Uyurken kalkıp arapça şeyler söylemek?

Geçen gece arkadaşımla aynı odada kalıyorduk. Bu benden önce uyudu. Saat iki civarı ben telefonumla ilgilenirken birden sesini duydum, kanka gibi bir şey söylemişti tam anlamadım efendim dedim ve arkamı döndüm. Yatağında oturuyordu ama kendinde değildi ve sonra türkçe olmayan bir şeyler söylemeye başladı, sanırım arapçaydı emin değilim. Yaklaşık bir dakika boyunca dimdik karşıya bakarak bu şekilde konuştu. Daha sonra etrafındaki duvarlara teker teker baktı ve derin bir nefes alıp yattı. Nefesi hemen düzene girdi ve uykusuna devam etti. Saat 3 gibi yeniden kanka dediğini duydum. Bu sefer kalkmamıştı ama yatakta hızlıca bir sağa bir sola dönüyor, 'anlamıyorsunuz beni, dinlemiyorsunuz' diye bağırıyordu sonra birden sustu ve uyumaya devam etti. Ve bu arkadaş normalde yastığının altında kuran sayfaları ile uyuyordu ancak bunlar oldugunda bu sayfalar yoktu. Ve her zaman boynunda cevşen takılı oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arkadaş yine bir gece vakti uyurken kalkmış ve arapça şeyler söylemeye başlamış sonra da boğazına tırnaklarını geçirmeye başladı. Odaya gittiğimizde oda arkadaşı korkudan titriyordu. Ama o yapmaya devam ediyordu sonra kendine gelince bir süre ağladı sonra normalleşti
Uyurken kalkıp arapça şeyler söylemek?