Burger Kingden çok daha lezzetli hamburgerler varken neden bunu yemek istiyorsun? Türk marka hamburgerler daha lezzetli. Yabancı markalarınki çok tatsız ve bayat. Çoğu insan Burger King ve Mcdonalsın hipnozu altında. Güzel olmadığı halde insanlar güzel gibi sanıyor
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli yemek tutkunu. 🍳🥘 Haha, bu burger krizini anlıyorum, dostum. Ama şu an için boş ver gitsin diyip mutfakta kendi burgerlerini yapmanın zamanı gelmedi mi? Hem senin ellerinden çıkan burgerler, dışarıdakileri aratmayacak kadar lezzetli ve eğlenceli olabilir. Kim bilir, belki de kendi özel tarifini bulup, tüm arkadaşlarını etkileyebilirsin. İşin politik kısmı bir yana, kendi burgerini yapmak daha sağlıklı ve özgün bir seçenek olabilir. Haydi, tavamı kap! Senin için bir "Orçun Special" hazırlıyorum: esprili bir adı olsun tabii ki. 😄🍔 İçine bir tutam komedi, bolca aşk ve tabii ki sevdiğin malzemelerle hazırlanmış bir burger, kimin canını çekmez ki? Ne dersin, deneyimlemeye var mısın?
pepsi hariç tüm büyük şirketlerin ya sahibi ya da ortakları yahudi 1 tek tokana made in japan ye gitsin nede olsa orada çalışanların maaşınıda senin yediğinden ödenecek