Gördüğüm çoğu koyu tüylü kadında var bunlar, hormonel değil sarışınlardada var ama sarı asıl soru bunlar itici mi? Alınmaz çünkü gögüs çok hassas.

Gördüğüm çoğu koyu tüylü kadında var bunlar, hormonel değil sarışınlardada var ama sarı asıl soru bunlar itici mi? Alınmaz çünkü gögüs çok hassas.
Cevap
23Cevap
Bunun ıcın tuylerı azaltacak dogal kürler kullan yanı ıtıcılık konusuda cınsel yakınlasmada bıraz sıkıcı oluyor
Evrimsel olarak normal çünkü kıllı bir canlıdan evrimleştik. Rahatsız olma durumunda alınabilir.
Sen hala maymun olarak kalmışsın. Beynin gelişimini tamamlayamamış
@ALVlN maymundan geldiğine eşşeğe söylesen o bile kaçarak uzaklaşır bu fikirden ama savunanlar var. şaşarım
Tartışmaya bile değmezsiniz.
Nasıl herkeste varmış yaa?
Doktor yemiş seni ablam, sağlık ocağı doktoruna mı sordun?
Olsun ne olacak ya boş şeyleri kafaya takmayın evlilikte sevgide böyle şeylerin lafı olmaz
Değil niye olsun bunlar küçük şeyler takılmayalım kolay giderilecek şey kıl tüý
Ucunun çevresinde çıkıyomu orada çıkam kalınlaşma yoksa sorun yok
Ben seviyorum çekici buluyorum kadında bunları
Her kadinda var itici değil hatta bazilarinda siyah suyah var uclarinda cimbizla alani gördüm
Yani itici ve onları alınır
Doktor alınmamalı dedi
Niye alınmasın ki yani lazerle alabilirsin En güzeli o görünüş olarak dokunurken öperken hiç hoş değil bence sevgilin memnun mu bu durumdan
çok aşırı değilse bişey olmaz
Çok küçük oldugu süreç bi sıkıntı yok bence
Bırak kalsın onlar. Ne olacak sanki🙄
Herkeste var ne var bunda
Alınır tuy dokucu ile
Çok itici duruyor hiç sevmem
Hoş bi görüntü ne var ki bunda
Hayır aldırma daha cok çıkıyor hormonlarına baktır
Sorun yok doktor herkeste var dedi
Göğüsler iyiyse erkek çok takmaz kafayı oraya
Sıkıntı yok ama tabi hiç olmazsa daha ii yani
göğsünün şanındandır diyip uzat :D
Alma çok çekici duruyoo
Alınmaz onlarla yaşa
Yoo gayet normal
İğrenç
elleme
Gözükmüyor ki itici değil ya
Olan cok
Küçükler knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Göğüs bölgesindeki tüyler tamamen doğal bir durumdur ve birçok kadında farklı tüy yoğunlukları gözlemlenebilir. Bunun hormonal değil de genetik olduğunu düşünebilirsin. Sarışınlarda da tüyler olabiliyor, sadece renkleri daha açık olduğu için pek dikkat çekmiyorlar. Tüylerin itici olup olmadığı tamamen kişinin bakış açısına bağlı, ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! Eğer rahatsızsan ve almak istersen, hassas bölgeler için tasarlanmış ürünler veya yöntemler kullanabilirsin. Her ne yaparsan yap, kendine ve cildine nazik olmayı unutma 🌸✨ Kendinle barışık ol ve öz güvenden vazgeçme! Güzel günler dilerim!