doktor sivilce için sivex losyonla isotrexin vermişti. iki sivilcem vardı sürdüm hem yara oldu hem kıpkırmızı leke. nasıl geçebilir? doktora git demeyin hem özeldeki hem devletteki doktorlar bu ilaçları yazdı aynısını yani

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
sivex e rağmen azalmıyor mu?
Sivex le böyle oldu bide isotrexin
Slvex lekelere iyi gelen bir ilac mı yani
Isotrexin bir işe yaramıyor. :) Yüz temizleme jeli kullan sadece.
lekeler nasıl geçecek peki :(
yüz temizleme makyajı kiri temizliyor sadece lekeye faydası yok
Bir süre hiçbir şey sürme bence
Cevap
6Cevap
Losyonu sürme bakalım bir süre bende bir zamanlar kullanıyordum
işe yaradı mı
Ya bende 2-3 tane sivilce vardı ama yinede kullanmıştım o isotrexin'i. Doktor losyon vermişti sürdüm 2-3 tane olan sivilce 10 tane oldu lan dedim noluyo, sonra losyonu bıraktım yüzümü sabunla temizledikten sonra yıkayıp kuruladım ve isotrexin kullandım. Şimdi yüzümde 1 sivilce izi bile yok 1 yıl oluyo ben kullanalı.
isotrexin sende de kızarma yaptı mı yani yara gibi oldu sürmeye devam mı edeyim? lekelerden nasıl kurtuldun ya bende de var
Bak şöyle yap, 1-2 gün yüzüne bir şey sürme hatta geçene kadar sürme sonra losyonsuz sadece isotrexin sür ve öyle çok sürme eğer çok sürdüysen olur nohut tanesinden küçük bir boyutta sür yüzüne, sürdükten sonra hafif yanma ve kızarıklık olur bu normal fakat yara olması kötü. Dediğim gibi yap olmazsa cildiyeye tekrar gidersin. Lekelerden kurtuldum şöyle kurtuldum benim yüzümde fazla iz yoktu zaten, her gün bakım yaptım üşenmeden sonra zamanla cilt kendi rengini aldı.
yarın cildiyeye gideceğim leke kalmaz umarım :( ya benim de çok lekem yok ama böyle pembe pembe izler var nsıl geçecekler ne kullansam bilmiyorum
aynen leke ilaçları kurutma çukur falan yapıyor karaciğere de zararlı ama takıyorum lekeleri :( nerde gittin doktora
Ya cidden önemseme bak bende geçen yıl çok takıyodum ama şimdi yüzüm de ne iz var ne de uzun zamandır sivilce çıkıyor, her gece bakımını yap zaten cildin efsane olur 2-3 kırmızı iz için o zararlara katlanılmaz ama tabi senin kararın :D Annemin tanıdığı bi' doktor vardı Ankara da oraya gitmiştik
bakım dediğini tam olarak nelerle yapıyosun
kil maskesi al aktardan fiyatı uygun bayağı. gül suyuyla karıştır maske olarak kullan arada. bir de garnierin peelingi yüz çiziyor nivea kullan bence
ben teşekkür ederim asıl :)
teşekkürler :)
Kullanım sıklığını azaltabilirsin prospektüsüne bak
Arkadasım en mucize tedavi Nisan yağmuru
Arkadasim burdan nasil anlatayim bir yontem vardi aynisi arkadasimda olmustu smdi onunla iletisime geceym anlatabildigim kadar anlatarim burda
tamam arkadaşım çok sağol
Doktorlardan daha iyi değiliz
imex krem kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar