Aşırı kötü biliyorum ama iş yuzunden ayakda duruyorum hep 2 hafta once oldu ama halen asiri aciyor ne yapabilirim

Benimde böyle yarıldı,1 haftadır o bölgeyi sararak geziyorum ama iyileşti sayılır.
Pamuğa vazelin filan sür, yeni olduğu için bunu günde 3-4 kere yap özellikle ayakkabı giyiyorsan. Sonra pamuğu yara üzerine koyup bir bezle yarayı kapat, kapanana kadar iltihaplanmamasına dikkat et. Geçmiş olsun.
Benimden ayagimi harleyler boyle yapmisti kocaa kis boyle gecirdim ama giymryi birakinca gecti. Ayakkabini degistir
Ayağın bildiğin yarılmış bu hale gelene kadar niye giydin. Hadi giydin bari yara bandı yapıştırsaydın. Bir süre iyileşene kadar rahat ayakkabılar giymeye çalış dışarı çıkarken de yara bandı yapıştır 2 kat. Çok kötü olmuş.
zamanla geçer bir süre ayakkabı giyme terlik filan giy
Tesekkur ederim🙏🙏🙏
Cevap
14Cevap
hametan ya da bepanthol sür geçer ecaneden de ayak vurması için böyle jel gibi şeyler var ondan al
Tesekkur ederim🙏🙏🙏
Allahim kolaylik versin. Cidden icim kiyildi, ne giderir bilmiyorum keske yardim edebilsem cidden
Sagol kuzum🙏🙏
Nasil oldu ya boyle cidden cok kotu. Canın cok aciyor mu diyicem ama muhtemelen öyle
Aciyor valla. s o yuzden dayanamadim. yazim dedim. s
Derin yarık var ve dikkat etmen gerekir mikrop kapmasın. Pansuman yaptır ve biraz rahat ayakkabılar tercih et birsüre. En azından açık yaran kapanana kadar özen göstermelisin
krem sür ve biraz ayağını dinlendir çakma ayakkabı giymekten de vazgeç
Biz ne bilelim ya burayı iyice sağlık ocağına döndürdünüz reçete yazayım mı ister misin?
Voltaren yara merhemi sür ! Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim🙏🙏🙏
bant yapştır o ayakkabıyı giyme bir süre cumartesi de bende oldu o sıkıntı :s
Ay gözlerim yaşardı bakarken çok kötü olmuş rahat şeyler giy ve krem falan sür
Cidden kötü gözüküyor krem sür yara bandı yapıştır rahat ayakkanılar giy. Geçmiş olsun. :)
ayak fetişiydim.. şu an yıkıldım :D
Kac saat calısıyosun ki. Spor giy bari
2 haftadır aklın nerde senin kızım?
vazelin sur
Vazelin iyi gelirmi?
Babamin ayagida tum yaraydi ve boyle yaralarida vardi vazelin surdu cidden faydasini gordu zaten vazelinin hikayesini okursan ayagi yaralanan isciler uzerine bastigi icin yarali ayaklari iylesmis
Tesekkurler kuzucum
rica gecmis olsun
Cok gecmis olsun :(
Hastaneye gitmeyi denesene gercekten Şu an ankarada olsan gelir alir hastaneye gotururdum. Sırtımda tasirdim seni.
Tesekkur ederim🙏🙏🙏
Rica ederim kendine cok iyi bak.
Bu ayağı kes at direk
Tarkan filmindeki ahtapotun gözüne benzemiş
ayagın bu hale gelene kadar ne yapıyordun?
merhem sür.
Doktora git.
Geçmiş olsun tatlım deri ayakkabı olmadığı için
ped koy
Senin beynine ped koyasim var kanin hizli akiyor belli
doktora gıt
uffff üfleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar