Sağlık Özel bölgede renk açmak icin krem kullandim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Acnelyse krem kullandim. Soyulmalar basladi. Boyle soyuluyor. Gercekten ozel bolgemdeki birtakim kararmalar gececek mi? Soyulan derinin yerine yenisi cikiyor mu? Daha once deneyimleyen var mi? Boyle olduBunlar soyulan deri. Erkekler boyle seyleri takar mi kafayi yicem renk yuzunden Özel bölgede renk açmak icin krem kullandim? Cevapla Erkek Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zamanında adet döneminde pedini sık sık değişsen bu kadar iğrenç duruma düşmezdin. Ne kadar lüzumsuz kadınsın sen ya özel diye birşey var biraz Terbiyeli olun be ahlaklı demiyorum zaten. 0 0 Yorumla
civcik1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hic basima gelmedi bilmiyorum ama jiletle aldiysan o renk oyle kalir hic ugrasma doktora sormadan epilasyon icin nereye gidiyosun :D 0 0 Yorumla
_tombombadil_ Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 38% +1 yıl İnsanı kadından tiksindirene kadar uğraşıyorsunuz ya. Traş edip tüylerini de çek koy bari. Bu nasıl bir kafa. 0 0 Yorumla
finansor Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl ne gerek vardı kibence luzumsuzluktüyleri al kaymak gibi ol rengi hiç önemli değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lazer eilasyona gidiyorum zaten. O dedigingibi. Ama renk kafami cok kucaliyo cunkusadece bacam arasinda hafif bir bolgede ve ben kafayiyicem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anamın çok güzel bir lafı var bu tür durumlar için... Ama rencide etmek istemiorum seni 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kızım etmeyin. Renk önemli değil. Tüysüz olsun kafi. Kullanmayın böyle yapay şeyler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lazer epilaayona gidiyorum tuy yonunden bir sikintm yok. Bacak arasindali kararmayi kafaya taktim. Evlenince rahat acamam orenk kabak gibi siritiyo orda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Renk kararması itibariyle ayrı bir hava katar belki. Ben senin yerinde olsam renk konusunda sorardım sorumu... bence gerek yok renge takılmaya. Yorumla
Çokgizel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl Bu ne nerenin derisi buÖzel yer neresi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bacak arasi tam.Ozel bolgenin kenarlari yanu Yorumla Çokgizel +1 yıl Naptın senAcıyomu yok mu oldu yanaklar? Niye yaptın bunu Yorumla Soran +1 yıl Yok.Birkacgu surdum. Dinlendirdim. Sonra yine surdum. Iste boyle ufak ufak soyuluyo. Gorunce cekip kopariyorum bende. Yorumla Çokgizel +1 yıl Rahat bırak şeyini Yorumla
Şeytancıkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Senin yenin koyuysa koyu olması doğal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla Şeytancıkk +1 yıl Yen rengin koyuysa orasıda koyudur :D bırak oldu gibi dursun tahriş vs olur arkadaş yüzüne denedi teni koyu diye kızın yüzü hep iz şu an Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Tamamen soyuldu mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kendin mi kullanmaya başladın bunu? Yorumla Soran +1 yıl Evetbirkacgun kulanip ara veriyorum yinekullaniyru Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl kafana göre kullanma böyle şeyleri bence. Cildiyeye danışman gerekli. Şu an nasıl renk? Yorumla
En İyi Cevaplar