sadece genel bir yazı
ha yarası olan gocunabilir
Ne alakasi var ya. Benim yanimda sutyen-kulot yatan kiz arkadaslarim var. Gayette arkadasiz.
Kendi libidonuze sahip cikamiyorsunuz diye millete bok atmayin. Ates Barut mantiginizi biraz degistirin bence. Siz dekolte giyen bir hatun gorunce ayakta bosaliyor olabilirsiniz, o sizin kendi abazanliginiz.
Gizli sorup gizliye kapatmak da ayni bi' eziklik.
Benim midem geniş değil çok sağol almayım.
Gönül bu... Ak'a da konar... B.ka da... Burada kim ak kim b.k tartısması yapılamaz. Ne aklar gordum evli, ne b.klar gordum bekar... Kimse yanlıs anlamasın. Bence herkes kimin yanında mutluysa onun yanında olmalı... Hayat çok kısa...
tamam kadınlar da az değilde o erkekler kesin dille olmayacağını anlatsın bak bakayım yaklaşıyor mu o kadın bir daha.
erkeğinde kadınında niyetini bilemez belli etmedikten sonra
ben evli değilim
evlenirsemde eşimden başkası haramdır.
Sanırım son moda link
asdsdadssa
yasak herzaman tatlı geliyor , maceracı , neyşınıl cografik ruhlu erkekler için :))
evet tatlı gelir yasaklar lanet gelsin öyle insanlara...
Cevap
1Cevap
:-) her koyun kendi bacağından asilir. Herkezi kandıriyorum derken Aslinda kendini kandirdini fark etmez...
bu tür davranışlar ahlakımızı bozuyor
taşlamak lazım öyle insanları
ee bu yenı moda degıll kı coktandır var boyle bısı ama gızlı yapılıoduu sımdıı ıse ıster blınsn ıster bılınmesın dıyrlar
yok son yıllarda arttı bu olaylar
Evliliğin ne demek olduğunu bilmeyenler var
eşlerinde bulamadıklarını gidip boşanıp evlenip başkasında bulsunlar.
dostum kimse evet ben böyleyim demez, inkar edilir ama insanoglu varoldugu sürece bu böyle sürüp gitmiştir,
inkar ederler tabi
tek kelime ile rezalet
rezaletki ne rezalet
ama bazende tatlı
aynen katiliyorm cok sacma ve migde bulandirici.
Evli erkeklerin baska kadinlarla kiristirmasi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar