Bugün farkettim sağ kolum sol kolumdan uzun 3-4 cm. Sağlak olduğum için mi..
Bilgisi olan?
Bilgisi olan?
ya da farkinda degildirsiniz cikmis da olabilir ( saglik bilgim yok mantik yurutuyorum) :)
Kullandikca uzasaydi..
seninki nasır tutmamış direk uzama yapmış kardeş sıkıntı etme biraz sola ver makinayı
Hani sizin tanrınız çok kusursuz yaratıyordu? O zaman nedir bu düzensizlikler?
Seninde dilin uzamis bak cikmissin mükemmellikten
@Umutsuz_vakaa bu güne kadar hangi varlık çarpıldı? göster hani nerede çarpılan?
Sen allahın varlığina inaniyormusun?
@Umutsuz_vakaa
bana inanmazsanız sizi sonsuz ateşe atarım diyen tanrı, sonsuz merhamet sahibi olamaz
inanmam
Peki senin inancın nedir? Nasıl varoldu dünya? Sonumuz nedir? Mantıklı gelirse bakarsın bende seninkini secerim
Him o halde biz ateşten yaratılmış olmaliyiz mantıklı...
Sence yokmu? Sana o aklı fikri veren bişi yokmu?
Adamin biri çıkıyor bunları söylüyor diyemi bu inanç? Yapma allah aşkına. Peygamberler le şuanki yaşayisin ne alakası var? Örnek sen gidiyormusun peygamber yolundan? Bak bu çok hassas konu. Bunu böyle sanaldan araştırma. ya da emin olduğun yerlerden araştır. Doğruyu bulucaksin
Neden sen bir sigara iciyosun diye annen hakkımı helal etmiyorum diyor meselâ. Rabbin seni bu kadar güzel yaratmış ken onu yok sayarsan cezalandirmasi nin neyi kabul edilmesin? Unutma ateşe elini uzatirsan yanarsin. Özünde ateş olsaydı Sayet ateşten yaratilsaydin ateş yok eden bişey olmazdı. Her yetişen var olan şey topraktan gelir toprağa gider. Ve mutlaka ilahi bir kudret vardır ki sen o parmakları kullanabiliyorsun. En büyük hikmet bu. İyi geceler
1. Turan abimi üzmeyin 2. Herkesin inanışı farklıdır Elhamdülillah Müslümanım ama yobazlık yapıp kimseyi dininden dolayı yargılayamam
@Şirinbebek2 bana ise o laf iyi oku yorumlari yargı yok. Yönlendirme yok tatlım. Sadece arastirmasini söyledim.
Cevap
0Cevap
Kullanılan organlar buyur ve gelişir o yüzden 😊 sağ elle yazı falan yazıyorsan.
Annem nezaman pazara gitsek herşeyi bana taşıtırdı kollarım şimdi diz kapağıma değiyor
yaaaaa. çok ciddiyim.
Ne ile olctun ☺
😂😂😂
İlk kez duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar