Kişilik & Karakter Uyurken konuşuyor musunuz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Anınız var mı Uyurken konuşuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır konuşmuyorum uykuda bile 10 kez uyanıyorum o kadar derin uykum yok 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Hayır ama uykuluyken konuşurum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 157b cevap paylaştı. Hayır Uyurken konuşmam. 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ses kaydımı almıştım uyurken. Durun atayımhttps://www.youtube.com/embed/SAKEem9yIB0 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Simental cinsi değil mi bu 😄😄 Yorumla
somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% 8 ay Ben değil de kuzenim baya baya konuşuyordu 😅 2 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Neler söylüyordu Yorumla somurtukkkk 8 ay Bişi sorduğum zaman cevap veriyordu ne olursa 😂 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay 😄 Yorumla
roosedawsonn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% 8 ay Çok şükür uykuda konuşmuyorum. Uyurken de konuşmayayım ama ya! Uykuda dinlenmek istiyorum. 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Hahah Yorumla roosedawsonn 8 ay 😊 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 8 ay evet jdnvcsjdncdsj hikaye fklkn analtiyomusum dhnchdsvj ama en cokta kufur ediyor musum jvnsdfvdfv 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Küfür güzelmiş Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bi kaç kez oldu evet 😄 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Ne anlatmışsın Yorumla s helene1 8 ay Bi keresinde uçaklarla ilgili bi şey anlatıyormuşum ahsha Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay 😄 uçuyoruz ne güzel kamikazeee Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. Sıkıntıdan cevap veriyorum...Uykumda konuşuyor muyum bilmiyorum, bana bunu anlatacak birisi yok :D 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 8 ay Kafamda konuşuyorum 1 5 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Yani hayal mi kuruyorsun Yorumla вуηαяcσѕ 8 ay Genel olarak evet Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Nasıl hayaller genel olarak yarın ki planların filan mı Yorumla вуηαяcσѕ 8 ay Artık o an nasıl hissediyorsam Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Anladım Yorumla
geceleriokuyan890 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Uyurken ben genellikle konuşmam fakat korkunç veya mutsuz huzursuz edici rüya gördüğumde o an ağlarım rüyadayken 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyurken değil de uyku sersemliği üzerimdeyken çok saçma şeyler söylüyorum, hatta mesaj atıyorum yarı anlamlı yarı anlamsız. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 41 , eic 59% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet annem sürekli videoya çekiyor. Kğfğr ediyorum sürekli. 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Vi kere karabasan görünce bağırarak fırlamıştım uykumdaBi arada annem uyandırırdı 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 101 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Konuşuyorsam da duymuyorum 🤣 1 0 Yorumla
m Cendere1910 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yattigim gibi kalkarim konuşmam 1 5 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Asker misn Kurşun asker Yorumla m Cendere1910 8 ay Yok fitness hocası sakın uyurum askerle ne alakası var kurşun kadın 😂 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Ne bileyim saçmalıyorum işte Yorumla m Cendere1910 8 ay Olsun sacmala bakım 😂 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay 😊 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 8 ay Uykumda konuşmam ben 1 6 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Tamam kızma Yorumla Yenigizliüye 8 ay Kızmadımki Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay 😊 Yorumla Yenigizliüye 8 ay Hem niye kızayım😂 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Kızamazsın zaten hıh😋 Yorumla Yenigizliüye 8 ay Nerden biliyorsun 🙄 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 70% 8 ay evet konusurum :D 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Dökül bakalım istedigiyerdeyım 8 ay o anlık ruyada ne görduysem konusuyorum :D SıkıntıdanAçtım 8 ay Bu tehlikeli bi durum
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır konuşmam 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Evet Rusça konuştuğumu söylediler. 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir zamanlar evet şimdi yok 1 0 Yorumla
Mr_Tweety Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Çok konuşurum. 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Ne anlatıyorsun Yorumla Mr_Tweety 8 ay Her ne olursa unuttum. Dizi izlerim onu canlandirir ya da biriyle kavga ederim 😅 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Güzelmiş Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Evet konuşuyorum 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Ne anlatıyosun Yorumla
kiss_me_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 8 ay Soyunuyorum sadece 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Tövbeee Yorumla kiss_me_35 8 ay Maalesef Uykuda ne varsa çıkarıyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. evet maalesef 😃 1 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım 8 ay Anlat kız neler konuşuyosun merakettimmişte 8 ay rüyamda ne görüyorsam 😂 SıkıntıdanAçtım 8 ay Tehlikeliiii merakettimmişte 8 ay çok çok hem de
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 32 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır konuşmuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır konuşmuyorum uykuda bile 10 kez uyanıyorum o kadar derin uykum yok
Hayır ama uykuluyken konuşurum
Hayır Uyurken konuşmam.
