine en iyisi bizim esnaf :)))
kumrusu isodan patatesli köfteli eritmeli sandiviç mesela iyiydi
pizzasöylemek daha iyi olabilir
Maalesef aldiriyor
Kola içme şişirir
tşkler
Aldırır
Herhalde yani
Evet
Aldirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar