Annem geceleri yatarken ve uyurken uyuduğum zaman bağlıyor, genetik olduğu için bendeki hep muşamba çocuk bezi bağlıyor geceleri bana mavi ve pembe renk yıkanabilen olanlardan annem haklı mı sizce bağlamakla senelerdir annem geçene kadar böyle diyor çok var böyle benim gibi olan yaşayan bu durumu.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüşleri okudum ve annenin ciddi psikolojik sorunu var. bu yüzden senin de psikolojini bozmuş... acilen yardıma ihtiyacınız var.
annen seni titizliğinden bezlemiyor, zevk aldığı için bezliyor. ensest durum bu.
sen de kabullen diye ve rahat yapabilmek için seni küçüklükten bu yaşa kadar sanki mecburmuşsun bunu yapmak zorundaymıyşsın çözümü yokmuş gibi kandırmış. Annen maalesef bu durumdan zevk alıyor. Seni bezlemek, pudra sürmek v. s görmek dokunmak yakın temas kesinlikle başka açıklaması yok. Bugün annen yine bezlediğinde ona sert bir dille bağır. "Ben yetişkin adamım özel yerimi görmen yanlış anne bu saatden sonra beni bu sorunumla başbaşa bırak. Ben kendi işimi kendim halledeceğim. Dinimizce uygun değil, ben yatakak değilim elin ayağım tutuyor. Yapma!" Diye...
Sonra doktora git. Sonuç görene kadar devam et. Ama bezlenme bezlendirtme.. Gerekirse elinde sen yıka.015 Yorumla- +1 yıl
Abla bir pisikolog anlattı 22 yaşına kadar oğluna annesi bağlamış benim benzer durum olmuş aynen şöyle demişti: Pisikolog abla anlatmıştı:: Genelde bize bezleyeceğiz demeye çekiniyor anneler ailer çünkü tepkimiz katı. ama bununla birlikte anne gerine gerine bağlıyorumda diyor bazen bu yanlış bir düşünce 22 yaşında bir hastam bezleniyormuş Annesi çocuğun yanında överek söyledi oğlan kızardı ve ağlayarak odayı terketmişti sonra annesi zorla yanıma çağırmıştı bu tür olaylarda genelde anne bez sevdalısıdır muşamba bez bağlıyordu annesi Onunki gündüz uyuyuncada oluyormuş zaten o sòylememişti annesi övünerek söylemişti bezliyorum diye. Ya ben işte ben çocuğuma isteğimi yaptırabiliyorum disiplinli bir anneyim demişti.. bunu abla pisikolog abla demişti benim benzer durum
Cevap sahibi+1 yılSon yazdığımı uygula sen...
- +1 yıl
Ama nasıl zevk alıyor abla, muşambayı eline almak beni yatırırken muşambaya dokunmak ve altımı açmak olsun ondan mı zevk alıyor diye düşünüyorsunuz? ve örnek olaydaki anlattığımın anneside mi öyledir acaba övünerek demesi ve mutluluk seziliyordu demişti pisikolog annesinde ve annemde sıkı olunca bende biran dediklerin şok etkisi yaptı bende
Cevap sahibi+1 yılAmacım seni tedirgin etmek değil.
Ama günümüzde ortaya çıkmasada anneler kendi çocuklarına karşı cinsel istismarda bulunabilir ama belli etmez. Hatta ne yaptığını kendi bile farketmez...
Öz babalar öz kızlarına yapar ya.. Sadece babalarda yok bu. Bu yüzden annemi soyutlamak için ona tepki koy son yazdığım cümleyi söyle.. Eğer ısrar eder ve devam ederse veya gizli yapmaya kalkışırsa gerçekten durum söylediğim gibidir; annen zevk almaya başlamıştır...
Cevap sahibi+1 yılSana bu durumun normalmiş gibi olduğunu göstermek istiyor. Ya sen üzülme diye ya da muşamba bağlama anne diyeceksin korkusu yaşıyor...
- +1 yıl
Hım o olaydaki pisikoloğun anlattığı anne tam senin dediğin gibiymiş ordan sana hak veriyorum pisikolog hanımda dedi övünerek söylemeler içten içe mutluluk sezilmesi sabah bile kendi çözüyormuş annesi tam 22 yaşına kadar muşamba bez bağlamış annesi o anne tam senin dediğin gibi annemde belki o anne gibi. Neden zevk alıyorlar onu anlamadın ama?
Cevap sahibi+1 yılSen 21 yaşındamısın?
Neden zevk aldıkları faktörler farklıdır.
Mesela birisinin muhtaç olması hoşlarına gidiyordur.
Mesela aşırı anne sevgisi yanlışlıkla ensest durum oluşturuyordur.
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşındasın tamam..
içine kapanık, ayakları üzerinde durmaya korkan, yalnız bir insn olmalısın doğrumu?
Yanlış yapmaktan korkan ama bazı şeylerin bilincinde olsanda olmamış gibi davranıyorsun ve safsın doğrumu- +1 yıl
Ben 20 yaşındayım o olaydaki 22 yaşında idi pisikolog ablanın anlattığı. Birde muşamba çocuk bezi bağlanmasıda bizim için iyi değil oda etkiliyor nasıl diyim yumuşak olması ısıtması vs. olsun ileri yaşta olunca erkek için iyi olmuyor bağlanan olarak bizler için ama anneler önemsemiyor. Birde senin dediğin durumu görünce daha çok şaşırdım ve hak verdim sen nasıl çözebildin durumu böyle ona hayret ettim nasıl anladın acaba?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle anladım;
Senin yazdıkların onu çağrıştırıyor. Psikolog değilim ama bu konular ve diğer insan psikolojisi hakkında yabancı yazar kıtaplarını çok okudum. Anne istismarı kitaplarda bile kısa anlatılmıştır çünkü tabu bir konudur... Çünkü anne nasıl yapar? Diye düşünür insan. Ama maalesef derinlere indiğinde anneler profesyonelce, dediğim gibi bazen kendi bile farketmeden yapabiliyor.
Senin tek yapman bugün anne dur istemiyorum diye karşı gelmen olacak. Eğer devam ederseniz izin verirsen yakında annen evlenmeni bile istemeyecek elinden geleni yapacak. Lütfen annene istemiyorum artık bir bireyim ve günay. Elim ayağım tutuyor gerekirse ben yaparım de. Ve doktora başvur.. Çaresi inan ki var.- +1 yıl
Diycem ama zor. Muşambaları bağlaması işte nasıl diyim erkeğe belli yaştan sonra muşamba bez bağlanması bağımlılık yapabiliyormuş şöyle ki hoşuna gitme durumu olabiliyor bazen elimde olmadan muşamba bağlanması benim bile hoşuma gider gibi oluyor elimde olmadan dediklerinde çok haklısın.
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ya böyle devam ederse annen içinde senin içinde hiç hoş olmaz sonu.. Ki zaten şimdide hoş olmayan durum...
neden zor olsun? Söyleyememe nedenin ne? Demek ki sen bu durumdan gayetde memnunsun- +1 yıl
Şimdi yazını okudum arkadaşım yoktum şimdi girdim mesajını okudum. Yok itiraz etme konusunu yapıyorum yapmıyor değilim elbette ama ısrarcı kolay olmuycak. Sen yerimde olsan alt ıslatman geçmiş olsa benim yaşımda olsan senelerce bağlanmadan sonra evde muşamba bezleri muşambaları görmek istemiyorum dermiydin acaba?
En İyi Cevaplar
+1 yılDoktora gittin mi? 9 yasimda benimde oyle bir sorunum vardı. Annem doktora goturdu ilac kullanmıştım gecmisti
018 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım annen ne konuda haklı mi?
- +1 yıl
Bunu kendin yapabilirsin. Ayrıca belkide sirf o bez yuzunden kendini rahat hissedip ihtiyacin geldiğinde kalkamiyorsun.
- +1 yıl
Koca adam oldun afedersin ama oyle teslim etme
- +1 yıl
Ee hatırlıyorum da niye taktin buna bu kadar
- +1 yıl
Tamamen saçmalıksın soyliyim. Koskoca adamsin annen bagliyor ne alaka
- +1 yıl
İşine geliyor galiba
- +1 yıl
Hayır işime gelmekle alakası yok küçüklükten beri bağladığı için sıkı olduğu için bu konuda annem kendi yapıyor bana bırakmıyor, bu gibi durum olunca anneler bez sevdalısı oluyor pisikologda öyle demişti bu yüzden bağlıyor. İşime nasıl gelsin onu anlayamadım tam arkadaşım ondan soruyorum işime geliyor derken kolaylık oluyor diye mi benim açımdan acaba demek istedin?
- +1 yıl
Ben 9 yasimdayken bile kendim hallederdim işimi. Neyse Allah yardimcin olsun
- +1 yıl
Sen baglicaksan bağla ama birakmak icin bir saba sarg etmelisin. Yatağına kaliteli bir yatak koruyucusi al musambada kullan ama bezlenme
- +1 yıl
Muşamba çocuk bezi olanı bağlamayım ya da annem ve bende bağlamayım yatağa koruyucu koy diyorsun. Ama oda niye olmuyor bu sefer koruyucu koysanda yorganla altına serdiğin ıslanıyor sadece yatağa geçmesini önlüyor koruyucu bu yüzden muşamba çocuk bezinden bağlıyor annem sızma ve geçme olmuyor ne yorgana ve başka yere diye bağlamada haklısın annem bezlememeli en azından kendim bağlamalıyım ama işte oda sıkı.. Muşamba çocuk bezlerine layığım ben kendimi öyle görüyorum bu yüzdende önemsemiyorum artık alıştım ben muşambayla bezlenerek yaşamaya geceleri keyfimi bozmuyorum hiç hatta bazen ne kadar şanslıyım herkesten farklı uyuyorum sıcacık tutan muşamba bezim var altımda dediğim oluyor olumlu düşünüyorum yani
- +1 yıl
Hee evlendiginde de karın baglar artik. Sacma dusunuyorsun
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
Ürolojiye başvurun çözümü var00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş bu bir sağlık probemidir bir şekilde doktorla falan çözülür de anlamadığım annen mi bağlıyo altını
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne alaka canım kendin yapabilirsin bunu kaç yaşında adamsın yani bu senin için de onur kırıcı olur
Cevap sahibi+1 yılben asla ama asla kabul etmezdim. şu anda belki bunu kabul ediyosun ama ilerde kendine güvenmeyen topluma karışamayan biri olacaksın hatta belki evlenmekten bile korkacaksın. annen sana bilmeden de olsa kötülük yapıyo. baskın biri olabilir ama bunu kabul etme derim ben
Cevap sahibi+1 yılevet biliyorum
Cevap sahibi+1 yılbunun çözümü yokmuymuş
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama ya bu şekilde düşünme benim çok arkadaşım var bu şekilde olan benim bildiğim psikolojik oluyo sen bir psikiyatriye falan git
Cevap sahibi+1 yılhayır yok aileleri ilgileniyo tabi ama hiçbiri çocuk değil ki sen de müsade etme buna
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle konuşurdum olacak iş değil yani. anlatamıyosam da iş sana düşüyo sen kabul etmiceksin
- +1 yıl
Anladımda peki annemde sana olmaz sen karışma benim işim meselem ben ilgileniyorum yatakları sen mi yıkıycan gibisinden demiş olsaydı bu sefer daha çok sinirlenirdin ondan zor öyle yanıt vermiş olurdu, Birde muşambaları görünce anneme bir gece kendinde bağla kolay mı muşamba bezle uyumak gör diye çok sinirlenmiş olsan dermiydin? anneme
Cevap sahibi+1 yılya tamam zor olabilir ama bunu annen yapmak zorunda mı kendin yap
Cevap sahibi+1 yılhayır demezdim. yani eğer böyle bir problem varsa bezleri kullanırsın ayıp değil günah değil. benim takıldığım nokta annenin bağlaması
Cevap sahibi+1 yılyani bunun bir tedavisini ara uğraş biraz. o zamana kadar bu durumu kabul etmen gerekiyo başka türlüsü olmaz ki zaten
- +1 yıl
Hım işte. Muşamba çocuk bezinin tek iyi yanı doğal olması 4 kat kumaş bez seriyor muşambanın üstüne sonra uçlarıyla sıkıca bağlıyor ama doğal olması iyi ama herkes biliyor altımın bezlendiğini annem yatma vaktine yakın hadi lavoboya gitgel bende muşambanı hazırlıycam diyor bağladıktan sonra kalkmamda yasak bez kaymasın diye annem bağladıktan sonra ışığı kapatır iyi geceler der sonra sabahleyin kendi görüp çözer sabaha kadar öyle geçer.
Cevap sahibi+1 yılçok ciddi sıkıntı kardeşim ya bişeydemen lazım yani kaç yaşında adamsın
Cevap sahibi+1 yılyani problem çözülene kadar bir sıkıntı yok bence. her gün yatak yıkamaktan iyidir
- +1 yıl
Hım işte muşambaya pudra sürüyor arada işte pişik olmamam için. yazın biraz daha zor oluyor sıcak oluyor popoyu ısıtıyor içindeki kumaş bezleri muşamba ısıtıyor yumuşak yapısı var ondan dolayı. Misafirliğe gelmiş olsaydım size akrabam olsaydınız gece kalıcakmışım annemde yok yatarken beni kontrol edip altına muşamba çocuk bezini bağladın mı diye dermiydin durumu bilseydin? annem yokmuş kalmaya gelmişim akrabammışsınız.
Cevap sahibi+1 yılkardeş ne alaka ya görüşümü söyledim işte daha ne açıklıyım
Cevap sahibi+1 yılkalp kırmamak için sormazdım tabikide ne olacak yiğenim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılyok yapmazdım niye
Cevap sahibi+1 yılne bileyim kardeşim ben. yazdığıma pişman ettin he
Cevap sahibi+1 yıloldu o zamaaan
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin dostum haydi iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılyahu ne alakası var ben sana daha ne yazıyım söyledim diyorum sen farklı şeyler soruyosun işlerim var ondan
Cevap sahibi+1 yıltamam sıkma sen yinede canını
+1 yılbez bağlaması doğru :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği