Sağlık Yüzümdeki bu sivilce patlaması ve sivilce sonrası çıkan sönük kırmızı lekelerden nasıl kurtulabilirim? herşeyeragmen12 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 nasıl geçer bu ya kullandığım antibiyotikler fayda vermedi sivilce değil leke gibi resmen geçmiyor! Yüzümdeki bu sivilce patlaması ve sivilce sonrası çıkan sönük kırmızı lekelerden nasıl kurtulabilirim? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sevdaseren Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Keçi sütü sabunu almak istersen sayfa öneririm yemin ederim mucizeeee reklam değil asla çok çektim çok ve kurtuldum 0 0 Yorumla
Sedatubiş Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cildiyeye gittin mi 0 1 Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl dha önce gitmiştim antibiyotik krem verdi ama onlar işe yaramadı Yorumla
neleroluyorburada Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl muz kabuğu sür 0 1 Yorumla Emir_34_ 1 yıl Denendi ve onaylandı mı? Yorumla
fentymor000 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Knk limon kullan 😄 0 11 Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl sen denedinmi :D Yorumla fentymor000 +1 yıl Bende şimdiye kadar hiç sivilce çıkmadı bilmiyorum :d Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl yalana bak ya :D klasi ergen yalanı Yorumla fentymor000 +1 yıl Valla çıkmıyor bak fotolara bir tane varsa gel söyle Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl yok hayır bir şeyler kullanmış olabilirsin tipsiz kız alsamlsa Yorumla fentymor000 +1 yıl Çıkmadı ama değişik kremler kullanıyorum sana söylemem bnde kalsın 😐 Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl bak bak yavaş yavaş söylemeye başladı sivilce kremimi yoksa ne? Yorumla fentymor000 +1 yıl Sivilce kremi değil be nemlendirici besleyici bakım kremi Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl ee o normal her kız kullanır dsöds Yorumla fentymor000 +1 yıl Sende kullan belki işe yarar Yorumla herşeyeragmen12 +1 yıl yok sivilcelere etki edeceğini sanmam deli kız asasöad Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keçi sütü sabunu almak istersen sayfa öneririm yemin ederim mucizeeee reklam değil asla çok çektim çok ve kurtuldum
Sinöz leke kremi kullan instagramdan alabilirsin
Niacinamide kullan
Cildiyeye gittin mi
dha önce gitmiştim antibiyotik krem verdi ama onlar işe yaramadı
muz kabuğu sür
Denendi ve onaylandı mı?
Knk limon kullan 😄
sen denedinmi :D
Bende şimdiye kadar hiç sivilce çıkmadı bilmiyorum :d
yalana bak ya :D klasi ergen yalanı
Valla çıkmıyor bak fotolara bir tane varsa gel söyle
yok hayır bir şeyler kullanmış olabilirsin tipsiz kız alsamlsa
Çıkmadı ama değişik kremler kullanıyorum sana söylemem bnde kalsın 😐
bak bak yavaş yavaş söylemeye başladı sivilce kremimi yoksa ne?
Sivilce kremi değil be nemlendirici besleyici bakım kremi
ee o normal her kız kullanır dsöds
Sende kullan belki işe yarar
yok sivilcelere etki edeceğini sanmam deli kız asasöad