Ses kaydımı almıştım uyurken. Durun atayım
https://www.youtube.com/embed/SAKEem9yIB0Simental cinsi değil mi bu 😄😄
Ben değil de kuzenim baya baya konuşuyordu 😅
Neler söylüyordu
Bişi sorduğum zaman cevap veriyordu ne olursa 😂
😄
Çok şükür uykuda konuşmuyorum. Uyurken de konuşmayayım ama ya! Uykuda dinlenmek istiyorum.
Hahah
😊
evet jdnvcsjdncdsj hikaye fklkn analtiyomusum dhnchdsvj ama en cokta kufur ediyor musum jvnsdfvdfv
Küfür güzelmiş
Bi kaç kez oldu evet 😄
Ne anlatmışsın
Bi keresinde uçaklarla ilgili bi şey anlatıyormuşum ahsha
😄 uçuyoruz ne güzel kamikazeee
Sıkıntıdan cevap veriyorum...
Uykumda konuşuyor muyum bilmiyorum, bana bunu anlatacak birisi yok :D
Kafamda konuşuyorum
Yani hayal mi kuruyorsun
Genel olarak evet
Nasıl hayaller genel olarak yarın ki planların filan mı
Artık o an nasıl hissediyorsam
Anladım
Uyurken ben genellikle konuşmam fakat korkunç veya mutsuz huzursuz edici rüya gördüğumde o an ağlarım rüyadayken
Uyurken değil de uyku sersemliği üzerimdeyken çok saçma şeyler söylüyorum, hatta mesaj atıyorum yarı anlamlı yarı anlamsız.
Evet annem sürekli videoya çekiyor. Kğfğr ediyorum sürekli.
Vi kere karabasan görünce bağırarak fırlamıştım uykumda
Bi arada annem uyandırırdı
Konuşuyorsam da duymuyorum 🤣
Yattigim gibi kalkarim konuşmam
Asker misn
Kurşun asker
Yok fitness hocası sakın uyurum askerle ne alakası var kurşun kadın 😂
Ne bileyim saçmalıyorum işte
Olsun sacmala bakım 😂
😊
Uykumda konuşmam ben
Tamam kızma
Kızmadımki
😊
Hem niye kızayım😂
Kızamazsın zaten hıh😋
Nerden biliyorsun 🙄
evet konusurum :D
Dökül bakalım
o anlık ruyada ne görduysem konusuyorum :D
Bu tehlikeli bi durum
yani uyuyordum bilmiyorum
Hayır konuşmam
Evet Rusça konuştuğumu söylediler.
Bir zamanlar evet şimdi yok
Hiç bilmiyorum
Bagirim birielrine kızıyor musunsum
Çok konuşurum.
Ne anlatıyorsun
Her ne olursa unuttum. Dizi izlerim onu canlandirir ya da biriyle kavga ederim 😅
Güzelmiş
Evet konuşuyorum
Ne anlatıyosun
Soyunuyorum sadece
Tövbeee
Maalesef
Uykuda ne varsa çıkarıyorum
evet maalesef 😃
Anlat kız neler konuşuyosun
rüyamda ne görüyorsam 😂
Tehlikeliiii
çok çok hem de