Arkadaslar var mı bilen nasıl kurtulunabilir bu sivilcelerden ciddi olarak soruyorum?
bu tarz bir vaka:

bu tarz bir vaka:

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geçmiş olsun öncelikle ben himalaya tuz kristali kullandım ıslatarak ve kuruttu bu kristal tuzdan oluşuyor ama 84 mineral var içinde tuz olduğu için kullanırken yakıyor kullanırken abartma gece yatarken sür
cildiyeye git
İlk defa böyle bir şey görüyorum :/
Hemen hormon testi yaptır ve aktif spora başla. Düzenli terlersen hücrelerin tıkanmaz belki ve sentetik kumaşlardan uzak dur.
Normal değil bu kadar fazla olması doktora bir görünmelisin yaz kış böyle mi oluyor devamlı belki sıcakta tetikliyordur Geçmiş olsun
Cevap
28Cevap
ergenlik ve lise yıllarımda göğsüm böyle sivilceliydi, sırtım ve yüzüm de, sonra tamamen geçti. yardımcı olamadım ama yaşın küçükse ilerisi için bir umut olsun diye yazdım
Durumun gerçekten ciddi görünüyor buna yakın olarak aynı şey yaşadım akciğer den gelen yağlanma sonucu oluyor dedi doktor. acilen dermatoloji uzmanına görün melisin.
benim sevgilimin gögüs arasındada vardı sivilceler ama bunun gibi ucu iltahaplı degildi orasına her defasında boşaldım hiç bir şey kalmadı?
Doktora git. Geçmeyen sivilceler bir hastalığın semptomu olabilir.
Nerdeyse göğüste bir sivilce hoşuma gidiyor dicektim. Vazgeçtim hormonsal kaynaklı %100 hastaneye git endikronoloji idi heralde
İki göğus arasında penis kaydırıp fantezi yapmadıysan cildiye çözer miktop kapmış ne yaptında böyle oldu :/ ?
isilik gibi ne olmuş öylee
deniz suyu iyi gelir
imkanın yoksa pudra sür her gün
Ne pudrası?
bebek pudrası
karpuz kabuğuda iyi gelir aslında
deride inflamuatar bir rahatsizliga benziyor bir cildiyeciye gitmen lazim.
Ovv cidden çok kötüymüş acilen doktora git.. resmi açmadan 2-3 tane ufak bişeydir zannettim sıcaklardandır diycektim ama öyle değil
aboo, ergenlik sivilcesiyse biraz bekleeyceksin ama sivilce yapan yiyeceklerden uzak durmalısın. bir de kaşıma koparma, etrafa bulaştırırsın
cildiyeye felan gitmişsindir illaki nedir bu yaa bir ilaç var ama ağır baya kullanabilirsen bir araştır derim
emin değilim ama pek normal görünmüyor. doktora git
durum çok ciddi cildiye doktoru görsün bilmedğin ilaç kullanma
Dermatologa gidip ilac almalisin. oNerdigi gibi sureceksin
kaşıdın değilmi sürekli hiç durmadan yara etmişsin bir andamı oldu bu durum yoksa yediğin birşeymi dokundu acaba.
Cildiyeye gitmelisin birilerinden duyup bir şeyler sürme. Cildiye senin cildine göre bazıları kan testi yapıp ilaç yazıyor
sivilcelerin sebebini araştırsan bileceksin 10larca sebebler vardır.. ama sürekli böyle mi yanı yıl bouy her mevsim
Merhaba geçti mi acaba naptınız aynısı bendede oldu
Bölgenin yağlı olmamasına dikkat et ve nemlendir
Uff çok kötü bu :( bir doktora git mutlaka
doktora git losyon versin
Çok kötüü Cildiyeye git acil
Çok kötüymüş ya doktora görün istersen
Ergenlik sonrası duzelir
Cildiye cozer bir cozemeyiz
ouv harbi kötü geçmiş olsun
oha çok kötü olmuş. kesinlikle doktora gidilmeli
doktora gıtmeden cozulmez
akciğer kanseri vakası bu. büyük geçmiş olsun...
valla doktora gitsen acele
Ilişkiye girdinmi hiç
resim sanamı ait?
Lan kustum bune
Doktora git
Doktora git
dr. ilaç yazmadı mı
Bune la
Aboww çok fena :D
sivilcemi allerjimi
Doktora gitmelisin
doktora git